Перейти до змісту
  • Головна
  • PNX

    Користувач
    • Постів

      342
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    • Переможець днів

      1

    Весь контент PNX

    1. По себе не суди членосос малолетний.Ну а так, медленно и внимательно читай мой ник... И иди
    2. Есть оригиналы из америки EarPods с пультом. Новые, без коробки. Цена 300грн. Есть пару штук.
    3. Продано, все типа модераторы идут на
    4. Отлично, с чего вы решили что я купил его за 35?
    5. а на ОЛХ продает по 1700... аяяяйййй http://olx.ua/obyavlenie/microsoft-nokia-lumia-640-1sim-novyy-po-otlichnoy-tsene-IDkKLJu.html#438dfa78db ссылку на 35$ в студию.
    6. а на ОЛХ продает по 1700... аяяяйййй http://olx.ua/obyavlenie/microsoft-nokia-lumia-640-1sim-novyy-po-otlichnoy-tsene-IDkKLJu.html#438dfa78db каждой дырке затычка приедешь в киев забирать, заберешь за 1700
    7. PNX

      Продам Nokia Lumia 640 1sim

      Продаю односимочный Nokia Lumia 640 черный Новый в упаковке, не был в использовании. при вас вводим код разблокировки. Работает с любым оператором. http://i.piccy.info/i9/e56244e864f3eee880eb07dffcaaef5c/1457714037/24225/999202/nokia640.jpg Экран (5", IPS, 1280x720)/ Qualcomm Snapdragon 400 (1.2 ГГц)/ основная камера: 8 Мп, фронтальная камера: 1 Мп/ RAM 1 ГБ/ 8 ГБ встроенной памяти + microSD/SDHC (до 128 ГБ)/ Windows Phone 8.1/ 2500 мА*ч
    8. Женская модель Reebok speed rise, с гелевой стелькой, очень удобные. Размер: 7.5 американский, 38 европейские. стелька 24.5 см Цена: 1100
    9. Поздравляю компанию с годовщиной. Ростите и развивайтесь.
    10. Какая то тема для дибилов. Кому нужны тупо названия фильмов, без описания и хоть какого либо впечатления от просмотра?
    11. Киев, однокомнатная в новострое 50м2 - 65у.е.
    12. Что то все продают свои акки, видимо игра не очень.
    13. Уши не самые дешевые гривен 300 стоят, звук меня оч устраивает. Проблема точно не в обрыве у динамиков, там все на месте, разрыв я думаю где то при разводке с одного провода на 2 разных динамика. Ну попробую в ателье отнести, на след выхах.
    14. Собственно сабж, резко встал перестали работать. Думаю порвался провод, видимого разрыва нету. Кто поможет? Вот такие Philips SHL9500 http://i.rozetka.com.ua/goods/1950/1950872.jpg
    15. Закон сейчас отправили на доработку, вот какие замечания относительно статей по интернету: 5. Запропоноване проектом положення підпункту 2.1.5 пункту 2.1 статті 2 проекту, відповідно до якого об’єктом оподаткування збором є вартість послуг, які надаються «локальними мережами отримання та передання даних (Інтранет), включаючи платні послуги місць тимчасового розміщення фізичних осіб (готелі, мотелі, інші подібні місця) з надання за плату права перегляду фільмів, незалежно від того, чи включається така плата до загальної вартості проживання або справляється окремо. Якщо така плата включається до загальної вартості проживання, то об’єктом оподаткування є така загальна плата», потребує уточнення, оскільки воно при практичному застосуванні (у разі прийняття Верховною Радою України закону) може трактуватися неоднозначно. Зокрема, в запропонованій нормі чітко не визначена база оподаткування. До того ж, вона може бути різною в кожному готелі або мотелі залежно від прийнятого в них порядку розрахунку за проживання (від вартості послуги Інтернет, від вартості послуги на перегляд фільмів або загальної вартості проживання). Такий підхід до визначення бази оподаткування не повною мірою узгоджується з основним із принципів вітчизняної системи оподаткування - принципом рівності, суть якого полягає у недопущенні будь-яких проявів податкової дискримінації та забезпечення однакового підходу до суб'єктів господарювання (юридичних і фізичних осіб, включаючи нерезидентів) при визначенні обов'язків щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів) (стаття 3 Закону України «Про систему оподаткування»). Крім того, звертаємо увагу на те, що локальною мережею може бути також мережа, яка належить одній фірмі або установі та використовується для власних потреб співробітниками такої фірми чи установи. Таким чином, може статися, що об’єктом оподаткування збором будуть послуги надані окремому підрозділу. 6. Згідно з підпунктом 2.1.6 пункту 2.1 статті 2 проекту об’єктом оподаткування збором є вартість послуг, які надаються «глобальними мережами отримання та передання даних (Інтернет) з підключення абонента, із справляння абонентської плати за наданий трафік, за фактично використані абонентом одиниці виміру обсягу отриманих або відправлених даних, кратних одному байту, або за будь-які інші додаткові плати абонента за користування Інтернетом, у тому числі із застосуванням мобільного зв’язку». Відповідно до цієї норми, збір справлятиметься декілька разів з одного абонента, зокрема, у разі підключення та за поточні обсяги спожитих послуг, що збільшить вартість відповідних послуг.
    16. Знаю отличное место в Зазимье, если надо телефон дам.сауна супер, места полно. если есть машина и не хочется бухать - самое то. позвони, дам номер =)
    17. Впечатление двоякое Дорога ужасная с контрактовой площади добирался больше часа на машине, приехал где то в 20-40. Возле МВЦ купил пару зеленых ленточек по 200 грн, а-ля пресса, как плюс зашел мимо очереди на чем сэкономил кучу времени. Танц зона поразила своим уродством, ни звука ни света нихера, я вообще считаю что это развод какой-то не стоил он и 100 рублей. Был оченm удивлен когда моя ленточка прокатила на вход в фен зону, ВиП мне нахер не надо туда и не пытался. Фен зона оправдала свое название процентов на 50 точно =) Попал какраз к началу выступления Продиджей, жаль опоздал на разогрев хотел услышать THE Proxy и DUB FX если он у нас был как и в Белораше. В фен зоне и звук и свет были получше, но в целом сцена ничем не удивила, те же Кемикалы поярче выглядели. Но несмотря не на что, время провел отлично ностальгирующая атмосфера не покидала до конца.
    18. Ты как то за брызганьем пены не заметил мой вопросик.ТЫ вот именно ТЫ работал бы мэром на одну зарплату?? П.С, нету там никаких 20 штук
    19. что такое 5000грн в наше время???Молодежь после институтов столько зарабатывать может, если хочет конечно. Ну а про зарубеж, поверь коррупция во всех ветвях власти и деньги там такииие, Броварам и не снилось. Ну в пример - Берлускони, Гельмут Коль, Джуллиани(мэр Нью Йорка) постоянно под какими то расследованиями.
    20. Аскер у тя месячные проходят? Или они у тя круглогодично? =) А если б (не дай Бог конечно) так случилось и ты бы стал мэром. Ты такой честный, принципиальный, за народ, шарящий в экономике и праве и т.п. Вопрос к тебе Ты бы жил на одну зарплату мера? Кстати каков ее размер? Или ты думаешь что за рубежом мэры живут, только на ЗП.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..