Перейти до змісту
  • Головна
  • Бурундук

    Користувач
    • Постів

      46
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент Бурундук

    1. Я виграв парі. З тебе Дрок, пляшка закарпатського коньяку. Де і коли віддаси?!!!
    2. Шановний адмін для початку не треба тикати, а потім, зробіть роздруківку всіх голосувань. Бо у мене є сумніви щодо голосувань по Антоненку!!! Так буде чесно.
    3. Придумайте щось переконливіше!!! Бо це не смішно.
    4. Реальні справи це Трощенка контора і до Ратнікова не має ніякого відношення. Це вам на замітку. Якщо це єдине, що не закинув Ратніков, то ви промахнулись, це не його заслуга!!!
    5. Про яке питання до електорату ви говорите. Ви чомусь вирішили, що я маю прозвітувати про всю фінансову діяльність Кравця. Це більш ніж дивно. Ідіть і питайте у нього. Секретів у цьому немає. Я , те що знав повідав. І не треба грубити. Надіюсь мене підтримаюсь учасники форуму щодо толерантності у спілкуванні. Пропоную хамів банити. Щоб вчилися культурній поведінці!!!
    6. Я вам що птіца секретар чи шо? Знаю що у нього юридична фірма і будівельна. Який у них грошовий баланс не відаю. Спитаєте у нього самі.
    7. Людина від влади і грошей або залишається людиною, або стає чмом в якого тільки нажива у голові. Ніхто не знає яким він стане під впливом цих двох спокус. Є тільки один варіант - спробувати їх. Про те ким він працював у виконавчій гілці я вже писав, тому повторюватись не буду. Висновки чи залишився він людиною можна зробити тільки якщо з ним поспілкуватись або знати його, тому агітувати вас з цього приводу не буду. Спілкуйтесь і самі вирішуйте!!!
    8. Для sla. По-перше я не претендую на посаду мера. По-друге аби навіть йшов, все одно б гроші не роздавав. Як на мене, то це чистий обман. До виборів нате вам гроші, а після виборів - дулю. Бо гроші ж треба відбивати. Тому слідкуйте за форумом, щоб не писати ахінею. Стане Кравець мером, тоді буде вирішувати проблему ліфтів у цілому. Тут питання коштів. Як їх витрачати і де їх брати. Ще раз повторюсь, що питання ліфтів має вирішувати влада!!! Що ж до того, щоб поспорити на ящик пива, то я за. Я не проти випити пива з нормальними хлопцями.
    9. Ліфти має міняти влада. Звичку до шари і міф про те, що кандидати мають виймати гроші і латати всі дірки у бюджеті міста треба викорінювати. Я можу скинутись разом з мешканцями вашого підїзда на новий ліфт. Гривень 100 можу дати, але це буде не правильно!!!
    10. У мене є простий нормальний інтерес. Я його знаю, впевненний у ньому і відповідно бачу свої плюси в цьому. А за агітацію мені не платять, я і сам нічого так заробляю. Що ж до ментальності, то ви мене звичайно вибачайте, але і ви ж будете голосувати за того кого знаєте і кому довіряєте. Тому абсолютно недоречні аргументи.
    11. Якщо вам здається, то хрестіться. Я переконаний, якщо Кравець зайде на форум, то під своїм ім'ям. Я його прихильник, який часто з ним спілкується. Тому можу деякі речі стверджувати категорично!!! Те що знатиму, скажу. Питайте!!!
    12. Назвати Кравця технічним кандидатом більш ніж смішно. Я радий, що ви за Ратнікова, але повірте ви не праві. Кравець серйозно налаштувався на перемогу. І на моє переконання має на це всі шанси.
    13. Але якщо нічого не робити ніхто і не захоче. А силою боротися з молоддю ще ніколи не приносило ніякого результату. Молодь треба зрозуміти і їй допомогти.
    14. Питання ж не в тому, що хто хоче той і веде здоровий спосіб життя, бо таких не дуже то і багато ( на жаль). Питання в тому, щоб йшла потужна пропаганда такого стилю і були створені всі умови для цього. Тоді і п'яних школярів поменшає. Їхній стиль поведінки зміниться. Поняття круто стане іншим. Круто бути спортивним і культурним. Оце буде результат роботи влади. Само по собі нічого не робиться. Наївно думати, що якщо заборонити гуляти після 22.00, то всі піднімуть лапки і погодяться. А пістони від батьків ускладнять відносини дітей і батьків. Ось і все!!!
    15. Я думаю, що треба боротися не з наслідками (п'яні школярі і т.д), а з причинами. А це закриті спортивні секції, самодіяльні колективи, відсутня робота з молоддю взагалі. Тупі концерти під фанеру не є роботою з молоддю і ніякої користі за собою не несуть. Заборонений плід завжди буде солодким. Тому заборонивши ми самі спонуємо школярів до бухаловкі., бо тепер це буде круто. Навіщо це робити??? Тепер для багатьох підлітків гуляти після 22-00 і більше того, трохи подебоширить - стане екстрімом, до якого будуть прагнути, щоб виділитися серед інших.
    16. Радником, а не заступником. Міністром був Пинзеник.
    17. Я думаю вони намагаються серйозно вразити пенсіонерів і чомусь вирішили, що жорстке, навіть жорстоке відношення до молоді, має їм сподобатися. Мовляв молодь спивається і шляється по ночам. Моральність страждає. Тому борючись за симпатії пенсіонерів іде колосальний перегин палки. І все доходить до маразму. Закінчаться вибори і пройде цей маразм, правда є варіанти, що "покрєпчає",у разі перемоги цієї команди!!!
    18. Ні, ви не праві. Але я його знаю і поділяю його думки. Що ж до присутності прихильників інших кандидатів, то я щиро радий і надіюсь на конструктивну дискусію.
    19. Ви б краще замість того, щоб бризгати слюною, зробили б щось корисне. Агітувати вас у мене не було ніякого бажання. Я просто заявив свою позицію. По тому як ви всі стогнете, зрозумів, що зацепив вас всіх за живе. Ну як же ви всі такі розумні і все знаєте, а тут якийсь прийшов і почав гнути свою лінію. Учіться слухати інших. Я поважаю вашу позицію, хоча і не згоден з нею. То ж і ви поважайте мою!
    20. Ви дивно сприймаєте всі мої слова, я вам одне, а ви постійно намагаєтесь втулити свої інтерпретації моїх слів. Некоректно з вашого боку. По-перше ніхто не каже про промиті ваші мізки, але не треба полоскати їх мені. А щодо Антоненка хотів сказати одну річ. Сьогодні дізнався, що він до сьогоднішнього дня займає посаду віце-президента Асоціації міст України, як бувший мер Броварів. При цьому за півтора роки своєї відсутності у місті і займаючи цю посаду, він палець об палець не вдарив, щоб допомогти рідним Броварам. Його просто не стало і все. Ось такий патріот свого краю. А ви мені розповідаєте про його здобутки і те що він і тільки він наше все сьогодні. Да він чхає на нас і цього не приховує, інакше б хоч трохи рухався. Можливості, як ви розумієте у нього є.
    21. Я чомусь думав, що ціль даного форуму висловлення різних позицій, а не створення чийогось клубу за інтересом, тому все вірно написано. Пропоную відкласти перестрілку і краще обговорити, що ми хочемо від наших кандидатів. А то ми дійсно занадто поглибились у персональні якості.
    22. Ви забавні люди. Створили собі свій світ імені Антоненка і граєтесь у нього. Всі інші для вас це ізгої. Питання не в тому, що я засланий і чи ні. Я дійсно підтримую Кравця і абсолютно цього не приховую. Тому про яких козачків ви говорите не розумію. Моя позиція абсолютно зрозуміла. Ні у чиїй святості я нікого не переконую і я про це вже писав. А переможців чи переможених тут немає. Приміром виграє ваш Антоненко то я програв, виграє Кравець, то я виграв. Важливо те, щоб незалежно від результату місто виграло і кожен з нас окремо. Ось і вся логіка. До речі, щось все одно не помічаю прихильників інших кандидатів на вашому форумі, попри запрошення. Чи ви їх всіх гуртом "перемогли"? P.S. Засланих козачків засилають у чиюсь спільноту чи власність. Виходить, що цей форум ви вважаєте своєю власністю? Тоді про яке нормальне обговорення ви говорите? Я розумію, чого до вас ніхто не заходить дискутувати. Але так, ви нікого не з"агітуєте!!!
    23. Шановна ALee, на сайтах ще і не таке прочитаєш, от тільки як правило виявляється, що це чистої води брехня. Спеціально сидять люди, які поширюють дезінформацію, а ви її допомагаєте розносити. Ну чого приміром на зв'язок не виходять самі ображені журналісти і не називають речі своїми іменами або хоча би свої імена. Чому ви за них це робите?! Дивно якось виходить. Припиняйте поширювати сарафанне радіо і лити бруд. Ще раз повторюю, якби таке було то ці журналісти репетували б на кожному кроці, а не ховались за вашими спинами. Це вже просто не серйозно і не етично!!!!
    24. Ну добре, що підпав під трохи вищий рівень ніж люди Сапожко. Поки покидаю вас. Стане у вас цікавіше - повернусь!!! Не сумуйте. А тим розумникам, яким не подобається бурундук, хочу сказати, що уподобання до тваринного світу не мають кордонів у віці. Так що думайте, щось оригінальніше для укола. Тренуйтесь!!!
    25. Да я не агітую вас, я чудово розумію, що ви членами однієї команди, яка працює на конкретну людину і агітувати вас не має сенсу. Просто цікаво були дізнатись про ваші аргументи. А за поранення вашої тонкої душі звиняйте. Я ж не знав, що ви так болісно реагуєте на критику. Щодо того що ви будете оцінювати Кравця по мені, то мені абсолютно все одно. А може я провокатор від Сапожко, а ви тут розхвилювались. Бувайте. Грайтесь далі самі!!!
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..