Перейти до змісту
  • Головна
  • princessko

    Користувач
    • Постів

      101
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент princessko

    1. Американський, бо не люблю москалів сірі з квіточками шкарпетки чи чорні в білу смужечку?
    2. Амлєт, бо самим мин*єтом ситий не будеш Віндовз чи лінукс?
    3. Дійсно, більше за півлітра на день вживати краще не треба)) а я лікувала ангіну гарячим молоком з медом, правду кажуть: холодним молоком швидко простуджуються і так само швидко лікуються гарячим
    4. через карантин починаю задумуватися над питаннями, що в нормальний час в голову не навідаються. Як ви вважаєте, що ж солодше?
    5. От я, наприклад, своє навчання ще не закінчила, але в свої 16 рочків наполегливо вчуся)
    6. Тому що філософія чоловіків проста для розуміння, а філософію жінок зрозуміти може не кожен. Моя думка
    7. Якщо душі нема, чому ж ми так радіємо, коли в нас все добре, і що ж тоді так болить, коли нас кинуть?.. Душа є...
    8. Я прибираю, коли є настрій, або коли не видно монітора
    9. ну це добре, що ти це розумієш, а подивись навколо - на більшість без сліз не глянеш, деякі представники чоловічої статі навіть не задумуються про те, що перед побаченням варто було хоча б вимити голову. І парадокс в тому, що навіть таких дівчата теж люблять (але не їх батьки)
    10. Якщо випити в міру, то іноді це навіть на краще... Але В МІРУ, бо на слідуючий ранок людям в очі буває соромно дивитись))
    11. На мою думку, якщо мама, така собі, заурядна (не космонавт там, альпініст, танкіст, водолаз і т д), то найкращий спосіб сподобатись - прийти в чистій, випрасуваній сорочці, яких-небудь темних брюках, з помитою головою і посмішкою. В общєм, показать себе інтєлігєнтно. Діє безвідказно на тьотічок, кому за 38.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..