Перейти до змісту
  • Політика
  • Расизм


    Рекомендовані повідомлення

    Шановна громада, хотів би почути ваші думки з приводу суспільно-політичного явища, що зветься расизм.

    Я не вірю в існування расизму бо, на мою думку, всі злочини на расовому грунті не можуть виникнути просто так і взагалі у всьому є своя причина, я думаю, що причина істинна причина цих злочинів- нетолерантна і нагла поведінка "гостей"))

    Наведу декілька фактів:

     

    Холокост, де було знищено не більше 1 млн. євреїв всі повинні знати і всі повинні жаліти бідних євреїв, в той час як про геноцид Українців (Голодомор, репресії, масові арешти, знищення інтелігенції, масова депортація людей з їх власних домівок) не повинна нікого цікавити. Звичайно це буде породжувати антисемітизм, юдофобію і т.і.

     

    Жителі російського міста Кондопога достойно відповіли на чеченський терор. За повідомленнями ЗМІ: "Після масового побоїща в Кондопожському ресторані в місті продовжуються безладдя. Сьогодні вночі, за інформацією Служби пожежної охорони, у Кондопозі відбулися дві пожежі. У 1.45 полум'ям зайнявся зал гральних автоматів, а близько 3 години ночі спалахнув продуктовий магазин.

    http://untp.org.ua/

     

    В райцентрі Сарни Рівненської області сім'я циган убила місцевого жителя, що здавав їм житло. Про це повідомила інспектор ЦГЗ УМВС у Рівненській області Олена Кузьменко.

    http://rep-ua.com/46808.html

     

    Мі?рантський бунт у столиці Бельгії. У Брюсселі вже другу добу тривають вуличні безлади. Чорні іммігранти з Африки підпалюють автомобілі, вибивають шибки у крамницях та атакують поліцейських. Вони начебто "обурені" смертю чорного в одній з поліцейських дільниць міста, який загинув від передозування наркотику.

    5 канал

     

    Вищий кримінальний суд Шотландії засудив до довічного ув'язнення 3 членів банди вихідців з Азії, яких визнали винними у вбивстві білого шотландського підлітка по мотивах расової ненависті. Вони зможуть подати прохання про помилування не раніше ніж через 20 років.

    http://www.gpu-ua.info/index.php?&id=138342

     

    Чотирьох осіб підозрюваних у з?валтуванні 16-річної школярки в Берліні було випущено на свободу, після недового утримання в поліції. Важливим аспектом злочину було те, що четверо ?валтівників були іммігрантами, в той час як жертва - німкеня. Процес ?валтування злочинці зняли на мобільний телефон, чим потім хизувалися перед однолітками в школі та копіювали відео друзям.

    http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=10817

     

    Жінці-негритянці, підозрюваній в тому, що вона засмажила свою однорічну доньку в мікрохвильовій печі, було висунуто обвинувачення у суді у вбивстві з обтяжуючими обставинами.

    http://newsru.com/crime/08dec2006/murder.html

     

    Понад тисячу французьких правих фанатів клубу „Парі Сен Жермен” провели марш пам'яті свого однодумця Жюльєна Кеменера, вбитого негром-поліціянтом 23 листопада

    http://white-patriot.livejournal.com/143701.html

     

    У Борисполі було засуджено до п'яти років позбавлення волі двадцятидевятирічний громадянин Ісламської Республіки Іран, який обвинувачувався в контрабанді наркотиків в особливо великих обсягах. Про це повідомив прес-центр УСБУ м. Києві

    Слідчі СБУ встановили, що іноземець, що навчався у одному з київських вузів, перед поверненням до України з канікул разом із національними сувенірами на східному базарі придбав опіум, який планував продати у Києві.

    http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/1/6/26689.htm

     

    Британська преса публікує статті, у яких наводяться приклади арештів дітей і підлітків за обвинуваченнями в «расизмі» і «ісламофобії». 14-річну Коді Скотт було ув'язнено у школі за те, що вона відмовилася сидіти з азіатськими учнями. Причиною відмови послужило незнання дітьми англійської. Коді було ув'язнено місцевою поліцією, дівчинці довелось провести в камері попереднього ув'язнення три з половиною години, після чого її випустили без пред'явлення обвинувачень.

    http://white-patriot.livejournal.com/166859.html

     

    У Варшаві було заарештовано вихідця із африканської країни, „політичного біженця, поета і телевізійника” Симона Міля. Поліція шукає жертв негра, який, очевидно, зумисне заразив кілька десятків жінок ВІЛ-інфекцією.

    http://white-patriot.livejournal.com/170029.html

     

    У Пирятині на Полтавщині протестують торговці. Вони не хочуть, аби в місті відкрили китайський речовий ринок.Натомість місцева влада не проти будівництва нового ринку.

    http://gpu-ua.info/index.php?&id=147044

     

    За словами заступника начальника СБУ в Тернопільській області, терористичні акти прослідковуються не лише у східних областях України, а й у Тернополі. В одному із гуртожитків тернопільського навчального закладу було викрито керівника молодіжного неформального угруповання, який хотів виготовити саморобний вибуховий пристрій. Як виявилося, у планах спільників було висадити в повітря студентське помешкання, здійснивши таким чином терористичний акт. Терористи були східноазіатського походження.

    http://www.novaera.te.ua/article_view.php?article=392

     

    Список можна продовжувати і продовжувати...

    Нема Раю на всій землі та нема на небі (Т.Г.Шевченко)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • Відповідей 72
    • Створено
    • Остання відповідь

    Топ авторів теми

    Топ авторів теми

    Расизм - это одно из нових тенденций современного мирового общества. Конечно, считаю что с ним нужно бороться. Но все равно это не поможет, потому что пока расизм не сгорит из мозга человечества, ничего не поможет...

    Раз уж вышел на поле битвы, то возращайся с него с головой соперника или ... без своей головы!

     

    Футбол - це мистецтво...

     

    “Якщо на заводі погана вентиляція,

    треба підпалити кабінет директора.“

    Д. Корчинський

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Расизм - это одно из нових тенденций современного мирового общества. Конечно, считаю что с ним нужно бороться. Но все равно это не поможет, потому что пока расизм не сгорит из мозга человечества, ничего не поможет...

     

    А що таке расизм?

    Нема Раю на всій землі та нема на небі (Т.Г.Шевченко)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    больше всего не люблю расизм и негров=)

     

    какая разница у кого какая кожа: белая или чёрная, все Мы должны жыть дружно
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Расизм - це дискримінація людини за критерієм раси. (як я розумію)

    А єдиною причиною расизму я вважаю нетерпимість до іншого

    Подошли. Открыл калитку, и они остановились, повернулись. Я хочу

    сказать, поймал ее, хочу сказать, но закричала, а я сказать хочу,

    выговорить, и яркие пятна перестали, и я хочу отсюда вон. Сорвать с лица

    хочу, но яркие опять поплыли. Плывут на гору и к обрыву, и я хочу заплакать.

    Вдохнул, а выдохнуть, заплакать не могу и не хочу с обрыва падать - падаю

    - в вихрь ярких пятен.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Я відношусь однаково до свіх(трішки китайців недолюблюю :tongue: ), а мін друг расист, ненавидить афроамериканців. Змінено користувачем Del Piero

    http://city.brovary.net/portal/journal/uploads/j1777_1184758682.gif

     

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    я могу общаться с любым человеком,всё ровно какой у него цвет кожи и к какой расе он относиться,главное найти понимание
    ПРИТВОРИВШИСЬ КОТЕНКОМ,ДИКИЙ ЗВЕРЬ...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    :biggrin: А мне всеравно какой у человека цвет кожы,главное,чтобы интересный был

    Футбол - это когда двадцать два человека не пьют, не курят, следят за здоровьем и постоянно занимаются спортом. А тысячи других людей за них болеют, пьют, курят и портят нервы и здоровье друг другу :)

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Ну уж извините,но когда человек(другой национальности) идет себе спокойно по улице и тут на него налетают и начинают метелить чуть ли не до смерти-это называется расизмом...Это не нормальное явление.Ведь в каждой нации есть нормальные люди.Да конечно не спорю что очень много неприятностей исходит от них,но от наших не меньше.

    Но я хочу сказать,что Расизм-это ненависть к людям,которые чем-то отличаются от других людей.Это очень тупо!!!!!!!!!!!!

    In BRUTAL we truth and the DEATH will safe us

     

    Сжигание мира и всего в этой жизни

    Брось всех людей в огненную яму

    Овцы наблюдают за тобой

    Они собрались, чтобы умереть

    Последователи жизни следуют к могиле

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Категорически против.

     

    А есть люди, которые прикрываются патриотическими идеями и просто избивают чужеземцев за их расовую принадлежность. Не понимаю я такого.. Это ведь какие-то животные инстинкты, вроде: "моя территория, идите нахрен!". (Отсюда же и гоповское "вась, ты с какова района?")

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Расизм появляется в местах, где возникает социокризис или падает уровень жизни, или просто население чем-то недовольно. Тогда люди начинают искать причины своих неудач, в себе искать как-то не интересно, посему ищем их извне. Политики , которые не должны были допустить кризиса, не могут сказать: "Это мы такую фигню сделали". Им нужно как-то выкручиваться, чтоб не быть крайними, чтоб население нашло на ком согнать злость. Вот и находят крайним какого-то негра, который зверски убил девочку (пофиг, что перед этим пара белых совершили что-то аналогичное), и говорят, что во всех невзгодах виноваты нигеры. Вот так и выкручиваются.

    Почему в Москве много развелось скинхедов? На правительство погнать нельзя, а вот обвинить в этом других, которые в меньшенстве, намного проще, и отыгрываться на них.

    В Европе расизм распространён , в тех странах, где довольно высок уровень безработицы, с которым никак не могут справиться. Они обвиняют в нехватке рабочих мест иммигрантов.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Поэтому давайте искать причины своих неудач в себе, а не в окружающих и не порождать дополнительное насилие
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Категорически против.

     

    А есть люди, которые прикрываются патриотическими идеями и просто избивают чужеземцев за их расовую принадлежность. Не понимаю я такого.. Это ведь какие-то животные инстинкты, вроде: "моя территория, идите нахрен!". (Отсюда же и гоповское "вась, ты с какова района?")

     

    Расистское отношение к чужеземцам-как к зверям.Во всех ихних проблемах виноваты они.так что тут удивляться???Да и впридачу большая часть скинов-гопы............... Змінено користувачем Cannibal

    In BRUTAL we truth and the DEATH will safe us

     

    Сжигание мира и всего в этой жизни

    Брось всех людей в огненную яму

    Овцы наблюдают за тобой

    Они собрались, чтобы умереть

    Последователи жизни следуют к могиле

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    В твоє життя вмішуються чорношкірі і вузькоокі? чи ми живемо дружно?

     

    проявление расизма =) ты неполиткорректно отзываешься о представителях монголоидной расы.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Автор не верит в расизм. Улыбнуло.

    Автор верит в гравитацию?

    Вы все тут терпилы и не шарите, один я тут стою в адике, красивый и ровный
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Автор не верит в расизм. Улыбнуло.

    Автор верит в гравитацию?

     

    А як можна вірити в расизм? якщо його не існує, так само як не існує і антисемітизму, на мою думку це все ліберальні видумки, так є песна нетерпимість, але не расова, а соціальна.

    Коли я вчився в КПІ у 2001 році 2 китайці вбили охоронця гуртожитку, на що студенти миттєво відповіли погромом (було скалічено 4 китайців і 2 китайців вбито) я думаю не виникає питання за що?

    На чому я наголошую, вели б себе поважні "гості", як гості, ніхто б їх не чіпав, а так вони приїхали паразитувати і нищити (не всі, але більшість), то і відношення буде, як до паразитів, яких треба нищити)). Так само як і політикі, вони знущаються з народу, тому і відношення до них і політикі вцілому відповідне, доречі 90% "наших" політиків не українці і навіть не слов'яни.

    Нема Раю на всій землі та нема на небі (Т.Г.Шевченко)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    А як можна вірити в расизм? якщо його не існує, так само як не існує і антисемітизму, на мою думку це все ліберальні видумки, так є песна нетерпимість, але не расова, а соціальна.

    Коли я вчився в КПІ у 2001 році 2 китайці вбили охоронця гуртожитку, на що студенти миттєво відповіли погромом (було скалічено 4 китайців і 2 китайців вбито) я думаю не виникає питання за що?

    На чому я наголошую, вели б себе поважні "гості", як гості, ніхто б їх не чіпав, а так вони приїхали паразитувати і нищити (не всі, але більшість), то і відношення буде, як до паразитів, яких треба нищити)). Так само як і політикі, вони знущаються з народу, тому і відношення до них і політикі вцілому відповідне, доречі 90% "наших" політиків не українці і навіть не слов'яни.

     

    М-да... Ты посмотри чуть-чуть дальше своего КПИ... Сегодня проблема расизма стоит очень остро. Да в Украине она еще не столь страшних масштабов. Но по всему миру расизм процветает!!!!

    Раз уж вышел на поле битвы, то возращайся с него с головой соперника или ... без своей головы!

     

    Футбол - це мистецтво...

     

    “Якщо на заводі погана вентиляція,

    треба підпалити кабінет директора.“

    Д. Корчинський

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Автор - националист. Видно сразу. Сложно вести разговор с таким.

    Расизм есть, посмотри вокруг. Даже не форуме его можно увидеть.

    Посмотри на бонов, они - фашисты. Расизм - одна из идей фашизма.

    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Коли я вчився в КПІ у 2001 році 2 китайці вбили охоронця гуртожитку, на що студенти миттєво відповіли погромом (було скалічено 4 китайців і 2 китайців вбито) я думаю не виникає питання за що?

     

    Виникають питання:

    Це були ті самі особи, що вбили охоронця?

    І за що було скалічено тих чотирьох?

    І якби це зробили слов"яни чи арійці, називайте як хочете, спостерігали б ми подібну реакцію студентів?

     

    А навіть якби це були ті самі "китайці", то вбивати чи калічити їх студенти не мали ніякого права! Це самосуд! "Гостей", як висловився, шановний Світояр, мали судити по закону! Чи Ви вважаєте, що маєте право вирішувати кому жити, а кому вмерти?!

     

    Якщо слідувати Вашій логіці, то тепер "китайці" мають право покалічити чотирьох слов"ян, арійців....

     

    P.S. Звичайно, проблема расизму є, це факт! З нею потрібно бротися, а не шукати їй виправдання типу: "А вони перші почали!!!". Це ж не дитячий садок!!! Тут на кону можуть бути людські життя!

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1178624856/gallery_794_752_1628.jpg

    Хоча б пиши...

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Виникають питання:

    Це були ті самі особи, що вбили охоронця?

    І за що було скалічено тих чотирьох?

    І якби це зробили слов"яни чи арійці, називайте як хочете, спостерігали б ми подібну реакцію студентів?

     

    А навіть якби це були ті самі "китайці", то вбивати чи калічити їх студенти не мали ніякого права! Це самосуд! "Гостей", як висловився, шановний Світояр, мали судити по закону! Чи Ви вважаєте, що маєте право вирішувати кому жити, а кому вмерти?!

     

    Якщо слідувати Вашій логіці, то тепер "китайці" мають право покалічити чотирьох слов"ян, арійців....

     

    P.S. Звичайно, проблема расизму є, це факт! З нею потрібно бротися, а не шукати їй виправдання типу: "А вони перші почали!!!". Це ж не дитячий садок!!! Тут на кону можуть бути людські життя!

     

    Просто ненависть к другим рассам закрыла глаза на то зло,которое приносят наши славяне.............

    In BRUTAL we truth and the DEATH will safe us

     

    Сжигание мира и всего в этой жизни

    Брось всех людей в огненную яму

    Овцы наблюдают за тобой

    Они собрались, чтобы умереть

    Последователи жизни следуют к могиле

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Ну от не вірю я у генетичну ненависть до інших рас, не буває так, козаки вбивали турків бо ті забирали наших дівчат у полон, Святослав знищив Хозарський Каганат бо юдеї нападали на наш народ, Коліївщина виникла, через те, що євреї брали високий податок з населення і будували шинки у церквах, ОУН-УПА боролися за Україну бо комуністи нищили народ, зараз прибивають інші раси бо вони паразитують на тілі нашого народу і для них, як кажуть, закон не писаний.
    Нема Раю на всій землі та нема на небі (Т.Г.Шевченко)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Ну от не вірю я у генетичну ненависть до інших рас, не буває так, козаки вбивали турків бо ті забирали наших дівчат у полон, Святослав знищив Хозарський Каганат бо юдеї нападали на наш народ, Коліївщина виникла, через те, що євреї брали високий податок з населення і будували шинки у церквах, ОУН-УПА боролися за Україну бо комуністи нищили народ, зараз прибивають інші раси бо вони паразитують на тілі нашого народу і для них, як кажуть, закон не писаний.

     

    по статистике через 20 лет негров будет 1 к 3 светлокожым.. и что будет дальше??
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти


    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..