Перейти до змісту
  • Головна
  • Crys Angel

    Користувач
    • Постів

      2 374
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент Crys Angel

    1. думаю,що з сьогоднішньго дня я ненавиджу собак ще більше. і...я зла.
    2. хочу шоб мій"кошмар"скоріше закінчився.А потім почалося життя...веселе,безтурботне...)
    3. Що за кіпіш?У чергу! Автор або нас кинув,або просто-треба чекати)
    4. думала про одне,а потім почитала ,що тут нафлудили,і тепер думаю,ойойой який шанс я вчора втратила ...
    5. я думаю,що гарно булоб сьогодні погуляти ввечері,шкода,немає з ким
    6. Дівчина яка перемогла чудова!Мені сподобалась.Не знаю підкуплено все чи ні,але те що з неї буде толк то є правда,в неї є щось таке чого немає у інших,мені так здається...Щось всі на Україну нарікають,хз,я не в курсі справ,шкода....шкода)
    7. Ти жорстокий,агресивний Мені тебе не любить не вбить Ти знаэш про що я мрію Але ти не "він",лише на мить... І я,як стебло у долині А ти не любиш щоб була слабка... З тобою щастя я шукала а залишалася одна. Життя з тобою боротьба! Життя з тобою боротьба... З тобою,і сумна... Твоя і наче не твоя. Повільна,ніжна і легка Тверезий,грубий і різкий Ти-лід Я-лід Чия вина?! Зійшлись два буйних берега. Нічий. І нічия. Дві бомби.Два вогня. Ти мрія не моя.... Ні,ти мрія не моя! Любов-гаряча,палка і легка З тобою-минне поле і війна... І ти-не ти,і я-не я і я це -Ти,а ти це -Я...
    8. Здається ні, не виставляються і оцінки не зараховуються за ці предмети,вони діяли лише до девьятого класу.
    9. Пісня-Океан Ельзи(її зараз в рекламі крутять)слова:давай залишимо більше для нас...МО у кого є?Хочу цю пісню.Буду вдячна.
    10. кхм...прочитай мій піст ще раз,перед тим як свою думку вставляти...може зрозумієш?....)
    11. Що тут гарного коли людина пробачте"зажралася"і "завалялася"на дивані як свиня якась,а потім жаліється що ніхто її не любить Я Ж ТАКА ТОВСТА,-називати це красою повний абсурд,а от якщо людина від природи повненька то...безперечно кожна людина гарна по-своєму...)
    12. Просто Станіславського)) А ще в додачу "Тигролови",і купа пьєс.Ну,і особисте на букву Б....я )
    13. Ееее...коли я малювала малюнок,до речі-я його змальовувала,але трошки змінила,і це було давно!То я не хотіла передати як "мені не вистачає хлопця"і не думала про це скоріше,мені дуже хотілось передати почуття кохання,чистих почуттів... якусь емоцію печалі цієї пари,і так,в мене були проблеми з протилежним полом,була закоханість і все таке,але чесно,я навіть вже не памьятаю точно)Але щось у цьому малюнку є,і можна для нього придумати купу різноманітних історій!
    14. У мене є цей фільм,якщо що,пиши в ЛС.
    15. Були.Думала що справжні,але ж....помилялася)Ліквідувала всіх людей яким не довіряю,просто тепер менше спілкуюся,менше говорю,а більше роблю і придивляюся до людей,стараюсь допомогати людям,бо саме так знаходяться друзі.Але уви...згодна з людьми які кажуть-що справжня дружба рідкість,адже зараз більше йде увага не на моральні якості а на вторинні речі,з чим я не згодна.
    16. Crys Angel

      СПЛИН

      еее....хз,мені Океан Ельзи більше подобається Ну от,знаю стареньку пісню спліна-вихода нет,і взагалі є їх альбоми,але слухаю рідко.
    17. Брехня-бо завжди викривається і відчувається. "сама найбезглуздіша річ це безглузде життя." попкорн)Алгебра!А ще знайомства в віртуальному світі,і снігуронька яка вже нікому не потрібна.Ну і т.д.
    18. пойдьот,а найди мені ще Океан Ельзи і щоб обовязково з піснею-"сосни","ти собі сама")Дякую)
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..