Перейти до змісту
  • Політика
  • Чи потрібна Україні смертна кара?

СМЕРТНА КАРА!  

242 користувача проголосувало

1. 1. Чи потрібна смертна кара?

• Так
        139
      • Ні
        103

Рекомендовані повідомлення

українець сказав:

Блін, 119 людей - "за" і 84 - "проти". Гуманісти хрінові. Після цього будете розповідати про демократію, гуманізм і любов до ближнього?!

Толку з смертної кари, як він попугая яєць. Ну розтріляємо когось... І шо? Злочинців це зупинить? Ні фіга. Тільки тисячі суїцидників зможуть перед смертю ще й прославитися... Корочє, все це фігня.

До того ж у сьогоднішньому глобалізованому світі ведення смертної кари - річ дуже непопулярна. А так,як наша уряд на пряму залежить від Заходу, то після такого "героїчного нововведення" на наших кордонах з"являться "натовські" війська...

О! Правильна думка...

Не потрібно йти на повідку у когось. І не треьа грати на емоціях громадян всякими популяризованими кроками. Чи то смертна кара, чи що...

You know, you are right.
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Відповідей 386
    • Створено
    • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

українець сказав:

Блін, 119 людей - "за" і 84 - "проти". Гуманісти хрінові. Після цього будете розповідати про демократію, гуманізм і любов до ближнього?!

Толку з смертної кари, як він попугая яєць. Ну розтріляємо когось... І шо? Злочинців це зупинить? Ні фіга. Тільки тисячі суїцидників зможуть перед смертю ще й прославитися... Корочє, все це фігня.

До того ж у сьогоднішньому глобалізованому світі ведення смертної кари - річ дуже непопулярна. А так,як наша уряд на пряму залежить від Заходу, то після такого "героїчного нововведення" на наших кордонах з"являться "натовські" війська...

Ги) а хто сказав, що ми - гуманісти?) А толк є - принаймні той, що на утримання цих ублюдків з наших податків не буде витрачено ні копійки. Їх просто закопуватимуть під порядковим номером десь на звалищі - і все

А щодо глобалізованого світу... так смертну кару масово відмінили тільки на теренах Європи. В найпотужніших державах світу - США та Китаї - вона існує. В Китаї, наприклад, є величезні концтабори, де вязнів розрізають на органи і продають - тепер пересадити нирку в Китаї - найдешевше. Це не пропозиція, звичайно (хоча хтозна)), але констатація

Хоча при теперішній вітчизняній судовій системі вводити смертну кару - це повний маразм. Спочатку треба реформувати систему, а потім уже - стрілять

Змінено користувачем Drok (Bezcenzury)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 3 тижня через...

Все в намому житті - відносне, незрозуміле і не завжди виправдане, як і сметрна кара.

Інколи - то є чесно, а інколи абсурдно, хтось дивився фільм Ларсана Фонт Рієра "Танцююча в темряві"?

Подивіться, а висновки робіть самі, кожен для себе!

"Завтрак у Тиффани"
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Хм, большинство против смертной казни, а вот ганяют на джипах за 200км, и рвут людей на части.

Я б таких сразу стрелял.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 2 тижня через...

Шановні, приїхав товариш з Узбекістану і ось що розповідав...

"В Узбекістані машини, квартири і будинки не закривають, чому? За злодійство розстріл на площі...

За організацію, сприяння, нерозголошення про терористичні акти чи викрадання людей розстріл всіх хто виконував, знав і не попередив і сприяв... Я за такий закон!!!

Сильный гнев мудреца

И война храбреца испытает...

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 3 тижня через...
    А разве "пожизненное заключение" нельзя назвать тем же "смертельным наказанием"? (:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Mister Dio сказав:

А разве "пожизненное заключение" нельзя назвать тем же "смертельным наказанием"? (:

Казненных не реабилитируешь...

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

VorteX (SepSiS) сказав:

Казненных не реабилитируешь...

В нашей стране амнистию тоже можна не дождаться (:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 1 місяць через...
    Я считаю что смертная казнь нужно,если человек специально жестоко убил другого,то-это будет ему лучшим наказаним.Было бы ещё лучше если бы преступников убивали в такой способ,в какой они лишили жизни своих жертв.Я думаю что после такого преступлений бы значительно поменьшало бы...
    Мудрость-это умение отказаться от того,что тебе и так не светит.http://city.brovary.net/portal/uploads/post-8620-1219043880_thumb.jpg
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Считаю,что нужна,но чтобы казнили преступника долго и мучительно,тогда остальные,думаю,задумаються немного над тем, что их может ожидать...
    http://uawow.com/userbar/Coruptor.png
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Конечно надо, чтобы ети козлы и душегубы поняли каково ето забирать чью-то жизнь :angry:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

GaliLeo сказав:

Конечно надо, чтобы ети козлы и душегубы поняли каково ето забирать чью-то жизнь :angry:

Ти сам розумієш що пишеш? Як вбивця зможе щось усвідомити якщо ось він є, а через 2 секунди його немає, і що тут усвідомлювати? Як показуха для інших? Типу "щоб іншим не повадно було"? На це ніхто не ведеться. Я проти смертної кари, так само як проти довічного ув"язнення злочинців. У цьму губиться суть. Виправні роботи, в"язниця - це повинно перебудувати характер людини, злодій повинен переосмислити своє ставлення до життя, і для того щоб пересвідчитись шо він став на істинний шлях, після зони він має пожити на волі. Інша справа, коли в"язницю розцінювати як ізолятор від суспільства, але це в дуже "важких випадках".
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Смертна кара потрібна. От раніше за те, що людина крала їй відрубували руку, убивала- її теж убивали. хоч порядку більше було. Я думаю що треба страчувати тих людей, які навмисно позбавили когось життя.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Кif сказав:

Ти сам розумієш що пишеш? Як вбивця зможе щось усвідомити якщо ось він є, а через 2 секунди його немає, і що тут усвідомлювати? Як показуха для інших? Типу "щоб іншим не повадно було"? На. Я проти смертної кари, так само як проти довічного ув"язнення злочинців. У цьму губиться суть. Виправні роботи, в"язниця - це повинно перебудувати характер людини, злодій повинен

Хочу сказати, що існують такі люди, яких вже не виправиш нічим. В них порушена психіка. Навіть якщо їх садять на 15 років у виправну колонію за вбивство, або інший кримінальний злочин вони всеодно виходять через цей термін і починають робити це знову. Який тоді вихід?!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

GaliLeo сказав:

Хочу сказати, що існують такі люди, яких вже не виправиш нічим. В них порушена психіка. Навіть якщо їх садять на 15 років у виправну колонію за вбивство, або інший кримінальний злочин вони всеодно виходять через цей термін і починають робити це знову. Який тоді вихід?!

Кif сказав:

Інша справа, коли в"язницю розцінювати як ізолятор від суспільства, але це в дуже "важких випадках".

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

не могу определенно сказать нужна или ну нужна Украине смертная казнь, но считаю эту меру наказания очень жестокой и не очень цивилизованой... :dry:
    Every day create your HIStory...
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Лично я шитаю что если какойто ***ОК убил человека или даже несколько то просидеть в комнатке 25 лет это слишком мягко! :stop0000:

Время-это вешь которой много, но вегда нехватает ( Сократ )

Simple dosen't means easy. ( с )

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Sp1r1t сказав:

Лично я шитаю что если какойто ***ОК убил человека или даже несколько то просидеть в комнатке 25 лет это слишком мягко! :stop0000:

С одной стороны да, но если подумать о том, что в наше время сажают в основном каких то левых лохов или людей, которые не могут дать взятку судьям или нанять себе адвоката. С такими расскладми погибнуть может безневинный человек.
    Every day create your HIStory...
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

MUZA сказав:

С одной стороны да, но если подумать о том, что в наше время сажают в основном каких то левых лохов или людей, которые не могут дать взятку судьям или нанять себе адвоката. С такими расскладми погибнуть может безневинный человек.

Ты понимаешь что говоришь? Что лучше пусть дают взятки или нанимают себе адвокатов, и живут на воле? Я б всех кто совершил умышленное убийство-отправлял на гелиотину, ибо он успеет пострадать: после того как человека лишают головы он живёт ещё 16 секунд, с учётом критической ситуации ему это покажется как 5-10 минут, вот тогда он и пострадает.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Смотря в каком случае!!!!Если это какой-то маньк извращенец, которому по приколу в свое время было зверзки убивать людей, то таких пристреливать на месте надо. Я челове добрый, но когда посмотришь предачу о каких-то дебилах, то первое, что приходит в голову так это повесить их.....

Как можно не верить человеку? Даже если и видишь - врёт он, верь ему, т.е. слушай и старайся понять, почему он врёт?

Мы часто отказываемся от предложений судьбы, ожидая чего-то большего в будущем. Но такая странность, судьба больше не торопится к нам со своими предложениями. И не важно почему ты отказался, из страха или по прихоти. Она не заходит в твой дом дважды...

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 4 тижня через...
    надо.На удержание пожызненно заключенных тратят огромные деньги.Лучше б пенсионерам дали бы.Тем более не более почти никто из преступников выйдя на волю не научится и повторит преступление.Правда , в каком то смысле и общество виновато в этом...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Нет , жить всем хочется и чем будет отличатся общество в котором существует смертная казнь от самого убийци , необходимо изменять причину , а не последствия , сама же процедура казни показывает , что человеческая жизнь ничего не стоит , тоесть только усугобляет данную проблему.

Мы убеждаем себя что жизнь станет лучше когда мы поженимся/выйдем замуж, заведем ребенка, потом другого. Затем мы расстраиваемся что наши дети еще маленькие, и ждем что все станет лучше когда они повзрослеют. Потом мы переживаем что они стали подростками, и нам надо как-то справляться с ними. Несомненно, мы станем счастливее когда они вырастут из своих «…надцати» лет. Мы говорим себе что наша жизнь станет лучше когда супруг/а сведет свои дела, когда будет более красивая машина, когда возьмем отпуск, когда окончательно выйдем на пенсию.

Истина в том, что нет более лучшего времени для того чтобы быть счастливым, чем сейчас.

Если не сейчас, то когда? Твоя жизнь всегда будет полна вызовов. Лучше принять все как есть и решить быть счастливым не смотря ни на что.

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

yulka сказав:

Смотря в каком случае!!!!Если это какой-то маньк извращенец, которому по приколу в свое время было зверзки убивать людей, то таких пристреливать на месте надо. Я челове добрый, но когда посмотришь предачу о каких-то дебилах, то первое, что приходит в голову так это повесить их.....

все мы добрые. и все умеем ненавидить. человек - хищник. убить себе подобного - освободить жизненное пространство. поэтому смертную казнь никогда толком не отменят...
    П.Б.О.М.Я.Н.С.И.П.Д.Б.В.П.Ч.Р.Ч.Я.И.В!
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 2 місяця через...
    Я думаю что нужна!Только чтоб к етой каре призначали дерзких приступников
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 1 місяць через...
    пропоную запропонувати смертну кару для депутатів.
    You know, you are right.
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..