Перейти до змісту
  • Головна
  • konsultant

    Користувач
    • Постів

      24
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Контакти

    Досягнення konsultant

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Мої вітання! Панове, якщо Ви розумієте, що вибори проходять не прозоро, з махінаціями то чи не думали Ви особисто змінити ситуацію, принаймні вплинути на покращення її? Можливість є! А саме стати спостерігачем або членом комісії на виборчий дільниці. Ви матимете змогу включитися безпосередньо в процес! Стати членом комісії можна від кандидата, політичної партії тощо. З спостерігачами ситуації ще простіша. Можна стати від ЗМІ, громадських організацій, професійних об'єднань тощо. Як будуть конкретні варіанти - можу запропонувати, кому цікаво!
    2. Срочно сниму 1-к. квартиру. Звонить 8-068-1212617
    3. Шановний whatever, якщо Ви працюєте в міській адміністрації то кому, як не вам, не знати про високі показники соціально-економічного розвитку нашого міста у 2006, 2007, та середини 2008 року. І що місто Бровари за даними показниками зайняло 1 місце в Київській області та в десяткі кращих міст України. Я вважаю це незалежний показник оцінювання якості роботи. І чому ви мовчите, коли кажуть: "Просто Антоненко очень повезло: когда он пришел в город, была очнь хорошая экономическая ситуация, все развивалось - от этого и бюджет города увеличивался постоянно, а сейчас мелкий и средний бизнес не дает в город тех денег, которые давал год и два года назад."? Адже ви напевне знаєте, що Антоненко став міським головою у 2002 році, коли місто Бровари було ДОТАЦІЙНИМ. І давай домовимось, без образ! Я дозволю собі процитувати Вольтера: "Я не згодин з жодним словом, що ви говорите, про те я готовий померти за ваше право це говорити".
    4. Тепер з приводу позачергових виборів. Варто буде нагадати, що питання про перевибори в Броварах не виноситься на розгляд в сесійну залу ВРУ тому, що з рішенням про висунення недовіри міському голові депутатами Броварської міської ради судиться один із депутатів, який голосував ЗА припинення повноважень мєра (В. Андрієвський, БЮТ). Кумедно / технічно / виходить - оскаржує своє ж рішення в суді. Більше того, ініціатори "захоплення влади" затягнули ситуацію до того, що тепер в місті просто не має фінансової можливості проведення перевиборів (навіть якщо б рішення було б прийнятє ВРУ). Тепер чекаємо на весну 2010
    5. Где же интересно уважаемый whatever вы информацию про 300% премию прочитали? Уверен что в газете ОбрииБ. Известно ли вам, что информация из этого источника не есть адекватной. Так, данная газета печатала результаты соц.опроса броварчан "Кому броварчане доверяют больше всех". Как думаешь про кого написали? Конечно Сапожко, около 30%. Через неделю вышла статья в 7днях. Так вот у них данные по Сапожку были на уровне 3%. Узнать реальные данные по ЗП можешь через информационный запрос на глав.буха. Данная информация является общественно-значимой и открытой за режимом доступа. А до осени 2008г. город в кредитах не нуждался. Кредитная яма началась с осени 2008 (просили крупную сумму в 30млн и им их дали).
    6. Мої вітання! Додам трохи інфо по заходу: на стрічку був запрошений пан СапожКо, щоб побачив на власні очі, що таке кіноклуб "Інший формат" в дії, а не в розповідях та написаних проектах! Адже, ще нещодавно він ініціював зустріч з молоддю під егідою - давайте хлопці ваші ідеї, ми готові співпрацювати! Але як бачимо - пусті балачки. Навіть на своїх підлеглих (керівництво відділу культури) вплинути не може. Ось і доводиться по школам захід проводити. На сеансі був присутній депутат міської ради Кривонос А.В. Після кіносеансу я з ним спілкувався - сам захід йому дуже сподобався. Стаття в газеті "Обрії Батьківщини" готується. Навіть пообіцяв допомогти проведення кіноклубу в Прометеї! Щож, далі працювати всеодно будемо. А де будемо зустрічатись - стежемо за анонсом!
    7. Є коротка та зрозуміла інформація по даній темі. Завантажуй
    8. Хто буде новим міським головою покажуть вибори. За рано щось казати. У кожного буде можливість зробити правельний, на його думку, вибір. Мені тепер здається, що на Україні з'явилася нова традиція - кожного місяця мають відбуватися перевибори. Наче грошей не має куди діти. Шкода...
    9. Цікава штука, такі події як в Броварах відбуваються і в інших місцях Київської обл., зокрема: 25 червня на засіданні позачергової ХХХVІІІ-ї сесії Фастівської міської ради V скликання (Київська область) прийнято рішення про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Б.Короленка. 17 червня відбулися позачергові вибори міського голови міста Ірпінь. Нагадаємо, що юридичною підставою для їх проведення стало рішення депутатів міськради, які достроково припинили повноваження міського голови Мирослави Свистович У Козині Київської області можуть бути проведені повторні вибори селищного голови. Чи не здається Вам, що ведеться тактична гра зацікавлених осіб з верху?
    10. Сам формат фестиваля хорош (ну не делать же его закрытого типа и пускать строго по пропускам!?). Молодые группы, даже и не рок формата, имеют возможность 1 раз в год поиграть на большой сцене для себя, для молодежи, для народа. Как говорится: Себя показать и на публику поглядеть. Вот как раз на публику основные трудности пришлись. Хотя и ставили акцент на пропаганду здорового способа жизни, чистоту окружающей среды. Понятно что за день/месяц негативные стереотипы молодежи не развеять да и не пить не заставишь. Огромное спасибо ведущему: МС Юрась! Четко, конкретно, зарядно провел мероприятие. Волонтеры просто молодцы. Собрали мешков 10 мусора, отстояли за сценой "от заката до рассвета". Молодежному совету города вообще отдельное спасибо! Ведь все таки смогли! Планировали и провели. Благодарность всем, кто был причастен к организации фестиваля! P.S. Впереди еще Ди-Джей фестиваль (29.06). Послушаем выступающих и посмотрим на публику. Приглашаем всех!!!
    11. Сцена будет городская. Та что 17.05.08 на центр.площади стояла (День Європы в Украине)
    12. Может кто не знает, то будет кстати (из официальной документации): "Метою проведення фестивалю є надання можливості молодим музикантам реалізувати свій потенціал, сприяти підвищенню культурного рівня життя міста, забезпечення змістовного дозвілля молоді та урочисте відзначення Дня молоді України в місті Бровари!" Если есть предложения по организации и формату празднования Дня Молодежи в Броварах - готов выслушать предложения! Так, в 2007 году, по инициативе молодежи, был создан молодежный ДиДжей фестиваль "КОМА". 29 июня 2008г он будет проводиться уже во второй раз.
    13. По поводу того, что четверг 26.06.08 не вариант для проведения фестиваля - согласен. Но вариантов других не остается: 27.06.08 - выпускной 11 классов; 28.06.08 - День конституции (у отдела культуры своя программа); 29.06.08 - ДиДжей фестиваль КОМА. Можно было бы его перенести, но подписан договор о сотрудничестве с иностранным гостем (подробности+афишу выложим позже). Во все эти дни задействована наша городская сцена. А она у нас одна. По очередности выступающих - в афише указан не порядок выступлений групп, а общая информация кто будет вообще. Кто за кем будет сообщено позже. Дополнительная информация: в скором времени (через 10-12 дней) начнем работу по поиску волонтеров на сам фестиваль. Орг.моментов много, от помощи ответственных и не равнодушных людей не откажемся.
    14. Ник "konsultant" не ГРИНа. Но сообщение оставлял он. ... если что ...
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..