Перейти до змісту
  • Новини
  • Рок- Фестиваль "РОКіТ"

b@d

Рекомендовані повідомлення

Принимается :D

Всегда пожалуйста !

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Відповідей 105
    • Створено
    • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

...Если Фамилию патроната прочитать наоборот - получится неплохое название для начинающей гранж-роковой группы... Oknenotna... Загадочно все это как-то... А вот вам домашняя заготовка для "СПИД-Инфо" или "Экспресс-Газеты": "...только незадолго до начала концерта, группа "Чиж и Ко" с удивлением узнала, что они выступают лишь только для разогрева молодой, но уже такой перспективной команды "Антонен и Ко"! Однако."

:unsure:

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Okami сказав:

...Если Фамилию патроната прочитать наоборот - получится неплохое название для начинающей гранж-роковой группы... Oknenotna... Загадочно все это как-то... А вот вам домашняя заготовка для "СПИД-Инфо" или "Экспресс-Газеты": "...только незадолго до начала концерта, группа "Чиж и Ко" с удивлением узнала, что они выступают лишь только для разогрева молодой, но уже такой перспективной команды "Антонен и Ко"! Однако."

:unsure:

Яке відношення твій пост має до рок - концерта????

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

Яке відношення твій пост має до рок - концерта????

Таке, що всі сподівалися, що концерт не матиме жодного політичного забарвлення. Він обіцявся до виборів... ;) А тут раптом після виборів і вже відразу за підтримки Антоненка...

Одним словом, політкоректний народ не піде. ;) А я подивлюся, на що спроможні броварські музики... І аудіотехніки... :) Та і Моторолла... Варта того, щоб на неї подивитись... Тим паче, що гора сама прийшла до Магомета... :D

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

BarQ сказав:

Таке, що всі сподівалися, що концерт не матиме жодного політичного забарвлення. Він обіцявся до виборів... ;) А тут раптом після виборів і вже відразу за підтримки Антоненка...

Одним словом, політкоректний народ не піде. ;) А я подивлюся, на що спроможні броварські музики... І аудіотехніки... :) Та і Моторолла... Варта того, щоб на неї подивитись... Тим паче, що гора сама прийшла до Магомета... :D

По-моему все эти выборы доводят народ до паранойи. :wacko: А политкорректный народ если и не придет, от этого что-то изменится? Лично мне пох, кто его "поддерживает", я схожу :)

Не думай о секундах свысока...

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Hellfire сказав:

По-моему все эти выборы доводят народ до паранойи. :wacko: А политкорректный народ если и не придет, от этого что-то изменится? Лично мне пох, кто его "поддерживает", я схожу :)

Про параною вдало підмічено... Просто погодься, буде дуже неприємно, коли публіці будуть час від часу ненав'язливо нагадувати, за підтримки якого мера організований концерт... :)

А щодо походу :) політкоректного народу я пожартував... :)

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

BarQ сказав:

Про параною вдало підмічено... Просто погодься, буде дуже неприємно, коли публіці будуть час від часу ненав'язливо нагадувати, за підтримки якого мера організований концерт... :)

Чесно кажучі, ця фраза "За підтримки голови міста Антоненка В.В...." (чи як там його) мені вже остогидла, далі нікуди :angry:

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Булоб краще б якби булоб за підтримки екс кандидата на посаду міського голови пана Д,Ратнікова???

А ще ця фраза не так часто звучить, які її роздувають деякі люди!

А хіба погано що міський голова підтримує молодь????

МАло в яких містах таке бачив!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

Булоб краще б якби булоб за підтримки екс кандидата на посаду міського голови пана Д,Ратнікова???

За підтримки народу м. Бровари :)

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

А ще ця фраза не так часто звучить, які її роздувають деякі люди!

А хіба погано що міський голова підтримує молодь????

МАло в яких містах таке бачив!

Було б добре, якби ім'я ЖОДНОГО політика там ніяким чином не звучало... Помаранчева революція, нелегкі вибори мера в Броварах... Народ ТУПО ВТОМИВСЯ від усього цього ла*на... Ось і все... :)

А на концерт я прийду у будь-якому випадку... Бо музика до політики стосунку аніякого не має... :) Мабуть. :rolleyes:

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

BarQ сказав:

Народ ТУПО ВТОМИВСЯ від усього цього ла*на...

О, це точно!

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Hellfire сказав:

За підтримки народу м. Бровари :)

Від народу ні я ні моя громадська організацію не відчули а ні каплі підтримки!

Тільки критику!

То не так!

Не ті групи!

Не те місце!

А можнаб булоб краще!

А чому так а не так!

Зробіть то, зробіть а влдячності ні я якої!

Мабуть більш за всіх на цьому форумі мене зрозуміють Муравей та Фрайк

Ти так і не відповів на моє запитаня!!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

Від нарощу ні я ні моя громадська організацію не відчули а ні каплі підтримки!

Тільки критику!

То не так!

Не ті групи!

Не те місце!

А можнаб булоб краще!

А чому так а не так!

Мабуть більш за всіх на цьому форумі мене зрозуміють Муравей та Фрайк

Так, це сувора дійсність :(
      b@d сказав:

Ти так і не відповів на моє запитаня!!

На нього відповів BarQ: "Було б добре, якби ім'я ЖОДНОГО політика там ніяким чином не звучало". Як на мене - що Ратніков, що Антоненко, що Дядя Пєтя із третього під"їзду (якщо він політик)...

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я став замічати , якак б не булаб тема її перекрутять на політичну дискусію!!

Якщо всже говори про організаторів то нада говорити про молодіжну раду та АВАНГАРД плюс!

Модератори заберіть будь - ласка з цієї тему всю не потрібну політику!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

Я став замічати , якак б не булаб тема її перекрутять на політичну дискусію!!

Та кажу ж - параноя! :D

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

Від народу ні я ні моя громадська організацію не відчули а ні каплі підтримки!

Тільки критику!

То не так!

Не ті групи!

Не те місце!

А можнаб булоб краще!

А чому так а не так!

Це вже менталітет нашого народу і з цим нічого не поробиш... :(

Щодо підтримки... Як можна підтримувати те, про що не знаєш?.. о_О ;)

Щодо вдячності... Я вдяний хоча б за те, що слова у тебе не розходяться з ділом. Спасибі. Таких людей не так вже і багато. І не кожен з них може організувати рок-фестиваль. ;)))

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

BarQ сказав:

Щодо вдячності... Я вдяний хоча б за те, що слова у тебе не розходяться з ділом. Спасибі. Таких людей не так вже і багато. І не кожен з них може організувати рок-фестиваль. ;)))

Так, спасибі і від мене :)

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Вам ще не надоїло говорити про цих політиків????? бо мені вони все сидять .......

Hellfire сказав:

Так, спасибі і від мене :)

Дякую! Давайте ще скажемо спасибі адмінам і модерам що надають нам можливість спілкуватись на відстані не залешая своїх домівок!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

Дякую! Давайте ще скажемо спасибі адмінам і модерам що надають нам можливість спілкуватись на відстані не залешая своїх домівок!

:lol: :lol: :lol: Спасибі адмінам! :lol: :lol: :lol:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

Вам ще не надоїло говорити про цих політиків????? бо мені вони все сидять .......

За те що не забанили нас за флуд :D

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Hellfire сказав:

За те що не забанили нас за флуд :D

5 балов :image201: :image282:

якщо цю тему нормально почистити від флуду майбуть залишиться один заголовок!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

b@d сказав:

якщо цю тему нормально почистити від флуду майбуть залишиться один заголовок!

Цссс!!! Не пали контору!!! А раптом модери просічють тему і почистять?... Цссс!!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..