Перейти до змісту
  • Головна
  • Clark

    Користувач
    • Постів

      109
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Clark

    Учень

    Учень (3/14)

    0

    Репутація

    1. Как мне подобрать материнку под корпус АТХ(заводская сгорела) По каким критериям искать другую;что бы все проводки подошл! Буду очень благодарен за помощь!
    2. МУДРИЙ КРАВЕЦЬ(БАЙКА) Прийшли люди до кравця (Це було в столиці), Щоб пошив їм жупани Й добрі ногавиці. "То не штука, - каже той, - Шити ми зумієм, Тільки б нащо я вдягавсь, Бувши гречкосієм? Відкіля се ви такі І чиї піддані? Наші люде - без штанів І в сорочці драній". "Хоч і з різних ми країн, Та не з-за кордону, А хотіли б одягтись Добре, по закону. От сукно, а твій доклад..." "Що за витребеньки! Я вам краще положу Латочки новенькі. Або хай сукно лежить, А щоб менш мороки, Я вам добре й без сукна Полатаю боки". Володимир Самійленко РОЗМОВИ Казали наші вороги, Чи то пак щирі друзі: "Чого вам так нелюбо йти В російськім нашім плузі? Зорали б нивку ми гуртом, І всім було б що їсти, А вам, бач, тяжко й запрягтись... Які ж ви егоїсти!" А ми з їх кожному могли б Сказати: "Мій сусіде! Минулось: хто нас запряже, Не дуже вже поїде. Самі ми вміли б запрягать, Та люди - не скотина. Це, може, сумно вам, але Не вмерла ще Вкраїна". Казав міністер-президент, Наш батько молоденький: "Невже вам не дорожча Русь Від України-неньки? Я знаю, за що ви свій край Так дуже покохали - Дали вам тридцять срібняків Німецькі генерали". "Ой батьку, - скажем ми йому, - Наш орле сизокрилий! Наш край кохали ми й тоді, Як ви ще кашку їли. Нащо нам тридцять срібняків! Ми в щедрості широкій Дамо вам цілих шістдесят, Щоб ви дали нам спокій". Самійленко НОВИЙ ЛАД "Обридло нам у рабській ролі!" "Ви певні в тім? - сказав прем'єр. - То нате вам шматочок волі. Чи всі вдоволені тепер? Чи, може, ще хто-небудь стане Невдячно лаять наш уряд? Вітайте ж, любі громадяни, Новий конституційний лад! За вашу смирність християнську, Хоч і гарячі ви були, Ми вам на вольність громадянську Куценьку хартію дали. Її ще Трьопкін перегляне, Щоб був у їй міцніший склад... Вітайте ж, любі громадяни, Новий конституційний лад! Я ваш добродій і прибічник, Даю всі вольності, але Не винний я, що мій помічник На вас погромників нашле. (Щасливий буде, хто пристане До їх - скажу вам наздогад!) Вітайте ж, любі громадяни, Новий конституційний лад! От ми дали вам волю друку, Хоч поки що не для книжок, І тільки цензорові в руку Вложили добрий батіжок. То є знаряддя непогане І вам багато дасть порад... Вітайте ж, любі громадяни, Новий конституційний лад! Життя солодкого бажаю Я всім так саме, як собі, І через те вас поспішаю Мазнути медом по губі. Злижіть мерщій, а то розтане, А вдруге чи мазну - навряд. Вітайте ж, любі громадяни, Новий конституційний лад! Виборче право я вже скроїв Для всіх... кого я сам обрав. Тепер я людність заспокоїв... Що?! вам схотілось рівних прав? Пани те саме, що й селяни?! Давайте ж вольності назад! Тепер вітайте, громадяни, Новий конституційний лад!"
    3. сценарий будет позже...надеюсь,что понривиться!
    4. ... скоро обьявим кого на какие роли нужно!!!! :bye:
    5. у нас уже другая тематика ...щяс думаем завязку...насчет гонорара ты прав
    6. ....обсуждаем тематику то ли комедя ,то ли страшилку!!1!ту типа про маньяка!!!
    7. а я люблю конфетки "Птичье молоко" я их просто обожаю!!!!!
    8. :css_img_: ок бразе договорились на помошника !!!если чо дальше можно обсудить в аське
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..