Перейти до змісту
  • Головна
  • julls

    Користувач
    • Постів

      20
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про julls

    • День народження 05.02.88

    Інформація

    • Інтереси: стосунки, почуття, психологія, соціологія

    Контакти

    Досягнення julls

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. про кохану людину хочу знати все. її минуле - це частина її. І згодна з Mikele: що людина в праві сама визначати, скільки вона готова розповісти.
    2. ненавиджу, коли секс механічний, коли двоє - чужі одне одному і виходить якась банальна гімнастика. від цього дуже самотньо і пусто. не люблю такого. для мене в сексі важлива близькість. ненавиджу, коли її немає.
    3. для мене самотність - це не любити нікого
    4. Почуття вмирають, коли зникає близькість, розуміння, коли більше не відчуваєш у людини сильності, коли раптом розумієш, що поряд з тобою абсолютно чужа тобі людина...
    5. Мені зараз дуже важко про це казати... Дуже... Я сподіваюсь, що це спустошення скоро мине, я сподіваюсь, що зможу кохати ще... Але зараз це здається справді нереальним. Це все так боляче...
    6. це було б чудово. люблю каву і дух кавярень. я б туди ходила
    7. Я люблю відвертих, справжніх, щирих, самодостатніх, впевнених в тому, в чому варто бути впевненим, і сильних - в усіх розуміннях цього слова :wink:
    8. думаю, треба просто бути щирим. і не тільки з дівчатами. довіряйте їм. будьте собою. не створюйте ілюзій - ні собі, ні іншим. а про компліменти, то якщо й казати їх, то тільки тоді, коли ви справді помітили, що сьогодні її очі сяють яскравіше, ніж вчора, чи посмішка сьогодні якась така надзвичайно мила, а не просто казати банальності, "патамушта девушки любят ушами"...
    9. нормальна і цілком природна річ. якщо люди просто хочуть бути разом, якщо просто кохають одне одного, чому вони мають думати про якісь зовнішні атрибути і соціальні заморочки. живуть собі разом, щасливі, спільно хазяйнують... Вважаю, що штамп варто ставити хіба що тоді, коли збираються заводити дітей. :wink:
    10. враження? та будь ласка: яскраво, сильно, незабутньо, забагато болі, забагато сліз, забагато непорозумінь, забагато невміння любити, шалений і найкрутіший секс всюди і завжди, дуже болісне розставання... :dntknw00: :laugh:
    11. ой, ну тільки не кажіть, що ви з усіма своїми друзями протилежної статі кохалися. :tongue: от вам і відповідь на запитання! :bye:
    12. ревнощі - це слабкість та егоїзм. кохана людина - не власність. якщо хочеш когось втримати - кохай сильніше, а не пильнуй, де й коли він\вона могли тебе зрадити.
    13. значно важче, коли втрачаєш не довіру, а віру в людину. коли поступово помічаєш, що людина бреше сама собі і не усвідомлює цього; коли розумієш, що це вже зовсім не та людина, якою здавалась на початку; коли вона обіцяє щось і не робить того; коли людина знає, що завдає біль, і все одно завдає...
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..