Перейти до змісту
  • Головна
  • Yakaboo

    Новачок
    • Постів

      4
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Yakaboo

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. На форуме 20-ти тысячного Пензанса (Великобритания), где я работаю в порту газосваршиком, совсем другое отношение, не смотря на мой корявый английский. Эта страна, как и Молдавия, никогда не станет Европейской. Надеюсь в Одессе меня встретят теплее, чем на родине. Очень жаль.
    2. К сожалению, впервые созданную тему на форуме закрыли. Вы Админ? Почему закрыли мою тему? Может я её неправильно оформил? Ещё хотел дописать "Первый Национальный", но уже не смог, нелепость какаято! Собственно говоря, даже на форуме www.1tv.com.ua мне без проблем удалось это сделать. С уважением, Земляк.
    3. Не думаю, что это именно Так! Странно, что Админ позволяет с первых строчек подобные высказывания. Стерва - плохая девушка.
    4. До Одещини з Придністров’я наближаються каналізаційні стоки Водоочисна станція в Тирасполі скинула в ДністЕр майже три тисячі кубометрів фекалій. Екологи стверджують: нечистоти, які покривають річкову поверхню на кілька кілометрів, вже сьогодні-завтра сягнуть української території. Одеський водоканал на Дністрі працює в посиленому режимі. Там намагаються запобігти потраплянню інфекції у питну воду. Працівники сподіваються впоратися з проблемою за допомогою додаткових водоочисних фільтрів та хлорування. Втім, закликають одеситів та мешканців прилеглих міст і сіл обов’язково кип’ятити воду перед вживанням. :-E
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..