Перейти до змісту
  • Головна
  • ZloyAdm1n

    Адмін
    • Постів

      666
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    • Переможець днів

      24

    Весь контент ZloyAdm1n

    1. Шановні абоненти! Компанія БРАВОПОРТ вітає Вас з наступаючим Днем захисника України! Також просимо ознайомитись з графіком роботи нашої компанії в ці святкові дні: 14.10.2022 (п'ятниця) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка - з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі) * 15.10.2022 (субота) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі) * 16.10.2022 (неділя) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі) * * черговий режим - працює один менеджер технічної підтримки, просимо прийняти це до уваги. Якщо на ваш дзвінок ніхто не відповів, можливо в цей момент менеджер спілкувався з іншим абонентом, спробуйте зателефонувати трохи пізніше. Щоб уникнути блокування послуги Інтернет, заздалегідь перевіряйте та поповнюйте стан свого балансу. З повагою, компанія "Бравопорт" !
    2. не Romari0 может быть Сергей!!! Сергей то Фалкон, а я Рома
    3. Зміни провайдера! Благо їх трохи вже є, і БП давно не єдина контора в бро, але далеко не найкраща. з найкращих в Бро я б виділив О3 (вони ж фрінет), це пушка ракета провайдер, я з ними горя на торгмаші не знав ніколи, і швидкість, і надійність, все мегаагонь, наче бізнес провайдер! Бровіс, з ними у мене зразу не задалось, переставав працювати інет, я брав міняв в ручну айпі на наступний, якийсь час працювало, знов переставало, я змінював на наступний, і так грався, поки до мене не прийшов за моєю ініціативою платно їх сервіснік, і типу аяяяй, так не можна, ви ж іпішнікі чужі займаєте, я кажу раз так можна мені в ручну, то ваші проблеми що у вас там криворукі сидять, платити відмовився і пару раз бока ще вилазили за місяць, послав нахер, і поругався з ними всіма. То Бровіс для мене найхеровіший провайдер в Бро! Бравопорт, ну тут настольгія, і перший інет ще на модемі, потім сетка, ірка, торент, ДС++, знайомства, пиво, сходкі, цікаво... Навіть на київській як майнив то був БП, ну і як завжди не хватає надійності, і інколи підвищення цін поспішають. Київстар, кажуть не погано, а коли зламалось, можна і місяць чекати, то така собі кантора. Скайнет, користуюсь зараз, краще БП, швидкість, ціна, ну мабудь надійність непагана бо я в великому будинку проживаю, то не пожлобились на дороге обладнання, короче нарікань у мене на них нема, рекомендую, але якщо є доступ до фрінет, то підключіть фрінет! Таке писати мабудь на порталі БП не можна?))))))))))))))) Не існує провайдера, у якого щось колись не виходило з ладу, у всіх є свої проблеми, зараз, благо, можна знайти провайдера на любий смак і ціну, головне, щоб потім не довелось жалкувати, шо проміняв шило на мило. А що стосується БП, якщо у когось є проблеми з якістю зв'язку, я завжди казав, пишіть мені в лічку, все вирішимо. Злой Админ, а ти давно в БП працюєш? Директор наче такий здоровий дядько (AlGor)! Адміном був колись у вас Мартін (Слава), він нещодавно помер, до речі досить молодий був щоб помирати зненацька, щось з серцем трапилось. Ще декількох людей знав з БП, але вже і імена забув!!! мабудь у вас там давно всі змінилися!!! Працюю майже з самого початку БП. У мене нік тут взагалі був/є Romari0
    4. Зміни провайдера! Благо їх трохи вже є, і БП давно не єдина контора в бро, але далеко не найкраща. з найкращих в Бро я б виділив О3 (вони ж фрінет), це пушка ракета провайдер, я з ними горя на торгмаші не знав ніколи, і швидкість, і надійність, все мегаагонь, наче бізнес провайдер! Бровіс, з ними у мене зразу не задалось, переставав працювати інет, я брав міняв в ручну айпі на наступний, якийсь час працювало, знов переставало, я змінював на наступний, і так грався, поки до мене не прийшов за моєю ініціативою платно їх сервіснік, і типу аяяяй, так не можна, ви ж іпішнікі чужі займаєте, я кажу раз так можна мені в ручну, то ваші проблеми що у вас там криворукі сидять, платити відмовився і пару раз бока ще вилазили за місяць, послав нахер, і поругався з ними всіма. То Бровіс для мене найхеровіший провайдер в Бро! Бравопорт, ну тут настольгія, і перший інет ще на модемі, потім сетка, ірка, торент, ДС++, знайомства, пиво, сходкі, цікаво... Навіть на київській як майнив то був БП, ну і як завжди не хватає надійності, і інколи підвищення цін поспішають. Київстар, кажуть не погано, а коли зламалось, можна і місяць чекати, то така собі кантора. Скайнет, користуюсь зараз, краще БП, швидкість, ціна, ну мабудь надійність непагана бо я в великому будинку проживаю, то не пожлобились на дороге обладнання, короче нарікань у мене на них нема, рекомендую, але якщо є доступ до фрінет, то підключіть фрінет! Таке писати мабудь на порталі БП не можна?))))))))))))))) Не існує провайдера, у якого щось колись не виходило з ладу, у всіх є свої проблеми, зараз, благо, можна знайти провайдера на любий смак і ціну, головне, щоб потім не довелось жалкувати, шо проміняв шило на мило. А що стосується БП, якщо у когось є проблеми з якістю зв'язку, я завжди казав, пишіть мені в лічку, все вирішимо.
    5. А обладнання вічне? Змінювати і апгрейдити не потрібно? Зайдіть в продуктовий магазин і запитайте чому вони "старим клієнтам" не продають продукти по цінам 2020 року?
    6. і які зараз тарифи? 100 Мбіт 6,66₴день Ну це 200 грн ра###### на місяць. скайнет 195грн за 100 225грн за до 200 285грн за до 500 (на самом деле считай гигабит, скорость иногда до 800) а теперь будет БП 50 Мбіт/с 210 грн. 100 Мбіт/с 260 грн. 300 Мбіт/с 400 грн. 500 Мбіт/с 650 грн. 1 Гбіт/с 1300 грн. с такими ценами у них клиентов не останется! Скажу по секрету, Скайнет теж буде піднімати ціни, якщо не в наступному місяці, то через місяць
    7. а потім шо? Закриваєм форум?))))))))) А потім десь помре одне ло
    8. У медяков обычно проблемные блоки питания, замена решает проблему в 90% случаев, но нужно понимать, что с другой стороны скорее стоит такой-же медяк, и не факт, что проблема именно в твоем, а не в том, что со стороны провайдера. Вообще конвертеры - зло, дави провайдера что бы на пон тебя переключили.
    9. Шановні абоненти! З 24.03.2022 року наш офіс працює в стандартному режимі. Нагадуємо, що ми переїхали, нова адреса: м. Бровари, бульвар Незалежності 2Б, другий поверх.
    10. Шановні абоненти та мешканці міста Бровари! Наша компанія вже підключила до мережі Інтернет декілька підвалів житлових будинків та бомбосховищ в нашому місті. Якщо ви знаєте ще такі точки, які досі перебувають без доступу до мережі Інтернет, можете подати нам заявку на підключення будь-яким зручним для вас способом. Ми виконаємо всі монтажні роботи та наддамо безкоштовний доступ до Інтернету (за наявності технічної можливості). Від вас потрібен лише вай-фай роутер.
    11. Шановні абоненти! Компанія БРАВОПОРТ вітає вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим! Також просимо ознайомитись з графіком роботи нашої компанії в ці святкові дні: 31.12.2021 (п'ятниця) офіс - з 9.00 до 13.00 технічна підтримка з 9.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 01.01.2022 (субота) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка - ВИХІДНИЙ 02.01.2022 (неділя) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 03.01.2022 (понеділок) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* з 04.01.2022 (вівторок) по 06.01.2022 (четвер) працюємо в стандартному режимі 07.01.2022 (п'ятниця) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 08.01.2022 (субота) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 09.01.2022 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* * черговий режим - працює один менеджер технічної підтримки, просимо прийняти це до уваги. Якщо на ваш дзвінок ніхто не відповів, можливо в цей момент менеджер спілкувався з іншим абонентом, спробуйте зателефонувати трохи пізніше. Щоб уникнути блокування послуги Інтернет, заздалегідь перевіряйте та поповнюйте стан свого балансу. З повагою, компанія "Бравопорт"
    12. Где-то в ФБ читал, что у них закончилась аренда помещения и магазин переехал на какой-то рынок, а под ремонтную мастерскую будут искать помещение.
    13. Шановні абоненти! Компанія БРАВОПОРТ вітає Вас з наступаючим Днем Незалежності України! Також просимо ознайомитись з графіком роботи нашої компанії в ці святкові дні: 22.08.2021 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка - з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 23.08.2021 (понеділок) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 24.08.2021 (вівторок) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* з 25.08.2021 (середа) по 28.08.2021 (субота) працюємо в стандартному режимі 29.08.2021 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* * черговий режим - працює один менеджер технічної підтримки, просимо прийняти це до уваги. Якщо на ваш дзвінок ніхто не відповів, можливо в цей момент менеджер спілкувався з іншим абонентом, спробуйте зателефонувати трохи пізніше. Щоб уникнути блокування послуги Інтернет, заздалегідь перевіряйте та поповнюйте стан свого балансу. З повагою, компанія "Бравопорт"
    14. Шановні абоненти! З 1 серпня відбудуться зміни у продуктовій лінійці передплат MEGOGO: 1) передплату "Оптимальна" буде перейменовано у "Легку" без зміни наповнення та вартості - 99 грн/міс. 2) передплату "Максимальна" буде перейменовано у "Оптимальну" з незначними змінами вартості (з 197 грн до 199 грн) та наповнення (не буде доступний футбольний контент Ліги Чемпіонів та Ліги Європи). 3) буде додано нову передплату "Максимальна", в яку входить ексклюзивний спортивний контент (Ліга Чемпіонів та Ліга Європи), вартість буде становити 299 грн.
    15. "Китайский планшет" - это ответ на все вопросы то есть - причин может быть много? прикол в том что если подключить к файфай точке с андроида - и соединяется, и инет есть может роутер кривой? тоже китаец))) Попробуй на роутере канал поменять, некоторые гавнодевайсы не дружат с первыми и последними частотами в 2.4
    16. Шановні абоненти! Компанія БРАВОПОРТ вітає Вас з наступаючими травневими святами! Також просимо ознайомитись з графіком роботи нашої компанії в ці святкові дні: 01.05.2021 (субота) офіс - з 10.00 до 15.00 технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 02.05.2021 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка - з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 03.05.2021 (понеділок) - офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 04.05.2021 (вівторок) - офіс - з 10.00 до 15.00 технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* з 05.05.2021 (середа) по 07.05.2021 (п'ятниця) працюємо в стандартному режимі 08.05.2021 (субота) офіс - з 10.00 до 15.00 технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 09.05.2021 (неділя) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* 10.05.2021 (понеділок) офіс - ВИХІДНИЙ технічна підтримка з 10.00 до 21.00 (в черговому режимі)* * черговий режим - працює один менеджер технічної підтримки, просимо прийняти це до уваги. Якщо на ваш дзвінок ніхто не відповів, можливо в цей момент менеджер спілкувався з іншим абонентом, спробуйте зателефонувати трохи пізніше. Щоб уникнути блокування послуги Інтернет, заздалегідь перевіряйте та поповнюйте стан свого балансу. З повагою, компанія "Бравопорт"
    17. Явно проблема в самом файле, так как в соседней теме изображения ж нормально загрузились.
    18. с загрузкой фото все норм
    19. и да и нет... новый пользователь не может писать админу, новый пользователь не может написать сообщение, и набить пять постов тоже не может... антиспам крутой))))) непроходимый В день на форуме регится от 5 до 40 новых пользователей, 99.9% это боты-спамеры, на практически мертвом форуме заморачиваться с какими-то капчами и другими антиспам системами не вижу смысла. мы на своём форуме поставили 90 сек задержку на возможность писать сообщение новому юзеру можно и 5 минут поставить. 90 сек - это вышел баланс между удобством нового юзера (редко кто за это время успевает написать свой пост после активации акка) и фильтрованием спамеров/ботов. боты те вообще мгновенно лезут постить, понятное дело) ну и строчку "Software by IP.Board" внизу убрать, чтобы поисковиком не находило форум с нужным движком (понятно что тут должно пройти какое-то время чтоб из поиска пропало) мы тупо поменяли буквы вроде а/о на русские))) Вот вообще нет времени и желания этим заниматься
    20. и да и нет... новый пользователь не может писать админу, новый пользователь не может написать сообщение, и набить пять постов тоже не может... антиспам крутой))))) непроходимый В день на форуме регится от 5 до 40 новых пользователей, 99.9% это боты-спамеры, на практически мертвом форуме заморачиваться с какими-то капчами и другими антиспам системами не вижу смысла.
    21. Я сделал правило, что нужно 5 сообщений, что бы можно было писать в темах, устал бороться со спамерами, так-что если кто-то новый зарегится не для того, что бы спамить продажи гербалайфа и детского порно, то пишите мне ник, поправлю профиль и дам возможность писать.
    22. Шановні абоненти! Повідомляємо, що з 01.03.2021 року ми змушені підняти вартість всіх тарифних планів. Для житлових будинків ми не змінювали ціну впродовж двох років, для приватних будинків, офісів та юридичних осіб протягом чотирьох років. За цей час курс долара зріс майже на дві гривні, а все обладнання та матеріали ми купуємо з прив’язкою до цього курсу. Мінімальна заробітна плата зросла майже на 2000 гривень, а до неї прив’язані всі орендні платежі. Також зросли ціни на пальне, продукти та інші товари та послуги. Отже з 01.03.2021 року припиняють дію тарифні плани: Для житлових будинків: 2019 Безлімітний 5 Мбіт/с - 2,66 грн./день 2019 Безлімітний 20 Мбіт/с - 3,66 грн./день 2019 Безлімітний 50 Мбіт/с - 5 грн./день 2019 Безлімітний 100 Мбіт/с – 5,66 грн./день 2017 Безлімітний 300 Мбіт/с – 10 грн./день 2019 Безлімітний 500 Мбіт/с - 16,66 грн./день Для приватних будинків: 2017 GePon Безлімітний 50 Мбіт/с - 4,66 грн./день 2017 GePon Безлімітний 100 Мбіт/с - 6,66 грн./день 2017 GePon Безлімітний 300 Мбіт/с – 10 грн./день 2017 GePon Безлімітний 500 Мбіт/с – 16,66 грн./день Нежитлові приміщення, офіси, ФОП, само зайняті особи: 2017 Офіс Безлімітний 10 Мбіт – 200 грн./місяць 2017 Офіс Безлімітний 25 Мбіт – 250 грн./місяць 2017 Офіс Безлімітний 50 Мбіт – 320 грн./місяць 2017 Офіс Безлімітний 100 Мбіт – 400 грн./місяць 2017 Офіс Безлімітний 300 Мбіт/с – 600 грн./місяць Юридичні особи, ФОП (Безготівковий розрахунок) 2017 Юр Безлімітний 5 Мбіт – 200 грн./місяць 2017 Юр Безлімітний 25 Мбіт – 300 грн./місяць 2017 Юр Безлімітний 50 Мбіт – 450 грн./місяць 2017 Юр Безлімітний 100 Мбіт – 650 грн./місяць Абоненти з даними тарифними планами будуть автоматично переведені в тариф з більшою вартістю, а саме в: Для житлових будинків: 2021 Безлімітний 5 Мбіт/с – 3,33 грн./день 2021 Безлімітний 20 Мбіт/с - 4,66 грн./день 2021 Безлімітний 50 Мбіт/с – 5,66 грн./день 2021 Безлімітний 100 Мбіт/с – 6,66 грн./день 2021 Безлімітний 300 Мбіт/с – 11,66 грн./день 2021 Безлімітний 500 Мбіт/с - 18,33 грн./день Для приватних будинків: 2021 GePon Безлімітний 50 Мбіт/с - 6,66 грн./день 2021 GePon Безлімітний 100 Мбіт/с - 8,33 грн./день 2021 GePon Безлімітний 300 Мбіт/с – 13,33 грн./день 2021 GePon Безлімітний 500 Мбіт/с – 20 грн./день Нежитлові приміщення, офіси, ФОП, само зайняті особи: 2021 Офіс Безлімітний 10 Мбіт – 250 грн./місяць 2021 Офіс Безлімітний 25 Мбіт – 300 грн./місяць 2021 Офіс Безлімітний 50 Мбіт – 400 грн./місяць 2021 Офіс Безлімітний 100 Мбіт – 450 грн./місяць 2021 Офіс Безлімітний 300 Мбіт/с – 700 грн./місяць Юридичні особи, ФОП (Безготівковий розрахунок) 2021 Юр Безлімітний 5 Мбіт – 250 грн./місяць 2021 Юр Безлімітний 25 Мбіт – 350 грн./місяць 2021 Юр Безлімітний 50 Мбіт – 500 грн./місяць 2021 Юр Безлімітний 100 Мбіт – 700 грн./місяць З повагою, ТОВ «БРАВОПОРТ»
    23. Шановні абоненти! В даний час на нашу мережу здійснюються хакерські ддос атаки. Наші спеціалісти намагаються в найкоротший час відбити атаки та поновити стабільний зв‘язок. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, ТОВ «БРАВОПОРТ»
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..