Перейти до змісту
  • Rock
  • Димна Суміш


    Мастер

    Рекомендовані повідомлення

    Склад гурту:
    1. Саша Чемеров - вокал ,вировець.
    2. Олександ Гущин – барабани
    3. Сергій Мартинов – гітара
    4. Ігор Гержина – бас

    З яких би точок зору не аналізувати цю групу, зрозуміло, що за нею стоїть незаперечний факт рокмузики. І якщо і існує "мовне визначення” стилю музики, що посприяло б розумінню їхньої творчості, то це назва, яку вони самі для себе придумали -"димна суміш”. Одним з досить цікавих аспектів останнього часу, полягає в тому, що назва "димна суміш” вже забарвлена таємницею, не дивлячись на те, що виникла вона не так вже і давно. Існує багато легенд, які б могли пояснити саме таку назву: одні стверджують, що це все страшне наркоманське минуле, пам'ять про яке лишилась тільки в назві, другі – що назва така пояснює експерементальний підхід музикантів до своєї творчості, в якій присутні інградієнти усіх стилів і напрямків музики, треті – це дим від прянощів Сходу, що останнім часом все частіше помітний на концертах. В будь-якому випадку, це все може бути вагомим аргументом, як і те, що все в житті плинне і з часом перетвориться на дим...

    Зрештою, в кінці 90-х було мало українських рок груп, які б сильно захопили уяву молоді, в порівнянні з високоякісними інвалютними аккордами, і за звучанням і за ідеями. В той же час чернігівська група "Димна Суміш” мала незаперечну перевагу – справжню щирість своїх текстів, справжній драйв у своєму звучанні. Новітній погляд на те, якою має бути українська андеграунд рок-група різко відрізняла її від інших груп 1999 року, що і принесло їй перемогу на фестивалі "Червона Рута 99”. Можемо вважати це початком створення групи і впевненого утвердження на музичному просторі України. Тут буде доречно пригадати Соню Пащенко та Женю Вировця, які поруч з Сашою Чемеровим були вокалістами в групі зробили неоціненний вклад в творчу діяльність групи, як то загадковий музичний інструмент "віровец”. Після того було безліч музичних конкурсів, фестивалів і перемог, як і змін в складі "Димної Суміші”. Пісні того часу лишилися лише в пам'яті багатьох відданих шанувальників і в приватних колекціях одиниць.”Все хороше, що ви можете почути в нашій музиці - це від бога. Все погане - від нас”-каже група.

    ось залив відео гурту:
    http://torrent.brovary.net/details.php?id=25936
    You know, you are right.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    коли прослухала, то більш-менш сподобалось, але коли побачила одне їхнє інтерв"ю, то відбило бажання їх слухати... дуже якось воно там пафосно вийшло все

    а голос у вокаліста хороший

    we suck young blood.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • 2 тижня через...
    Интервью не видела (надо посмотреть), а вот слушаю уже больше года и была на одном концерте. Обожаю песни "Листи" и "РОК'Н'РОЛЛ" ;)

    "Никогда не знаешь, где тебе повезет" Макс Фрай.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    А як вам презентація нового альбому у малому залі Палаца мистецтв "Україна"? )
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    тексты у них классные - рандомная выборка слов и предложений
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    на трекере нету раздачи, пришлось скачать с инета, скачал песню Rock'n'Roll послушал...

    Ну как для Украины очень даже и не прохо... чють-чють прет...

    AzzY> ща фразу вычитал великолепную AzzY> типа, от клиента претензия AzzY> "Два клика это много, оптимизируйте."

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..