Перейти до змісту
  • Головна
  • velmen2

    Користувач
    • Постів

      15 324
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    • Переможець днів

      351

    velmen2 став переможцем дня 10 серпня 2023

    velmen2 мав найпопулярніший контент!

    6 Підписок

    Інформація про velmen2

    • День народження 02.03.86

    Інформація

    • Місто народження: Бровары
    • Національність: разная
    • Інтереси: тролинг,спам,всякая хуета никому ненужная.

    Контакти

    Відвідувачі профілю

    11 856 переглядів профілю

    Досягнення velmen2

    1. Куплю телік 32 дюйма лед,звичайний без смарт но лед,срочно треба!можна без підставки.
    2. Я оце не понімаю нахуя наше правітельство запріщає виїжать мужикам,хай платить на зсу 10-15 тищ уе запрет на возрат в Україну на років 20,і хай піздує куди хоче,і воювать буде за шо і в армії долбойобов буде меньше,остануться тікі реальні пацани,ато чітаю ці новості шо очередних долбойобов поймали на граніце шо заплатили кучю бабла за тошо шоб їх перевели через кордон або справкі якісь купляють і шоці з уьього просто,а потом ціх дібілов вертають обратно і не дай боже відправляють в зсу.я б такім навіть і лопати не довіривби.
    3. Даю один прогноз,війна колись кончітьсяі хтось виграє,але програють підароси,але не всі і можливо і я не доживуть до цього дня,це війна і тут нічьо не поробиш.
    4. Хз які передбачення,треба просто робить те шо маєш робить і не гадать шо там буде,я і не помню коли тут писав в цій темі)в ті часи цей піздец шо робиться щас навіть і уявити не міг дай і ніхуя і не уявляв бо пох було,тікі знав шо за свою хату і сімью буду ####иться до кіньця,хоть і в армії не служив і не жалію навіть)і зброї в руках не тримав до 24 лютого, Хоча зараз їбашу майже з любого ствола не гірше ніж опитні воякі))але суть не в цьому,а втому шо багато знайомих які служили і росказували шо як война буде то пізда всіх порвуть і перші побіжать в военкомат,то самі перші і повйобували звідси коли підари пришли)с отмазкой в мене сімья,в мене діти,в мене жінка не пустила,багато знайомих стали минулим,нема повагі до такіх людей,ну реально краще б сказав шо блять мені страшно і всьо,ато начінають прикриваться чім завгодно,замість того шоб просто признать шо стремно і піздец,є і такі і до такіх челов більше повагі,шо вони хоть перед собою не ####ять і не питаються інших наїбать спонтом я херой,но мне нізя))
    5. ООО, наконецто дав знать шо як!!! Так а ти де? возле БРО? Трошкі на багато південніше.
    6. Здаров пацантре) Бігаю по окопам слава пехам шо понакапували) Підскажіть пліз треба буде в робочій нісан наваре 2.5 турбо замінити сцепу за не всі бабкі в мірє ну і не за довго по часу. Мо хто шо підскаже,чі поможе? Наберіть еслі шо +380997945998
    7. Це не всьо,а тіки початок)розьїбем цих підарів кацапськіх.
    8. Кароче в Кийов за півчаньскім я так поняв краще на мотіку гнать.
    9. це вже прибрали і людей повно в перши дні там ще печальніше було,не кажучі про час коли були БД,а шо в Димерці і Богданівці та і взагалі,горя на робили кацапи ну його нах(( люди в Броварах які були весь цей час навіть не підозрюють якій піздец був дуже рядом і як їм повезло шо орду в Скибіні зупинили.я коли виберався в місто за Їжею і бензом ахуевав якій тут народ безпечний.якіхось 12 км,а наче різні світи були. Но іто це ще далеко не кірець. https://www.youtube.com/watch?v=zL-3tOrnGoM
    10. Под окупацией был? До мене реально 2 км не дошли,уже приготовив хату до взрива шоб при отходе вьебать,но пронесло.лічно бачів як підараси заходили сюда 8 березня, і лічно бачів як вони сучари уйобували звідси 1 чісла взривая свою техніку яка не завелась,танкі бехі були забиті людьскім крамом,даже трупаков своїх не забирали шоб больше награбленного забрать.#### йобана мародерска армія,но це ще не кінець і розслабляться рано.
    11. Сто пудов)мені тож звонять питають як там хата)последнк время тупо морожусь)
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..