Перейти до змісту
  • Музиканти
  • Рок-группы Броваров

Рекомендовані повідомлення

А яке музло тобі потрібно?

Эх... Сколько уже можно это писать в этой теме :smile: ? Я хочу: punk rock, metalcore, hardcore, mathcore, grindcore (ага, он самый. под него хоть потанцевать можно), death metal, sludge, stoner, emo. Хотя бы что-то из этого.

vk

fb

190px-BlackFlagSymbol.svg.png

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Відповідей 672
    • Створено
    • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Эх... Сколько уже можно это писать в этой теме :smile: ? Я хочу: punk rock, metalcore, hardcore, mathcore, grindcore (ага, он самый. под него хоть потанцевать можно), death metal, sludge, stoner, emo. Хотя бы что-то из этого.

Я ж чітко дав зрозуміти про який фест йдеться. Назви мені хоч одну команду з вищезгаданих стилів, яка не є західним аналогом, а грає щось подібне українське? Принаймні я не знаю. Тому орієнтація поки на укр.ROCK, укр.DOOM,укр.HEAVY,укр.GOTH,укр.FOLKROCK,укр.FOLKMETAL і т.д. Кому цікаво, то пишіть!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Флит, Аккад, День Триффидов, SNUFF, NU FUEL, +\-, ПУНКТ А, ЛЮСТРЫ ЧИЖЕВСКОГО, CUTTED BUNNY, ПИЛА, Сурогат, Слід... Продолжать?

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Флит, Аккад, День Триффидов, SNUFF, NU FUEL, +\-, ПУНКТ А, ЛЮСТРЫ ЧИЖЕВСКОГО, CUTTED BUNNY, ПИЛА, Сурогат, Слід... Продолжать?

Це просто українські гурти, які грають західну музику, тому це твоя справа продовжувти,чи ні, бо все одно мало толку. Це гурти України, але в них нема нічого українського, окрім хіба шо мови в деяких моментах. А я говорю про перший фестиваль саме УКРАЇНСЬКОГО РОКУ! Гадаю, такого ще небуло ніде, кому цікаво, то в планах: КомуВниз, Вій, Сад,ТіньСонця,Веремій,Ірій,Оркестр Янки КОзир,ПлачЄремії,СаміСвої,Атмасфера,Ворождень, Чорна Рада, ПолиновеПоле і т.д. Тому,якщо хто ЗА такий фест, то давайте знати!..і ціни на квитки, хто скільки б віддав. Тіки одне прошу, якщо всього навсього ваші музичні смаки не співпадають з даними муз.стилями, то не несіть пургу на фестиваль, просто утримайтесь!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А как эти группы стали "украинским роком"? Какой критерий отбора? Тексты песен?

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ну впринципі непогано було б згадати і про національні інструменти!!! Змінено користувачем Dreamer
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ця музика по духу українська.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Вибачай, шановний, але поки ти будеш казати "украИнСКий" замість "украЇнСЬКий", ти не второпаєш. Та й не стали вони такими, а сформувались в такі...

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ну впринципі непогано було б згадати і про національні інструменти!!!

Національні інструменти - це круто, але на них лише далеко не виїдеш. Я не критикую, але як на мене, то українська творчість не схильна плавно поєднуватись з таким західним та невластивим нам роковим напрямом. Справжній рок жорсткий та гострий, його вже виконали до кінця 20 століття, те, що роблять зараз - переливання з пустого в порожнє у спробі повторити геніїв. От і з"явилось купа "стилів" таких як блек, дез, дум (спочатку), готик, пауер і т.д. - такі собі гібридо-мутанти харду, хеві, панку (а все пішло з цього покоління) і сьогодні ця гібридізація сліпо продовжується. Домішаємо трохи репотні та попси, от вам і хардкор, і нью- та лірик-метал. Про фолк складнувато сказати лише, бо тут вже втіснюються національні особливості кожного народу, так би мовити, колядки модерністичного напряму :biggrin: . Скільки не крути, а такого бажаного українського року просто не може бути в силу національних особливостей нашого менталітету (Українці зрозуміють :wink: ). Виходить щось особливе. От пацани з ОЕ та ВВ вже намагались. Ну це ж не рок. Проте, щось таке особливе, НАШЕ.

МОЖНА НАМАГАТИСЬ ПОВТОРИТИ ЧУЖЕ, АЛЕ НЕВДАЛО, ПРОТЕ зосередитись на СВОЄМУ і знайтиНАРЕШТІ ІСТИНУ.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Національні інструменти - це круто, але на них лише далеко не виїдеш. Я не критикую, але як на мене, то українська творчість не схильна плавно поєднуватись з таким західним та невластивим нам роковим напрямом. Справжній рок жорсткий та гострий, його вже виконали до кінця 20 століття, те, що роблять зараз - переливання з пустого в порожнє у спробі повторити геніїв. От і з"явилось купа "стилів" таких як блек, дез, дум (спочатку), готик, пауер і т.д. - такі собі гібридо-мутанти харду, хеві, панку (а все пішло з цього покоління) і сьогодні ця гібридізація сліпо продовжується. Домішаємо трохи репотні та попси, от вам і хардкор, і нью- та лірик-метал. Про фолк складнувато сказати лише, бо тут вже втіснюються національні особливості кожного народу, так би мовити, колядки модерністичного напряму :biggrin: . Скільки не крути, а такого бажаного українського року просто не може бути в силу національних особливостей нашого менталітету (Українці зрозуміють :wink: ). Виходить щось особливе. От пацани з ОЕ та ВВ вже намагались. Ну це ж не рок. Проте, щось таке особливе, НАШЕ.

МОЖНА НАМАГАТИСЬ ПОВТОРИТИ ЧУЖЕ, АЛЕ НЕВДАЛО, ПРОТЕ зосередитись на СВОЄМУ і знайтиНАРЕШТІ ІСТИНУ.

Багато зарозумілості, але гадаю і надіюсь, що це певне погодження з приводу ідеї фестивалю

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

можна на бандурі грати - відчуватиметься український дух, а можна на гітарі! Все від гурту залежить

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Це просто українські гурти, які грають західну музику, тому це твоя справа продовжувти,чи ні, бо все одно мало толку. Це гурти України, але в них нема нічого українського, окрім хіба шо мови в деяких моментах. А я говорю про перший фестиваль саме УКРАЇНСЬКОГО РОКУ! Гадаю, такого ще небуло ніде, кому цікаво, то в планах: КомуВниз, Вій, Сад,ТіньСонця,Веремій,Ірій,Оркестр Янки КОзир,ПлачЄремії,СаміСвої,Атмасфера,Ворождень, Чорна Рада, ПолиновеПоле і т.д. Тому,якщо хто ЗА такий фест, то давайте знати!..і ціни на квитки, хто скільки б віддав. Тіки одне прошу, якщо всього навсього ваші музичні смаки не співпадають з даними муз.стилями, то не несіть пургу на фестиваль, просто утримайтесь!

рок, он и в африке рок :bye: не нужно чепуху городить)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

real rock is not cruel and harsh, real rock is The Beatles ©.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Слова человека, который просто не может такую музыку сыграть, и поэтому называет ее такими словами. Знаешь, если ничего круче лирик-рока ты не играешь, то так и скажи. Если я окажусь неправым, то это будет только лучше :).

Кстати, все те группы, приведенные выше Бруталхэдом, которые якобы играют "чиста украинский рок" на самом деле тоже "жалкий западный аналог".

Кстати, рок придумали иностранцы. О, ужас, не правда ли?

И все же, может, ты попытаешься мне обьяснить, что такое "украинский рок"? Только без сьездов на мой язык.

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Слова человека, который просто не может такую музыку сыграть, и поэтому называет ее такими словами. Знаешь, если ничего круче лирик-рока ты не играешь, то так и скажи. Если я окажусь неправым, то это будет только лучше :).

Кстати, все те группы, приведенные выше Бруталхэдом, которые якобы играют "чиста украинский рок" на самом деле тоже "жалкий западный аналог".

Кстати, рок придумали иностранцы. О, ужас, не правда ли?

И все же, может, ты попытаешься мне обьяснить, что такое "украинский рок"? Только без сьездов на мой язык.

Я вже пояснювала! якщо не зрозуміло, то все ясно! Такі речі не пояснюються, а відчуваються, а те що українці взагалі таку тему переводять на "умниє размишлєнія по поводу... " і т.д., то це просто смішно і тупо. Цурались би, нафіг. Як то говорять - я тобі про попа, а ти мені про попову дочку...

Взагалі моє питання актуальне. Кому цікаво не потрєпаться. а просто витратити свої дві хвилини і відповісти, то буду дуже вдячна!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Та ну что за хрень?

Такі речі не пояснюються, а відчуваються

Как? На каком лвле я получу доступ к пониманию?

Кому цікаво не потрєпаться. а просто витратити свої дві хвилини і відповісти, то буду дуже вдячна!

Вот когда скажешь, что такое "украинский рок", тогда поговорим :smile: .

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ти якщо не знаєш, про кого пишеш, краще помовч. Це, як мінімум, неввічливо, а може бути й боляче та неприємно. Не сприйми як погрозу, просто ПОРАДА. Мені таке читати неприємно. Ти НЕАДЕКВАТНА людина.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ВВ - ну чем не укр. рок? и нац инстрименты там используются по полной.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ти якщо не знаєш, про кого пишеш, краще помовч. Це, як мінімум, неввічливо, а може бути й боляче та неприємно. Не сприйми як погрозу, просто ПОРАДА. Мені таке читати неприємно. Ти НЕАДЕКВАТНА людина.

А еще и рокер. Ведешь себя как гопник.

Че-то застопорился вопрос насчет урк. рока. Более менее внятный ответ - это группы с укр. национальными интсрументами.

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А еще и рокер. Ведешь себя как гопник.

Че-то застопорился вопрос насчет урк. рока. Более менее внятный ответ - это группы с укр. национальными интсрументами.

А как же насчет укр. национальных идей и текстами? Кому Вниз к примеру.

когда ты ведешь себя не правильно - ты платишь штрафы.

когда ты ведешь себя правильно - ты платишь налоги.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Тінь Сонця - послушайте трек Козаки
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А как же насчет укр. национальных идей и текстами? Кому Вниз к примеру.

Оно то да, новсе равно не оно. Панк-рок с песнями про Украину не катит, ибо "западный аналог".

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Та ну, чел, ты что, юмора не понял? "Германские металлкорщики"? Ха-ха. Металлкор - впервые слышу. Это что? Рамштайн, что ли?

раммштайн это индастриал рок (или металл) :laugh:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

раммштайн это индастриал рок (или металл) :laugh:

Та ну? Серьезно, что ли :huh: ?

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Оно то да, новсе равно не оно. Панк-рок с песнями про Украину не катит, ибо "западный аналог".

Э... ну вообще-то про историю поют.. да и панком я бы не назвал их...

когда ты ведешь себя не правильно - ты платишь штрафы.

когда ты ведешь себя правильно - ты платишь налоги.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..