Перейти до змісту
  • Головна
  • Юл@

    Користувач
    • Постів

      305
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент Юл@

    1. У кого есть?)
    2. Розшукуються картриджі для Dendy! Прийму як подарунок, за сок/пиріжки або куплю за розумну ціну. Набільше цікавлять: - Battle City - Contra - Crisis Force - Legend of Kage - Ice Climber - Hudson's Adventure Island - Lode Runner - Bomberman - Lunar Pool - Popeye - Duck Hunt - Teenage Mutant Ninja - Nuts and Milk - Donkey Kong - Bubble Bobble - Pac-Man - Tom & Jerry - Chip & Dale - Little Mermaid - Panic Restaurant - Darkwing Duck - Duck Tales - Lion King - Tetris - Mario Bros. - Dr.Mario - Balloon Fight - Binary Land - Big Nose the Caveman 050-95-39-094 (Юля)
    3. Всё, занято! Я уже беру его)))
    4. Добрый вечер! Очень заинтересовало ваше предложение)Имеется старый комп, только веника не хватает. Если возможно - хотели бы (возможно, даже при вас) проверить его: заработает - заберём с руками-ногами!
    5. Товарищи хакеры, помогите решить проблему! На ноуте Lenovo G550 не работат скролл на тачпаде. Дрова с официального сайта устанавливала, Synthetic тоже устанавливала. Изменений никаких... Windows 7, 64-bit.
    6. Люди добрі, в кого є фотопринтер? Якшо не шкода, дайте поюзать до 20го числа. Ну дууууже треба. З мене пиво)
    7. якщо я скажу: "Є!" - ти повіриш?) пи.си. не "заді", а позаду. вчи українську!
    8. ні ні значить, так кохаєш свою дівчину, що є бажання дивитися на чужі сіські-піські...пи.си. а твоя дівчина дивиться порно, коли тебе немає поруч? пи.пи.си. з приводу "чтобы не забыть как это делается" - найтупіша відмазка, яку я коли-небудь чула. мене - ні! за мене не хвилюйся! у мене все добре)))ти міг би зі своєю дівчиною до Криму їздити) а для зняття напруги існує багато методів, які не включають у себе зради чи накачування правої руки. розвивайтеся!
    9. а хтось знає, як готуються соуси для шаурми? особливо цікавить червоний соус. в інеті багато рецептів, але наче шось не те... може хтось працював "шаурмістом" чи друзі в когось такі є?)
    10. якби згідно моєї логіки треба було заборонити компи - я б так і написала.доречі, я за те, щоб якимись методами значно обмежили гральний час і всілякі "контакти". комп не лише для цього призначений. хочеш на город - вперед! країні потрібні аграрії! але, доводжу до твого відома, що й окрім городів в реальному світі є чим зайнятися.
    11. ну нарешті хоч один нормальний закон прийняли! браво!!! давно вже час було це зробити... не розумію тільки одного: чому тут стільки нитиків? тільки й вміємо, що дрюкати пісюнчик??? ЛЮДИ, ВИЛАЗЬТЕ ВЖЕ З-ЗА КОМПІВ І ЖИВІТЬ РЕАЛЬНИМ ЖИТТЯМ!!! вам зараз роблять реальне добро! (хто б міг подумати, що "ВР" і "добро" можуть співіснувати ) скільки у вас тепер звільняється часу для навчання, роботи, духовного і фізичного самовдосконалення!!! ніхто до тебе не буде забігати, якщо ти будеш використовувати продукцію лише для власного використання. читай уважніше.
    12. Юл@

      Ищу музыку

      в когось є всі альбоми Pink?
    13. Юл@

      Ищу фильм

      так... а хто любить записувати програми з National Geographic?) потрібно ось це: "С точки зрения науки: Путешествия во времени."
    14. Реклама...) Те саме, що й фотографії з "ідеальними" моделями у глянцевих журналах. Все вилизане фотошопом. Картинка. Фальш. Після цього у психічно слабких людей (хоча, таких, нажаль, більшість) формується викривлене поняття про красу, належний вигляд речей і таке інше... А от вішати таку інфу у супермаркетах - справді непогана ідея! :laugh: Але, хто ж дозволить? :sad:
    15. Юл@

      Ищу фильм

      І "Відьму з Блер" мені, будь ласочка! :blush200:
    16. Юл@

      Ищу фильм

      http://video.brovary.net/video/#film:1234:1:0 Шукаю випуски програми "Next World" з Discovery.
    17. Юл@

      Ищу музыку

      один альбом - мало... хочу всі. :tongue: 2 Sense: дякую!
    18. Юл@

      Ищу музыку

      Шановні громадяни! В кого є Apex Twin, Audio Bullys та Bomfunk MC`s? Поділіться... :blush200:
    19. Юл@

      Ищу музыку

      мало... :sad: але і на тому дякую!..
    20. Юл@

      Ищу музыку

      Рєбзя, залийте хтось 5nizza. Бо кинулась шукати у себе, а в мене тільки 3 трека... Завчасно дякую.
    21. Пропоную пояснити деяким учаснєгам, що "портрет" - це не фотографія своєї мордашки, яку хтось сфоткав... :laugh:
    22. Потрібна однокімнатна квартира в хорошому стані на Масиві. Приблизно 1 по 10 листопада. Можна подобово. Всі, хто володіє якоюсь корисною інформацією (можливо в когось знайомі квартиру здають) - пишіть.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..