Перейти до змісту
  • Головна
  • fanatka

    Користувач
    • Постів

      331
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про fanatka

    • День народження 03.02.92

    Досягнення fanatka

    Автор

    Автор (5/14)

    0

    Репутація

    1. Дайте все, що є Крихітки Цахес
    2. Сиджу годинами, себе збираю в ціле. Розбилось все, це ти мене розбив… Я так хотіла бути поруч, милий, А ти мене на волю відпустив… Нехай навколо сніг, в душі лиш – квіти, І хай так боляче…Я буду йти. Як шкода, що дорослі – вже не діти, Ти не тримай…Залиш і відпусти. Я сильна не тому, що я так хочу. Таке життя…Як кажуть, се ля ві. Я все здолаю, знаєш, я все зможу, І стримати ти просто не зумів… Якщо колись піднімеш вгору очі, Побачиш янгола із білими крильми… Ти роздивись його в безодні ночі, Це та, яку колись ти відпустив….
    3. Очень нужна песня Виктор Павлик - "Я тебе кохаю"
    4. У кого-то есть Город 312 - "Обернись"? Дайте пожалуйста
    5. Напиши мені останнього листа... Напиши мені останнього листа... Розкажи у ньому все, і не приховуй Свою тугу, біль і каяття, Напиши, що любиш мене знову. Напиши мені останнього листа... Поклянись, що будеш пам'ятати Все, що вже майнуло в небуття, Все, що вже давно хотів сказати. Напиши мені останнього листа... І постав в кінці самотню крапку. Може, повернули б почуття, Але все розбито...до останку... Напиши мені останнього листа... Не приховуй гніву і страждання. Моя відповідь банальна і проста: Все пройшло...залишилось кохання.
    6. СКАЙ "Подаруй світло"
    7. То, без чего мир был бы неинтересным.
    8. Они отличаются своей неординарностью, фишка их каждого номера не в том, чтобы показать супер хориографические движения. Каждый их номер - это маленькая жизнь, маленькое "немое" кино=) За это я их уважаю..
    9. А я думаю, что нет...ничего в их внешности особенного нету :dntknw00:
    10. ты не поняла его вопроса. Он хотел сказать, что если бы они не были известными - никто бы из девушек на них особого внимания не обратил.
    11. хоти..а толку? действовать надо, а не хотеть!
    12. ты так написала, вроде друзья - это люди, к которым можно пойти одолжить тех же денег :laugh:
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..