Перейти до змісту
  • Головна
  • Protagonista

    Користувач
    • Постів

      458
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Protagonista

    • День народження 26.03.86

    Контакти

    Досягнення Protagonista

    Ентузіаст

    Ентузіаст (6/14)

    0

    Репутація

    1. Ну да 3ж работает в сети Ютела. И в киевстара так же. И что тут плохого если этот 3ж работает переходя на 3ж Ютела, там вроде как и зона покрытия вполне приличная. Вы говорит все верно что если работать с технологией GPRS/EDGE - скорость низкая, и что у Билайна нет своей лицензии под 3ж, но неоспорим и тот факт что модемы 3ж реально работают в сети 3ж и на высоких скоростях, а то что при этом используется покрытие Ютела вовсе не проблема.
    2. А по вашему мнению На 3g он не работает? И какая скорость тогда?
    3. Продається комплект «3G-модем Beeline»: - модем 3G - SIM-картка з тарифним планом КЛІК http://mobile.beeline.ua/ua/action/action....b5-2459454a4961 Все нове, в повному комплекті, але розпаковане. Продаю через не те що не підходить під мій пристрій. Ніякі пакети інтернету і додаткові послуги на номер не замовляв. З авансованого платежу в 300грн на користування GPRS/EDGE залишилось 291грн в наслідок провірки працездатності модему, роботи в інтернеті. Куплено за 399 грн (Модем- 99грн і Sim з бонусами- 300грн). Бажаю продати за 250-300 грн.
    4. В кого які думки з приводу МКФ Молодість?
    5. Мені сподобались з того що можна якось до кіберпанку приписати - "Екзистенція", "Готель "Нова троянда", "Бігучий по лезу" - хоча його погано пригадую. Ще б можна було б "2046" назвати, але я не певен з його жанровими рамками. Правда не розумію, де в "9 життях Томаса Кратца" елементи жанру. Пізніше ще щось згадаю і допишу.
    6. От щоб не збрехати - 8 фільмыв його бачив, Затоічі, Лялькі, Феєрверк, Кікуджиро - справді не погані і дивитись можна, але ж Жорстокий поліцейський, Точка кипіння, Зняв кого-небуть і Такешиз просто важко витерпіти, чесне слово важко, і сміх і гріх а не фільми, - це моя точка зору. А де він доказував що він мужик, щось не згадаю. PS його самолюбство просто бісить. Я уявляю як він стоїть перед оператором і каже на-японській: "Ану тепер секунд двадцять знімай крупний план мого обличча - це ефектно" . Будь ласка el_Puko поясніть свою позицію щодо Кітано.
    7. По тому поєдинку що я бачив - Повєткін Чемберс - можна сказати що не багато у них шансів ув'язатись за серйозні титульні розбірки. У Чемберса то вже точно, а от Повєткін просто не дійшов до того рівня який є у Володі, Чегаєва, Маскаєва, Пітера ну і Валуєва також не завалить ).
    8. Думаю Котта - інтуітивно. А так треба ще вивчити ситуацію.
    9. Ходять чутки про бій в лютому між Володимиром і Султаном Ібрагімовим. Еді Чемберс з скромною перевагою виграв у Келвіна Брока за очками в пятницю ввечері. Супер бій Кеслер Калзагі у Кардіфі закінчився перемогою Джор Калзагі за очками - довго чекав по ТВ початку боя але так і не дочекався - якщо хтось бачив поділіться враженнями. Аякщо хтось має запис - то ще краще - якщо поділитесь.
    10. Та я також дивився цей фільм з якимись незалежними від фільму субтитрами- то вони раніше то їх взагалі нема, але ніби все зрозумів ). Зовсім не доводилось сумувати при перегляді, але за великим рахунком "... мрія" експортний фільм і помітне загравання з публікою (моя думка). Гарний плюс це велике число персонажів. Взагалі приємно згадати ). А я також на Ван Гога не попав ( . Хоча і було в планах.
    11. Переможці-2007 37-ий Міжнародний кінофестиваль «Молодість» відбувся з 20 по 28 жовтня 2007 р. Головне журі присудило такі призи: ? Гран-прі – статуетка “Скіфський олень”, диплом та 10 000$ (спонсор – «Лото–Забава») – за кращий фільм всієї конкурсної програми отримав фільм «Мандри Оркестру» реж. Еран Колірін (Ізраїль/Франція) Спеціальний приз журі отримав фільм «Каліфорнійська мрія» реж. Крістіан Немеску (Румунія) ? Приз за кращий повнометражний ігровий фільм та 2500$ (спонсор – компанія Innova film) отримав фільм «Холтрейн» реж. Флоріан Ґаа? (Німеччина/Польща) ? Приз за кращий короткометражний ігровий фільм (субтитрування на суму 2500$ від компанії “Laser Video Titres”) отримав фільм «Ковчег» реж. Ґжегож Йонкайтіс (Польща) Дипломи у цій категорії отримали: короткометражний фільм «Татуювання Бенні» реж. Ліза Марі Ґамлем (Норвегія) короткометражний фільм «На грані» реж. Артем Сухарєв, Микита Ратніков (Україна) ? Приз за кращий студентський фільм (2500$ від Київської обласної державної адміністрації) отримав фільм «Серце крається» реж. Анне Севіцькі (Норвегія); Дипломи у цій категорії отримали: студентський фільм «Порно» реж. Ян Ва?нер (Польща) студентський фільм «Ботубату» реж. Маріна Россе (Швейцарія) ? Приз імені Іва Монтана кращому молодому актору / актрисі – 1000 євро (спонсор –Посольство Франції в Україні) отримала Анна Бегунова за фільм «Жорстокість» реж. Марина Любакова (Росія) Приз глядацьких симпатій – 1000 євро (спонсор – ТелеСіті) отримав фільм: «Холтрейн» реж. Флоріан Ґаа? (Німеччина/Польща) На 37-му Київському міжнародному фестивалі «Молодість» окрім головного журі свої призи присуджували: ? Журі міжнародної федерації кінопреси FIPRESCI: Ґьор? Карпаті (Угорщина) Рвіта Дутта (Індія) Мілорад Дьокіч (Сербія) Нагороджується фільм «Каліфорнійська мрія» реж. Крістіан Немеску, Румунія ● Журі міжнародної федерації кіноклубів FICC: Ян Юсім (Україна) Дженні Аймер (Німеччина) Март Руммо (Естонія) Нагороджується фільм «Монотонність» реж. Юріс Поскус, Латвія ● Міжнародне журі екуменічних організацій: Тетяна Куликівська (Україна) Ахім Форст (Німеччина) Закаріас Ян Леппік (Естонія) Головний приз отримав фільм «Мандри Оркестру» реж. Еран Колірін, Ізраїль Спеціальну відзнаку отримала картина «Мутум» реж. Сандра Когут, Бразилія Франція ● Журі програми„Панорама українського кіно 2006-2007” Ольга Клінгенберг Ірина Зубавіна Ханс Йоахим Шлегель Призом редакції газети „Дзеркало тижня” ($1000) за кращий фільм програми „Панорама українського кіно 2006-2007” нагороджується фільм «Вільний Сашко» реж. Кателевський В’ячеслав Дані з офіційного сайту "Молодості"
    12. Ну що...?.. на чому ти був(була)?, що бачив(бачила)?, на що ще збираєшся іти?
    13. Вже доречі стартувала "Молодісь" хоча ще з програмою показу не вирішено все. Всю інформацію можна бачити на http://www.molodist.com/ . Якщо хтось щось знає про ціни на квитки в різних кінотеатрах то скажіть.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..