Перейти до змісту
  • Головна
  • ZloyAdm1n

    Адмін
    • Постів

      666
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    • Переможець днів

      24

    ZloyAdm1n став переможцем дня 17 серпня 2022

    ZloyAdm1n мав найпопулярніший контент!

    4 Підписка

    Відвідувачі профілю

    9 211 перегляд профілю
    1. Шановні абоненти! Компанія БРАВОПОРТ вітає Вас з наступаючим Днем захисника України! Також просимо ознайомитись з графіком роботи нашої компанії в ці святкові дні: 14.10.2022 (п'ятниця) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка - з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі) * 15.10.2022 (субота) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі) * 16.10.2022 (неділя) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі) * * черговий режим - працює один менеджер технічної підтримки, просимо прийняти це до уваги. Якщо на ваш дзвінок ніхто не відповів, можливо в цей момент менеджер спілкувався з іншим абонентом, спробуйте зателефонувати трохи пізніше. Щоб уникнути блокування послуги Інтернет, заздалегідь перевіряйте та поповнюйте стан свого балансу. З повагою, компанія "Бравопорт" !
    2. не Romari0 может быть Сергей!!! Сергей то Фалкон, а я Рома
    3. Зміни провайдера! Благо їх трохи вже є, і БП давно не єдина контора в бро, але далеко не найкраща. з найкращих в Бро я б виділив О3 (вони ж фрінет), це пушка ракета провайдер, я з ними горя на торгмаші не знав ніколи, і швидкість, і надійність, все мегаагонь, наче бізнес провайдер! Бровіс, з ними у мене зразу не задалось, переставав працювати інет, я брав міняв в ручну айпі на наступний, якийсь час працювало, знов переставало, я змінював на наступний, і так грався, поки до мене не прийшов за моєю ініціативою платно їх сервіснік, і типу аяяяй, так не можна, ви ж іпішнікі чужі займаєте, я кажу раз так можна мені в ручну, то ваші проблеми що у вас там криворукі сидять, платити відмовився і пару раз бока ще вилазили за місяць, послав нахер, і поругався з ними всіма. То Бровіс для мене найхеровіший провайдер в Бро! Бравопорт, ну тут настольгія, і перший інет ще на модемі, потім сетка, ірка, торент, ДС++, знайомства, пиво, сходкі, цікаво... Навіть на київській як майнив то був БП, ну і як завжди не хватає надійності, і інколи підвищення цін поспішають. Київстар, кажуть не погано, а коли зламалось, можна і місяць чекати, то така собі кантора. Скайнет, користуюсь зараз, краще БП, швидкість, ціна, ну мабудь надійність непагана бо я в великому будинку проживаю, то не пожлобились на дороге обладнання, короче нарікань у мене на них нема, рекомендую, але якщо є доступ до фрінет, то підключіть фрінет! Таке писати мабудь на порталі БП не можна?))))))))))))))) Не існує провайдера, у якого щось колись не виходило з ладу, у всіх є свої проблеми, зараз, благо, можна знайти провайдера на любий смак і ціну, головне, щоб потім не довелось жалкувати, шо проміняв шило на мило. А що стосується БП, якщо у когось є проблеми з якістю зв'язку, я завжди казав, пишіть мені в лічку, все вирішимо. Злой Админ, а ти давно в БП працюєш? Директор наче такий здоровий дядько (AlGor)! Адміном був колись у вас Мартін (Слава), він нещодавно помер, до речі досить молодий був щоб помирати зненацька, щось з серцем трапилось. Ще декількох людей знав з БП, але вже і імена забув!!! мабудь у вас там давно всі змінилися!!! Працюю майже з самого початку БП. У мене нік тут взагалі був/є Romari0
    4. Зміни провайдера! Благо їх трохи вже є, і БП давно не єдина контора в бро, але далеко не найкраща. з найкращих в Бро я б виділив О3 (вони ж фрінет), це пушка ракета провайдер, я з ними горя на торгмаші не знав ніколи, і швидкість, і надійність, все мегаагонь, наче бізнес провайдер! Бровіс, з ними у мене зразу не задалось, переставав працювати інет, я брав міняв в ручну айпі на наступний, якийсь час працювало, знов переставало, я змінював на наступний, і так грався, поки до мене не прийшов за моєю ініціативою платно їх сервіснік, і типу аяяяй, так не можна, ви ж іпішнікі чужі займаєте, я кажу раз так можна мені в ручну, то ваші проблеми що у вас там криворукі сидять, платити відмовився і пару раз бока ще вилазили за місяць, послав нахер, і поругався з ними всіма. То Бровіс для мене найхеровіший провайдер в Бро! Бравопорт, ну тут настольгія, і перший інет ще на модемі, потім сетка, ірка, торент, ДС++, знайомства, пиво, сходкі, цікаво... Навіть на київській як майнив то був БП, ну і як завжди не хватає надійності, і інколи підвищення цін поспішають. Київстар, кажуть не погано, а коли зламалось, можна і місяць чекати, то така собі кантора. Скайнет, користуюсь зараз, краще БП, швидкість, ціна, ну мабудь надійність непагана бо я в великому будинку проживаю, то не пожлобились на дороге обладнання, короче нарікань у мене на них нема, рекомендую, але якщо є доступ до фрінет, то підключіть фрінет! Таке писати мабудь на порталі БП не можна?))))))))))))))) Не існує провайдера, у якого щось колись не виходило з ладу, у всіх є свої проблеми, зараз, благо, можна знайти провайдера на любий смак і ціну, головне, щоб потім не довелось жалкувати, шо проміняв шило на мило. А що стосується БП, якщо у когось є проблеми з якістю зв'язку, я завжди казав, пишіть мені в лічку, все вирішимо.
    5. А обладнання вічне? Змінювати і апгрейдити не потрібно? Зайдіть в продуктовий магазин і запитайте чому вони "старим клієнтам" не продають продукти по цінам 2020 року?
    6. і які зараз тарифи? 100 Мбіт 6,66₴день Ну це 200 грн ра###### на місяць. скайнет 195грн за 100 225грн за до 200 285грн за до 500 (на самом деле считай гигабит, скорость иногда до 800) а теперь будет БП 50 Мбіт/с 210 грн. 100 Мбіт/с 260 грн. 300 Мбіт/с 400 грн. 500 Мбіт/с 650 грн. 1 Гбіт/с 1300 грн. с такими ценами у них клиентов не останется! Скажу по секрету, Скайнет теж буде піднімати ціни, якщо не в наступному місяці, то через місяць
    7. а потім шо? Закриваєм форум?))))))))) А потім десь помре одне ло
    8. У медяков обычно проблемные блоки питания, замена решает проблему в 90% случаев, но нужно понимать, что с другой стороны скорее стоит такой-же медяк, и не факт, что проблема именно в твоем, а не в том, что со стороны провайдера. Вообще конвертеры - зло, дави провайдера что бы на пон тебя переключили.
    9. Шановні абоненти! З 24.03.2022 року наш офіс працює в стандартному режимі. Нагадуємо, що ми переїхали, нова адреса: м. Бровари, бульвар Незалежності 2Б, другий поверх.
    10. Шановні абоненти та мешканці міста Бровари! Наша компанія вже підключила до мережі Інтернет декілька підвалів житлових будинків та бомбосховищ в нашому місті. Якщо ви знаєте ще такі точки, які досі перебувають без доступу до мережі Інтернет, можете подати нам заявку на підключення будь-яким зручним для вас способом. Ми виконаємо всі монтажні роботи та наддамо безкоштовний доступ до Інтернету (за наявності технічної можливості). Від вас потрібен лише вай-фай роутер.
    11. Шановні абоненти! Компанія БРАВОПОРТ вітає вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим! Також просимо ознайомитись з графіком роботи нашої компанії в ці святкові дні: 31.12.2021 (п'ятниця) офіс - з 9.00 до 13.00 технічна підтримка з 9.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 01.01.2022 (субота) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка - ВИХІДНИЙ 02.01.2022 (неділя) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 03.01.2022 (понеділок) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* з 04.01.2022 (вівторок) по 06.01.2022 (четвер) працюємо в стандартному режимі 07.01.2022 (п'ятниця) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 08.01.2022 (субота) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 09.01.2022 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* * черговий режим - працює один менеджер технічної підтримки, просимо прийняти це до уваги. Якщо на ваш дзвінок ніхто не відповів, можливо в цей момент менеджер спілкувався з іншим абонентом, спробуйте зателефонувати трохи пізніше. Щоб уникнути блокування послуги Інтернет, заздалегідь перевіряйте та поповнюйте стан свого балансу. З повагою, компанія "Бравопорт"
    12. Где-то в ФБ читал, что у них закончилась аренда помещения и магазин переехал на какой-то рынок, а под ремонтную мастерскую будут искать помещение.
    13. Шановні абоненти! Компанія БРАВОПОРТ вітає Вас з наступаючим Днем Незалежності України! Також просимо ознайомитись з графіком роботи нашої компанії в ці святкові дні: 22.08.2021 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка - з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 23.08.2021 (понеділок) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 24.08.2021 (вівторок) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* з 25.08.2021 (середа) по 28.08.2021 (субота) працюємо в стандартному режимі 29.08.2021 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* * черговий режим - працює один менеджер технічної підтримки, просимо прийняти це до уваги. Якщо на ваш дзвінок ніхто не відповів, можливо в цей момент менеджер спілкувався з іншим абонентом, спробуйте зателефонувати трохи пізніше. Щоб уникнути блокування послуги Інтернет, заздалегідь перевіряйте та поповнюйте стан свого балансу. З повагою, компанія "Бравопорт"
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..