Перейти до змісту
  • Головна
  • ИллюZия улыбки

    Користувач
    • Постів

      26
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент ИллюZия улыбки

    1. Какие слова ты используешь каждый день, даже когда родителей нет рядом? ну вот просто любишь это слово употреблять и все?
    2. Какие слова в жизни вы употребляете чаще всего? :smile:
    3. Одна песня напоминает мне когда-то дорогого для меня человека. Сейчас, слушая ее, становиться тоскливо от воспоминаний того, что было...бывает просто делаешь себе чай и о чем-то вспоминаешь..чаще всего это не связано с предметами, а просто так получается...
    4. НЕ буду судить про небо по колена :smile: действительно, главное в человеке, чтобы не деньги играли главную роль в жизни, а какие-то моральные ценности. Каждый сейчас может мне возразить и сказать, что моральными ценностями сыт не будешь и не всегда, хорошо обращаясь к людям, получаешь то же самое в ответ..но мы рискуем. Вся наша жизнь - это риск. И лучше потерять деньги и иметь к кому пойти за помощью, чем потерять всех и остаться богатым и одиноким..это моя позиция
    5. Тільки листопад, а сніг наче взимку...ХОЧУ НОВОГО РОКУ!
    6. Так люблю...цікаве заняття. Подобається сам процес.
    7. Ніколи там не була і поки що не збираюсь. Дома комп є=)
    8. Торкнулась, навіть потримала її в руках...а потім зрозуміла, що вона не варта була тих жертв. на які я пішла заради її досягнення. Але не жалкую...
    9. Тому що чоловіки не переносять, коли в чомусь вступаються жінкам, бути переможеним. Тоді коли жінка розумна, вони почувають себе невпевнено поруч з нею.
    10. Звичайно дуже "важлива" тема :pardon00: ну добре, тоді: З ПЕРШИМ СНІГОМ! сьогодні зранку прокинулася, подивилась в вікно і подумала, що я ще, мабуть, сплю..так гарно... :tongue:
    11. Ніяк не відношусь. взагалі святом не вважаю. Але нічого проти не маю.
    12. Особисто я не люблю матів, розмов про колишніх дівчат, і теми, в яких я не розуміюся або мені просто не цікаві( типу комп'ютерні ігри) і т.д.
    13. Друг повинен бути СПРАВЖНІМ і цим все сказано!
    14. Звичайно сумісні, адже навіть я іноді люблю подивитись футбол! аби ще футболісти симпотичні були=)
    15. "Іллюзія посмішки" Із часом все втрачає зміст: Слова, думки і мрії нездійсненні. Занедбана душа, сліди від сліз, І день за днем біжать роки стражденні. Ти хочеш покохати? – Покохай! Тебе, мене і всіх навкруг любили. Злетіти хочеш?- Не соромсь, літай У вирі тих надій, що не згубили. Один лиш погляд, усмішка єдина.. За них я віддала би, мабуть, все. Хоч ти мій ангел, я ж – проста людина, Що серце у руках тобі несе. Я хочу щастя….всім воно потрібне, Троянд червоних, ранньої весни. Солодких слів чекати вже набридло, Заради мене просто посміхнись. Нічого не кажи. Слова – то зайве, Я прочитаю все в твоїх очах. І не кажи що треба йти негайно, Твоя брехня застигне на вустах. Без зайвих слів і жестів посміхнися… Я усміхнусь у відповідь тобі. У очі щиро, ніжно подивися, І мою душу тілу поверни…
    16. Я вважаю, що такі слова вживають лише ті, хто має малий словниковий запас, або ті, що не можуть реалізуватись і таким чином хочуть привернути до себе увагу. Просто слабодухі люди.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..