Перейти до змісту
  • Головна
  • Красуня Я

    Користувач
    • Постів

      10
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент Красуня Я

    1. Колись відпочивала взимку 2 рази в санаторії "Артек Прикарпаття" (Львівська обл.) Катались на санках, ходили на підвісний міст і на ньому ж свічками світили вночі. :pardon00: Там є гора, на якій стоїть Захар Беркут - вееееличезна дерев*яна статуя, сюди теж піднімались, а назад на фірі (це діалект, означає на возі) з*їхали, на сіні лежали, шашлики самі в горах робили. Скільки часу минуло, а спогади такі яскраві! :bye:
    2. Олена Анатоліївна вчитель гімназії ім.Олійника - ось хто найкраще може навчити іспанської! Вона була вчителем року не пам*ятаю 2005 чи 2004. Живе на вул.Олімпійській (Торгмаш).
    3. Грамотно писати, висловлюватись - це поважати себе і людей які тебе оточують. Інша справа, що завжди існували і будуть існувати люди, які нехтують цим правилом і, навіть приблизно, не розуміють для чого це потрібно робити! :bye: Про рівень культури тут мова йде, то ж і сперечатись не варто.
    4. :bye: А тобі вдалося зрозуміти мову любові твоєї подруги? Якщо людина не відчуває, що любима, то, природньо, що вона шукає її - любов. Дуже важливо знати і свою мову любові.
    5. Щоб відповісти на це запитання подумай: а я знаю про свої почуття? про свої потреби? себе я наскільки добре знаю? Хіба не було в тебе так, що сьогодні потрібно було одне, а завтра сподобалось протилежне? Я вже десь писала на форумі про безплатні лекції для наречених на Арсенальній, які потрібні чим раніше, тим краще. я їх прослухала, тому так спокійно і впевнено можу відповідати на пит. які цікавлять. Заняття ввечері проводять класні психологи, гінекологи. :wink: :wink: :bye: :bye: :bye:
    6. Мало ми знаєм психологію мужчин, а вони нашу. :pardon00: Все просто: хто вміє говорити про свої відчуття в тій чи іншій ситуації, пояснювати чого хоче, мотивуючи, той живе без проблем комунікативних. :smile: Народ, на Арсенальній для тих, хто одружується проводяться тренінги-лекції. Безплатно. Але я так зрозуміла, прослухавши, що коли заяву подали, то вже може і пізно ці знання отримувати. А матеріал супер! Працюють психологи, гінекологи. Ввечері на 19.30. курс складається з 9 чи 12 занять, точно не пам*ятаю.
    7. В ЖК Агнеса Миколаївна - хороший гінеколог. Поживете - переконаєтесь. Без лишнього ля-ля, вислухає, порадить. Тільки розумно треба все пояснити. Таких лікарів тепер вже мало. Раджу не звертати увагу на її суворість. Знаю ще одного на Лук*янівці гінеколога, але та все-таки про гроші і не малі, а... думає так само швидко як і знає як вас лікувати:треба чи ні 5 аналізів на гормони заставляє робити, ліки свої гомеопатичні пропонує. Як не візьмеш?
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..