Перейти до змісту
  • Головна
  • Angel but not always

    Користувач
    • Постів

      61
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент Angel but not always

    1. У мене вдома вже 2 роки стоять такі лампочки - близько 30 шт., і ще жодна не перегоріла. Коли я їх придбавала в "Епіцентрі", то мені давали гарантію на них 2 роки, + вони ще і менше електроенергії беруть, тому я думаю, що вони більше ефективні ніж звичайні. Взагалі, є багато речей, які не рекомендують викидати із загальним сміттям, наприклад, батарейки, але, я не бачила таких контейнерів, куди можна було б викидати тіж самі лампочки або батарейки.
    2. Тут проголовала за Тигипка, но знаю, что Юлины политтехнологи работают именно на Тигипка, так как он может отобрать голоса у Яныка. Вопрос в том, за кого будет народ голосовать во втором туре? Так как во второй тур (и это не секрет) выйдут Янык и Юля. А всякие там Богословские, Тягнибоки, Гиценки... никуда не пройдут, просто оттянут голоса, что б был второй тур, а там уже можно подключать фальсификации.
    3. Можно купить в инет магазине за 1900 грн (я покупала и сама ездила на Республиканский стадион), но есть и доставка в Бровары. Игра на Петровке стоит около 350 грн., но можно и самому скачивать игры, но в этом нужно разобраться.
    4. Такого закону немає. Є стаття 119 Земельного кодексу України відповідно до якої громадянин, який добросовісно, відкрито і безперервно користується земельною ділянкою протягом 15 років може звернутись до органу міссцевого самоврядування з клопотанням про передачу її у власність. Так от, добросовісне користування - це в тому числі і сплата земельного податку та ін. А з приводу громадських слухань, ну то ми ж самі обирали цих людей і фактично надали їм повноваження дерибанити цю землю... Маємо те, що маємо. Але землі в місті уже майже немає, думаю, що вже і зараз депутати стали заробляти значно менше, ніж вони заробляли за Антоненка, тому що тоді роздавали (продавали) усім землю і мали з цього статтю доходу. Як землі не залишиться в місті, так напевно ніхто і не захоче йти в депутати та керувати містом...
    5. Вибачаюсь, не постанова, а розпорядження: Кабінет Міністрів України; Розпорядження вiд 19.08.2009 № 985-р
    6. На реконструкцію дороги по вул. Олімпійський на підставі постанови Кабміну було виділено кошти із Стабілізаційного фонду (постанова є на сайті Верховної Ради України), так що це не "гроші Сапожка", і не гроші з бюджету м. Бровари. Інша мова про те, що хтось домовився про те, щоб ці кошти були виділені саме Броварам. І за те спасибі. Місто Бровари, яке не є бідним містом, в порівнянні з іншими містами, має виглядати принаймні пристойно.
    7. Я сьогодні була в "Катюші" - дуже сподобалось. Приємна вихователька, діти її слухаються, вона до кожної дитини підходить і допомагає, як щось потрібно. Правда я заходила до групи, куди ходять діти 4-4,5 років, а як в інших групах - не знаю.
    8. Нічого подібного. Почитайте уважніше законопроект. Там іде мова лиша про розповсюдження (продаж...), а усі "порнографічні" диски тримайте на дисках в шафі, аба в компі без загального доступу, і ніякої відповідальності не буде.
    9. Хотілось би також зазначити, що Олександр Єфремов, який оприлюднив документ - представник Партії Регіонів, а від цієї партії не було жодного спікера... тому і віднайшли цей документ(бо собі такого не отримали). А автомобіль і кабінет у зрівнянні з будинком та 140 га Віктора Януковича - це фігня. Причому маєток Януковича раніше належав до державної власності (колишня дача Щербицького) - так скільки через такий маєток втратила Україна? Насправді це все PR ходи і немає сенсу на це звертати увагу. Якби у того самого Єфремова з"явилася можливість щось отримати від держави на шарка він би також не відмовився. А от що стосується Яценюка, то у вихідний день він завжди на власному автомобілі їздить, так само і його дружина - майже завжди сама за кермом...
    10. Какой ужас. Мои соболезнования близким и друзьям. Жаль, что такие люди уходят из жизни. Это действительно был очень талантливый и интересный человек, который еще очень много мог сделать для украинского телевидения и для Украины...
    11. 165/52 Да, возможно школа Чапкиса не каждому по карману, но цена в 300 грн. месяц - (это 8 занятий) для очень многих доступная. Кроме танцев там можно и на шейпинг ходить, и на йогу и мн. других видов тренировок. А по поводу диеты, то если у человека есть проблемы с лишним весом, то конечно же нужно есть меньше шоколадок, мучного и жирного (в том числе чипсов, сухариков...). Ирина Хакамада в своей книге говорит, что если вес больше нормы, то нужно не есть после 6-7 вечера и все будет ОК (если ложишься спать в 11 вечера)!
    12. На мою думку, найкращий спосіб схуднення - це заняття спортом. Дуже часто неправильно підібрана дієта викликає почуття агресії в людини, яка не може нормально наїстися. Я, наприклад, ходжу в "Школу Чапкіса" з тим, щоб підтримувати себе у нормальній формі - і це більш ефективно ніж сидіння на дієті. Не уявляю себе без морозива або шоколадки! Дівчата, не сидіть на дієтах, а ходіть у спортзал!
    13. Шановні автолюбителі і автопрофесіонали, зробіть собі страховку цивільної відповідальності (перед третіми особами). Якщо у вас є така страховка, викликайте ДАІ і аварійного комісара Вашої страхової компанії - "постраждалого" в ДТП як вітром здує!
    14. Можливо я не там ствоирила тему, але сьогодні по радіо почула про те, що вчора на теритрії Румунії перекинувся автобус, в якому діти з Броварів їхали до Македонії на фольклорний фестиваль (за версією радіо водій заснув за кермом). Якщо у когось є будь-яка інформація, прошу написати.
    15. 2 недели назад квартира в новом доме на Интернате - ул. Симоненка, 4 (без ремонта после строителей) стоила 8500-8600 грн. за метр. Однокомнатные от 45 метров. Это стоимость покупки у застройщика.
    16. Я думаю, що все, що Ви будете робити, Ви будете пов"язувати з іменем Гриценка. Шановний автор, не обманюйте себе і нас також, що цей проект хтось створив просто так - щоб допомагати людям і організовувати молодіжне дозвілля! Цей проект створено виключно під президентські вибори. А щодо агітаційних заходів, то на даний момент ГО цим займатися не буде, тому що ще не оголошені вибори (а "розклеювання стовпів" можливе лише після реєстрації кандидата в президенти відповідно до Закону "Про вибори..."), але Ви і схаменутися не встигнете, як самі будете стояти з прапором і кричати "Гриценка в президенти!" Можна повернутися до цієї теми восени, і тоді побачимо, хто був правий.
    17. Наскільки мені відомо, Верховна Рада України не фінансує ніякі громадські організації. Якщо Верховна Рада і виділяє кошти на функціонування якихось проектів, то це прописано в Законі України "про державний бюджет України на ___ рік", який приймається в грудні попереднього року. Якщо Ваша організація була створена в середині 2008 році, то фінансування її діяльності НІЯК не могло бути передбачено в Законі "Про Держбюджет України". Більше того, хочу пояснити для автора теми (і для всіх інших): якби ВРУ фінансувала діяльність громадських організацій, то їх би створювалося дуже багато, тому що всі бажають отримати гроші "на шарка". Витрати на утримання ГО дуже шалені (а надто якщо ГО має велике розгалуження): в темі правильно хтось написав - це і оренда, і комунальні послуги, і офісна техніка, бумага, заробітна плата працівникам, прибиральникам... і т.д. І я не повірю, що працівники ГО будуть працювати на громадських засадах (безкоштовно), можливо одниці, але Вам ніхто безкоштовно не дасть ксерокс, комп"ютер, ніхто не буде безкоштовно друкувати листвіки, прибирати в Вашому офісі!З приводу пояснень автора у мене виникло набагато більше запитань, ніж відповідей! І склалося враження, що автор взагалі не має уявлення про функціонування ГО.
    18. [По-перше, якщо я напишу тут прізвища, то це нічого не змінить. А якщо хочеш познайомитися, то залиш свої контактні дані, і я з тобою зв'яжуся. А чому це нічого не змінить? Вашим лідерам є що приховувати? Страна должна знать своих героев!
    19. Может, это и не по теме будет сказано, но: у курящей женщины (во время беременности) рождается ребенок, который плавает в мутных околоплодных водах, тоесть водах смешанных с сигаретным дымом. Лично мое мнение: каждый сам выбирает, как будет воспитываться его ребенок, НО. однозначно, что курение очень негативно сказывается на гонофонде наших детей. Мои родители не курят, но у многих многих моих друзей курят и мама, и папа, а дети (им от 20 до 30 лет) не курят. но в любом случае курение негативно сказывается на будущих детях, независимо от того курит мама или папа, но если курит мама, то это сказывается намного хуже. Мне непонятно, почему ставится вопрос только курящих матерях, или Ви считаете, что курение отца никак не влияет на ребенка? Что это за гендерная дискриминация?
    20. Автор, а чому Ви відразу не пишете про те, що Ваш рух - це проект на підтримку Гриценка на майбутніх президентських виборах? Відразу так і пишить, хто хоче приймати участь в агітації за кандидата в президенти Гриценка, всі сюди! Програма дуже прісна. нічим не відрізняється від програм аналогічних громадських організацій. Скажіть, будь ласка, а Ваш кандадат буде за чиї кишти фінансуватися? За особисті кошти Гриценка, які були, можливо, вкрадені в Української армії?. І ще питання: голова Броварського осередку Віктор Сергійович, які має досягнення в житті, яку освіту, скільки років.
    21. Я там сегодня ехала. Знак "пешеходный переход" там есть, а разметка совсем стерлась. Так что в случае чего будет виноват водитель. Так как при приближении к пешеходному переходу нужно снизить скорость. А то что народ там пербегает в 10 метрах от перехода - это точно. Но если что случится, в протоколе будет записано: ДТП случилось в районе пешеходного перехода, и ты как водитель будешь отвечать. От себя скажу: если не хочешь лишиться прав и денег, то лучше пропускай пешеходов (особенно в раене пешеходного перехода), а то лишат водительских прав и сам будешь в шкуре этого пешехода!
    22. Да уж... Карьерная лестница Сапожко: слесарь, водитель, депутат, ИО мэра! Зачем нам такой мер без нормального опыта работы и без нормального образования.Сейчас в городе действительно очень сложная экономическая ситуация, но она связана не с уходом Антоненка, а с мировым кризисом, и в частности, с кризисом, который происходит в Украине. Просто Антоненко очень повезло: когда он пришел в город, была очнь хорошая экономическая ситуация, все развивалось - от этого и бюджет города увеличивался постоянно, а сейчас мелкий и средний бизнес не дает в город тех денег, которые давал год и два года назад.
    23. Если бы Черновецкий был полным дураком и дебилом, как многие тут пишут, то он бы ничего не добился. Очень многие люди, удачно женившись просыр...ли все деньги, а Ченовецкий понял, что в Киеве для победы ему достаточно 600 тыс голосов бабушек, которым он дает подачки, а то что дети и внуки этих бабушек все равно вдвойне заплатят за из проезд они не понимают! Дальше с Черновецким будет еще хуже. Сейчас в городе он пытается насадить культ своей личности, как когда-то Сталин в свое время. Но.. земля круглая. ему еще все вернется вдвойне , и втройне!
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..