Перейти до змісту
  • Політика
  • Кандидаты в меры!


    Matix

    Рекомендовані повідомлення

    Сапожко, просто делал все по тому плану, который составил еще Антоненко.

    По большому счету он ничего не сделал, а, нет сделал, растратил бюджет города. Купил себе квартиру в свечке на Лагуновой, и хорошенький Мерседес. Он даже приписался в Броварах, чтоб за него больше народа голосовало!!!

    Это я еще молчу про его помошников ;)

    А вообще у каждого своё мнение. Только нужно выбрать правильного Кандидата!!!

    у всех у них там морда в пушке =)

     

    врядли даже голосовать буду когда либо за кого то. как то пофигу кто государственный бюджет воровать будет

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • Відповідей 106
    • Створено
    • Остання відповідь

    Топ авторів теми

    Топ авторів теми

    Я только за Антоненка, если он будет баллотироваться. Он многое делал для города. А вот и.о., как уже говорилось, делает всё по плану Антоненка.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Шановний Drok, смішно це чути від людини, яка швидше за все ще нічим примітним не відзначилась у житті. Мабуть ви молода людина років так 19-22 і сприймаєте все через призму того, що вам сказав ваш дружбан. Нічого це з віком мине. Мені 38 і я сприймаю це трошки інакше. Щодо того хто з ким намагається налагодити зв'язки то не знаю. Знаю що багато хто намагається звязатися з ним. Людина має чітку позицію і доводити свою значимість йому не потрібно. У нього досить солідний багаж за спиною. А вам бажаю успіху у ваших політичних починаннях. Будьте менш категоричні. Все далеко не таке як хочеться бачити. Дія завжди приваблювала, тому люди підуть за тим хто поведе, а не за тим кого треба вмовляти сходити кудись. Наприклад Антоненка, якого чомусь треба вмовляти. Він що боїться прийняти рішення чи своїх кримінальних хвостів. Аналізуйте глибше, будете бачити більше!!! Змінено користувачем Бурундук
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    P.S. До вашого відома за останні роки команда юристів того ж Кравця допомогла не одній тисячі броварців і мені в тому числі. Просто не зчиняла вереск про це як деякі. Комусь кричати, а комусь працювати. Людину характеризує його робота і мені приємно, що ви вже визнали його діяльність у районі. Як на мене немає різниці де він більше зробив у місті чи в районі. Він це робить і це класно.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Дивує, пане Бурундук, скоріше ваша категоричність щодо юзера Дрока. Звідки ви взяли, що це молода людина 19-22 років, яка все сприймає через призму слів якогось дружбана? Звідки й такі припущення: "людина, яка швидше за все ще нічим примітним не відзначилась у житті"? Ви б спершу дізнались більше про людину, її діяльність, а тоді робили "припущення" (у яких ви, до речі, помилились - і щодо віку, і щодо джерел інформації, і щодо "примітного"), крім того, чи справді було варто замість аргументувати свої твердження щодо Кравця - переходити на особистості учасників дискусії?

     

    По темі: погоджуюсь, що основні передвиборчі баталії розгорнуться поміж Антоненком, Сапожком та Ратніковим.

    Я веду на СБНі щоденник ;)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Зробив такий висновок із суджень юзера. Повірте навчився відрізняти молодєцкій запал від зрілої розсудливості. Не хотів нікого образити, просто раджу більш детально вивчати ситуацію. Відносно того, що боротьба буде між цими трьома не згоден. Не може бути боротьба між тими хто не бореться. Ви виступаєте проти тиранії команди Сапожко, в той же час піарите тих, хто абсолютно не бореться проти них. Де послідовність? Підтримуйте тих, хто пропонує дію. Хто має бажання і моєливість боротися, а не загруз у власних сумнівах.

     

    Не сприймайте мене, як ворога. Сприймайте як опонента. Я бачу, що в основному тут в темі працює одна команда прихильників Антоненка, але мені імпонує ваша активність. Просто давайте у спорі знайдемо істину!!!

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Пане Бурундук, дякую, що "скостили" мені кілька років) Хотів би зазначити, що донедавна Ви складали враження, принаймні, вихованої людини, котра розмовляє по суті, а не переходить на особистість співрозмовника, коли у Вас закінчуються аргументи на свою користь. Подібна поведінка свідчить, в тому числі і про певні моральні якості людини, а також про повну відсутність досвіду вести цивілізовані онлайн-дебати. Я розумію, що Ви, вочевидь, сподівались в цій темі всіх "порвати", розраховуючи, напевно, на юність, недосвідченість та недостатню поінформованість більшості учасників форуму в броварській політичній тематиці. І, звичайно, коли на форумі знайшлось кілька персон, котрі мають більший доступ до подібного роду інформації, а відтак мають більше матеріалів для аналізу, то така ситуація Вас починає дратувати і Ви переходите на особистості, переводячи розмову в русло "дурак-сам дурак". Спокійніше, будь-ласка.)

     

    Щодо моєї "компетентності" і того, що я "нічим в своєму житті не відзначився", скажу лише, що вже мав честь бути і кандидатом в броварські депутати, і кандидатом в депутати Верховної Ради України, займав ключові пости в центральних виборчих штабах на трьох останніх виборчих кампаніях, а останній рік працював провідним парламентським аналітиком в конторі, котра фінансується безпосередньо з конгресу США, а також особисто знайомий з більшістю потенційних кандидатів в мери нашого міста. Тому давайте не будемо поки що не будемо ставити під сумнів мою компетентність щодо броварських виборів, ок?)

     

    По темі: я не виключаю, що Ваш фаворит Кравець міг допомогти певній частині селян в плані захисту їхнього майна (на яких умовах - це вже інше питаня). Але чому ж тоді, якщо пан Юрій такий прициповий і справедливий, він дозволяв собі не виплачувати чесно зароблену зарплату журналістам своєї газети "Варта"?

    Змінено користувачем Drok (Bezcenzury)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Якби це була правда по газеті, то про це вже кричали б самі ображені журналісти. Але чомусь тиша. Називайте факти, а не порожні звинувачення. Думаю що не варто спускатись до банальних наклепів. Ще повторюю, пропоную дискусію, а не війну.

     

    А таке не сприйняття критики ще раз підтверджує ваш юний вік. Якщо ви важаєте, що ваш вік це образа. Нехай буде так.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Йдеться не про вік, шановний. Йдеться про те, що Ви стведжуєте, наче я отримую інформацію від "якогось дружбана" і т.п. і про ваші намаганя позиціонувати мене слухачем "сарафанного радіо", котрий робить висновки по чуткам. Припиняйте маніпулювати, будь-ласка, поняттями.

    Щодо невиплати зарплат журналістам "Варти" - ніякий це не наклеп і ніхто не мовчав. Раніше і на сайті цієї газети зявлялись коментарі колишніх журналістів щодо даної ситуації, яких Кавець банально "кинув". Трохи пізніше я напишу і їхні прізвище і детально розповім про ситуацію. Якщо ви не в курсі цього конфлікту, це зовсім не означає, що його не було

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    О_о ДЕБАТИ!!!

     

    Хто такий КРАВЕЦЬ??? Ми обираємо МЕРА а не голову райдержадміністрації!!! Люди будуть голосувати за Антоненка чи Сапожка, бо вони таки щось робили для міста. Скільки років не ремонтувались дороги? А Антоненко почав! А Київська траса - нема Антоненка і стоїть, а Сапожко робив дрібязок в порівнянні з ним. Хоча в надії на мерське крісло Сапожко вирішив піти шляхом Черновецького - тільки замість гречки та олії пофарбує паркан, підмахне підїзд і взагалі звертає увагу на дрібязкові звернення осіб похилого віку а ЕКТА це роздмухує....

     

    ...побачимось після обрання!

    Нет такой глупости, которую бы нельзя было исправить при помощи ума,

    и нет такой мудрости, которую бы нельзя было испортить при помощи глупости.

    Гёте И.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Мне рассказывали как Кравец недавно проводил агитацию на одном из небольших предприятий в нашем городе. Никому он там не понравился. Более того нес бред и обычную предвыборную чепуху. Из того что мне запомнилось - он позиционировал себя как успешного бизнесмена и пытался втолковать, что бизнесмен на должности мера это нормально, так как ему не надо будет брать взятки и такое прочее. Будет значит и дальше заниматься своим бизнесом, а иначе ведь как прожить на зарплату мера в 5000 грн? Люди, которые получали в этом месте 1000-2000 грн были просто в ступоре, начали хихикать, пришлось Кравцу еще оправдываться.

    В общем судя по такой позиции у меня один вывод - в газенваген такого кандидата

    Флюгер был приколочен наглухо и ветер обреченно дул в указанном направлении...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Ну скажімо завжди буде так, що всім сподобатися важко. А щодо того, що 5000 гривень зарплата для мера це смішно, то це щира правда. Антоненко був слюсарем і воякою допоки не став мером. То вже потім у нього почав активно розвиватися бізнес. Просто треба речі називати своїми іменами. Він це зробив. Ніхто ж не каже що він святий і повинен подобатись всім. Я його знаю і маю свою точку зору. Ви маєте свою. Це нормально. Йде дискусія.

    Щодо кинутих журналістів, то з радістю почув би їхні прізвища. Думаю якщо б це була правда, то люди вже давно б прийшли у редакцію і забрали свої гроші. Чи їх послали і нагрубили?! Чи може ви поширює ваше улюблене сарафанне радіо. Давайте допоможемо людям, озвучимо їхні прізвища, коли і як їх кинули!!!

    А якщо ні, то немає чого дзвеніти впорожню.

    Надіюсь що до нашої дискусії приєднаються не тільки прихильники Антоненка, а може приєднаються фани Ратнікова, Оксютенка та ін. А то якось однобоко виходить. Я називаю свою позицію, ви намагаєтесь мене колективно заклювати. Скучно!!! Одне радує, ви знайшли собі нового ворога. Тепер Сапожко мабуть буде золотим на фоні Кравця.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Бурундук, намагайтесь зрозуміти, що переважною більшістю людей - і ви це маєте змогу спостерігати прямо зараз і прямо тут - Кравець не сприймається як реальний кандидат. Ваш фанатизм щодо Юрія - він не заразний, люди навчились думати, і їх грубою і примітивною пропагандою вже не проймеш. І це добре. Тому говорити про "золотого" Сапожка на фоні Кравця - це недоречно, адже це не фон). І ніхто не робить з нього ворога - не той у нього поки що масштаб в суспільній думці. Єдине, що стає поки зрозуміло, що якщо в нього такі прихильникі, які переходять на особистості, а інколи й образи, маніпюлюють поняттями під час публічних дискусій, то це проектується і на самого Кравцяі складає відповідне враження про його команду, а відтак і про нього, як кандидата.

     

    П.С.:

    Вас ніхто не клює) Якщо у когось інша думка, ніж у вас, це не значить що він поганий, чи той, хто клює)

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Бурундук, вам случайно не заплатили, что бы за Кравця тут проводил агитацию ?!

     

    ОФФТОП :: Помечено автором как несоответствующее данной теме
    Если честно, то уже тошнит от агитации Кравця с вашей стороны.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Да я не агітую вас, я чудово розумію, що ви членами однієї команди, яка працює на конкретну людину і агітувати вас не має сенсу. Просто цікаво були дізнатись про ваші аргументи. А за поранення вашої тонкої душі звиняйте. Я ж не знав, що ви так болісно реагуєте на критику. Щодо того що ви будете оцінювати Кравця по мені, то мені абсолютно все одно. А може я провокатор від Сапожко, а ви тут розхвилювались. Бувайте. Грайтесь далі самі!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Да я не агітую вас, я чудово розумію, що ви членами однієї команди, яка працює на конкретну людину і агітувати вас не має сенсу. Просто цікаво були дізнатись про ваші аргументи. А за поранення вашої тонкої душі звиняйте. Я ж не знав, що ви так болісно реагуєте на критику. Щодо того що ви будете оцінювати Кравця по мені, то мені абсолютно все одно. А може я провокатор від Сапожко, а ви тут розхвилювались. Бувайте. Грайтесь далі самі!!!

    Ну от, знову ви за своє...) "Одна команда") я, наприклад, 90% тих, хто тут відписався, в очі не бачив) І на яку людину ця "команда" працює - ще більша загадка.

    А щодо критики, то скажу, що критика сприймається тільки тоді, коли вона конструктивна. Коли в подібному контектсі критикуються ідеї, а не люди. Те ж, що писали Ви -це не критика, а банальні, і ніразу не витончені наїзди конкретно на співрозмовника. Перечитайте самі свої попередні коменти і переконайтесь.

    А стосовно провокаторів від Сапожго, то повірте, що в їхніх "провокаторів" ще нижчий рівень, я б сказав - наднизкий. Вони зовсім не страшні і кумедні. Бувайте, ви дуже добре виконали завдання пропіарити Кравця - йдіть в бухгалтерію за премією!)

     

    П.С.:

    Дякую, що потурбувались по мою тонку душевну конструкцію.)

    Змінено користувачем Drok (Bezcenzury)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Ложил я на политику, поэтому перейду к личностям.

     

    Мені 38 і я сприймаю це трошки інакше.

    38 лет, а ник Бурундук. После этого вы еще кого-то попрекаете возрастом?

    Я искренне надеюсь, что это ваша фамилия, а не отождествление.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Ну добре, що підпав під трохи вищий рівень ніж люди Сапожко. Поки покидаю вас. Стане у вас цікавіше - повернусь!!! Не сумуйте.

    А тим розумникам, яким не подобається бурундук, хочу сказати, що уподобання до тваринного світу не мають кордонів у віці. Так що думайте, щось оригінальніше для укола. Тренуйтесь!!!

    Змінено користувачем Бурундук
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ОФФТОП :: Помечено автором как несоответствующее данной теме

    Йооооопть.... Як не medved так Бурундук...На прикладі таких "політиків" стає вочевидь, що еволюція потроху йде у зворотньому напрямку.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    На мой взгляд самая эфективная работа над городом была при управлении Антоненка, сколько он проводил работ по обустройству, суботники, разные спортивные мероприятия и т.д. и вобще сняли его как то подозрительно, никто ниче не жаловался а тут уже за взятку или что там было. Короче думаю что он победит.

     

    ВСЕ ХОРОШО, СОГЛАСНА, ЧТО АНТОНЕНКО СДЕЛАЛ МНОГО ДЛЯ ГОРОДА, НО ВОТ ТОЛЬКО ВОПРОС У МЕНЯ: "пОЧЕМУ КОГДА ЕГО СНЯЛИ, ОН НЕ БОРОЛСЯ? нА МОЙ ВЗГЛЯД - ЭТО ПРЕДАТЕЛЬСТВО ЧИСТОЙ ВОДЫ, ПО ОТНОШЕНИЮ К СВОИМ ИЗБЕРАТЕЛЯМ."

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ВСЕ ХОРОШО, СОГЛАСНА, ЧТО АНТОНЕНКО СДЕЛАЛ МНОГО ДЛЯ ГОРОДА, НО ВОТ ТОЛЬКО ВОПРОС У МЕНЯ: "пОЧЕМУ КОГДА ЕГО СНЯЛИ, ОН НЕ БОРОЛСЯ? нА МОЙ ВЗГЛЯД - ЭТО ПРЕДАТЕЛЬСТВО ЧИСТОЙ ВОДЫ, ПО ОТНОШЕНИЮ К СВОИМ ИЗБЕРАТЕЛЯМ."

    А ты узнай,для начала,как его сняли и с какой формулировкой,тогда и станет ясно почему)

    По теме:все-таки я больше склонен к Антоненко,так как в отличии от многих здесь(прошу не воспринимать как обобщение всем здесь,некоторые) видел и "другие" Бровары,и такие остановки и улицы далеко не всегда были.Конечно я помню и сад на радиостанции,который вырубили,и т.д.,но если на чашу весов поставить худшее из худшего и что то более лучшее - то все-таки Антоненко.Из двух зол,так сказать)А других больше и нет,один хуже другого,вопрос в том какой процент они будут бросать на нужды города и какой себе в семью,вот и все.

    Все мы так или иначе платим за секс,а шлюхи всего лишь честно называют цену. (с)"Теория лжи"
    Любые отношения - игра во власть,с кем бы они ни были.(с)"Американская история ужасов"

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ВСЕ ХОРОШО, СОГЛАСНА, ЧТО АНТОНЕНКО СДЕЛАЛ МНОГО ДЛЯ ГОРОДА, НО ВОТ ТОЛЬКО ВОПРОС У МЕНЯ: "пОЧЕМУ КОГДА ЕГО СНЯЛИ, ОН НЕ БОРОЛСЯ? нА МОЙ ВЗГЛЯД - ЭТО ПРЕДАТЕЛЬСТВО ЧИСТОЙ ВОДЫ, ПО ОТНОШЕНИЮ К СВОИМ ИЗБЕРАТЕЛЯМ."

     

    Бабло побеждает добро!И так всегда и везде, все покупается и продается, а кто толком может вспомнить причину?

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Пацаны, реальный кандидат в мэры - это я. Могу обосновать

    Подал свою кандидатуру или это расценивать как флуд? )

    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Щодо кинутих журналістів "Варти", то про це справді неодноразово згадувалось в броварському Інтернет-просторі (а де ж ще ображеним працівникам поширювати інформацію про непорядних роботодавців), зокрема в коментарях на сайті "Афіша-Бровари", і не лишень. Дозволю собі процитувати кілька:

    "Нині криза скасовує всю заробітну плату, скажімо вельмишановна "Варта" заборгувала своїм працівникам ще з минулого року - нині сидить одна Нешва і кросворди розгадує..."

    "Газета практически не работает. Уволили почти всех, оставив 2 человека. Зарплаты им не выплатили..."

    Я веду на СБНі щоденник ;)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    На мой взгляд самая эфективная работа над городом была при управлении Антоненка, сколько он проводил работ по обустройству, суботники, разные спортивные мероприятия и т.д. и вобще сняли его как то подозрительно, никто ниче не жаловался а тут уже за взятку или что там было. Короче думаю что он победит.

    Антоненко как мер ьыл всегда навиду и постоянно чемто занималься, но по моему мению не в тех масштабах в каких ето требовалось! Вот бы было замечательно задействовать Бровары в подготовке к (дай бог) проведению ЕВРО 2012 !!!

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти


    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..