Перейти до змісту
  • Головна
  • Tiffany

    Новачок
    • Постів

      9
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Tiffany

    • День народження 18.01.91

    Інформація

    • Національність: ukrainian

    Досягнення Tiffany

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Дякую питання вже вирішилося само собою. Але всім дуже рекомендую досвідченого адвоката Остапенко Валентину Олексіївну, бул. Незалежності, 6.
    2. Антоненка прибрали тому, що в місті витрачались бюджетні кошти на власні потреби того самого Антоненка та ін. керівництва, а тепер потрібно на когось усе це повісити. Обрали людину (Антоненка), якого ні депутати, ні його заступники зовсім не поважають і якого нікому шкода не буде. Короче кажучи заведуть кримінальну справу на Антоненка з тим, щоб приховати нецільове витрачання бюджетних коштів іншими особами, а його використають як розмінну монету. Антоненко взагалі для міста нічого із своїх передвиборчих обіцянок не зробив: постійно був або у відпустці або на лікарняному, а в ті дні коли все-таки з"являвся на роботі плавав у басейні в Терміналі! Це що нормальний мер? Чесно кажучи, моя думка: ТАК ЙОМУ І ТРЕБА!
    3. Лексичне значення слова "Опонент" - противник, тому воно сюди взагалі не підходить. Необхідно не лише грамотно писати та вміти висловлювати свої думки, але й вживати правильні слова!
    4. вул. Львівська, 8 (вхід на вулицю за бібліотекою по Незалежності, 5) тел. 4-62-03
    5. Критерии следующие: хотелось бы что бы это был адвокат/или адвокатесса с опытом работы не меньше 2-х лет в Броварском суде, а также специализация - семейное и наследственное право.
    6. А почему заднеприводным машинам нельзя?
    7. Подскажите, пожалуйста, хорошего адвоката в городе Бровары! Может кто-то сталкивался? Интересует человек не просто с юридическим образованием, а именно с адвокатским удостоверением!
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..