Перейти до змісту
  • Головна
  • -yurgo-

    Користувач
    • Постів

      14
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація

    • Національність: украинец

    Досягнення -yurgo-

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Ребята, дак там же все есть -- заходи и живи! Холодильник "Днепр", пылесос "Ракета", тазик для стирки.
    2. Сдам свою 1-к квартиру 27/12/4 на Торгмаше. Вся бытовая техника: холодильник, пылесос, телевизор. Есть диван, шкаф, тумбочка, кухонный стол. В квартире имеется интернет (несколько провайдеров: МТС, Киевстар, Utel -- все безпроводка, надо лишь купить 3G-модем). Косметический ремонт. Чистенькая и уютная квартира. 650 у.е. (возможен торг) Жду ваших предложений в личку.
    3. Звичайно можна, я ось, наприклад. люблю двох дівчат одночасно, обоє про це знають, в однієї є хлопець і він також про це все знає, не бачу ніякої проблеми... Хто кого хоче того і любить, не можна когось заставити любити чи не любити, я вважаю, можна кохати не лише двох :biggrin: Ясно що рано чи пізно в кращому випадку залишусь лише з однією... :cry2:
    4. Мне вообще интересно, как вирус может попасть на тел. с компа, или каким-то другим способом...? У телефона своя файловая система, а если что-то и придумать на языке Ява, то всеравно такую прогу нужно будет запускать вручную...
    5. Я вважаю, що така дружба існує, але вона потім переростає з часом у більш близькі відносини. У мене зараз саме такий випадок... Я вже рік дужу зі своєю колегою, на роботі всі в шоці!!! Всі кажуть, що ще не бачили що так люди можуть дружити, ми дійсно дружили як брат та сестра, її хлопець, з яким вона зустрічається майже 5 років навіть не ревнував, повністю довіряв мені! А через пів року я в неї закохався, почав приділяти все більше і більше уваги, (при чому у мене була дівчина, яку я пізніше кинув, бо розлюбив через колегу) спочатку я не казав їй про свої почуття, не хотів ламати дружбу, та з часом усе їй розповів, та й вона мені вдповіла взаємністю... Одного разу на роботі чуть не дійшло до фізичного зближення, але ми зупинились... А тепер її хлопець про все дізнався... в них виник скандал... Короче капець!!! Тепер ми хочемо повернути назад свою дружбу, але я не знаю наскільки це можливо, бо кохаю її, думаю про неї цілими днями і вона про мене також... Я тепер не знаю що робити далі... :cry2:
    6. Лучше в Киеве за такие деньги снимать, серавно в Броварах только ночую и то иногда... Вообще люди думают что ихняя недвижимость бесценна, пускай еще немного кризис дальше зайдет и по 1000 будут сдавать :bye:
    7. Я уже присмотрелся, а где Вы находитесь, как найти магазин?
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..