Перейти до змісту
  • Головна
  • Бурундук

    Користувач
    • Постів

      46
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Бурундук

    Новобранець

    Новобранець (2/14)

    0

    Репутація

    1. Я виграв парі. З тебе Дрок, пляшка закарпатського коньяку. Де і коли віддаси?!!!
    2. Шановний адмін для початку не треба тикати, а потім, зробіть роздруківку всіх голосувань. Бо у мене є сумніви щодо голосувань по Антоненку!!! Так буде чесно.
    3. Придумайте щось переконливіше!!! Бо це не смішно.
    4. Реальні справи це Трощенка контора і до Ратнікова не має ніякого відношення. Це вам на замітку. Якщо це єдине, що не закинув Ратніков, то ви промахнулись, це не його заслуга!!!
    5. Про яке питання до електорату ви говорите. Ви чомусь вирішили, що я маю прозвітувати про всю фінансову діяльність Кравця. Це більш ніж дивно. Ідіть і питайте у нього. Секретів у цьому немає. Я , те що знав повідав. І не треба грубити. Надіюсь мене підтримаюсь учасники форуму щодо толерантності у спілкуванні. Пропоную хамів банити. Щоб вчилися культурній поведінці!!!
    6. Я вам що птіца секретар чи шо? Знаю що у нього юридична фірма і будівельна. Який у них грошовий баланс не відаю. Спитаєте у нього самі.
    7. Людина від влади і грошей або залишається людиною, або стає чмом в якого тільки нажива у голові. Ніхто не знає яким він стане під впливом цих двох спокус. Є тільки один варіант - спробувати їх. Про те ким він працював у виконавчій гілці я вже писав, тому повторюватись не буду. Висновки чи залишився він людиною можна зробити тільки якщо з ним поспілкуватись або знати його, тому агітувати вас з цього приводу не буду. Спілкуйтесь і самі вирішуйте!!!
    8. Для sla. По-перше я не претендую на посаду мера. По-друге аби навіть йшов, все одно б гроші не роздавав. Як на мене, то це чистий обман. До виборів нате вам гроші, а після виборів - дулю. Бо гроші ж треба відбивати. Тому слідкуйте за форумом, щоб не писати ахінею. Стане Кравець мером, тоді буде вирішувати проблему ліфтів у цілому. Тут питання коштів. Як їх витрачати і де їх брати. Ще раз повторюсь, що питання ліфтів має вирішувати влада!!! Що ж до того, щоб поспорити на ящик пива, то я за. Я не проти випити пива з нормальними хлопцями.
    9. Ліфти має міняти влада. Звичку до шари і міф про те, що кандидати мають виймати гроші і латати всі дірки у бюджеті міста треба викорінювати. Я можу скинутись разом з мешканцями вашого підїзда на новий ліфт. Гривень 100 можу дати, але це буде не правильно!!!
    10. У мене є простий нормальний інтерес. Я його знаю, впевненний у ньому і відповідно бачу свої плюси в цьому. А за агітацію мені не платять, я і сам нічого так заробляю. Що ж до ментальності, то ви мене звичайно вибачайте, але і ви ж будете голосувати за того кого знаєте і кому довіряєте. Тому абсолютно недоречні аргументи.
    11. Якщо вам здається, то хрестіться. Я переконаний, якщо Кравець зайде на форум, то під своїм ім'ям. Я його прихильник, який часто з ним спілкується. Тому можу деякі речі стверджувати категорично!!! Те що знатиму, скажу. Питайте!!!
    12. Назвати Кравця технічним кандидатом більш ніж смішно. Я радий, що ви за Ратнікова, але повірте ви не праві. Кравець серйозно налаштувався на перемогу. І на моє переконання має на це всі шанси.
    13. Але якщо нічого не робити ніхто і не захоче. А силою боротися з молоддю ще ніколи не приносило ніякого результату. Молодь треба зрозуміти і їй допомогти.
    14. Питання ж не в тому, що хто хоче той і веде здоровий спосіб життя, бо таких не дуже то і багато ( на жаль). Питання в тому, щоб йшла потужна пропаганда такого стилю і були створені всі умови для цього. Тоді і п'яних школярів поменшає. Їхній стиль поведінки зміниться. Поняття круто стане іншим. Круто бути спортивним і культурним. Оце буде результат роботи влади. Само по собі нічого не робиться. Наївно думати, що якщо заборонити гуляти після 22.00, то всі піднімуть лапки і погодяться. А пістони від батьків ускладнять відносини дітей і батьків. Ось і все!!!
    15. Я думаю, що треба боротися не з наслідками (п'яні школярі і т.д), а з причинами. А це закриті спортивні секції, самодіяльні колективи, відсутня робота з молоддю взагалі. Тупі концерти під фанеру не є роботою з молоддю і ніякої користі за собою не несуть. Заборонений плід завжди буде солодким. Тому заборонивши ми самі спонуємо школярів до бухаловкі., бо тепер це буде круто. Навіщо це робити??? Тепер для багатьох підлітків гуляти після 22-00 і більше того, трохи подебоширить - стане екстрімом, до якого будуть прагнути, щоб виділитися серед інших.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..