Перейти до змісту
  • Головна
  • goolag

    Користувач
    • Постів

      14
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення goolag

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Спасибо, друзья. Надо будет както подъехать к ним узнать что да как, а то накопилось во дворе куча хлама, некуда девать уже.
    2. Люди, подскажите кто знает какие пункты приема металла в Броварах. Желательно с адресом и телефоном. Буду очень признателен.
    3. Та ладно, был же случай умышленного убийства каким-то командиром солдата, где-то 2 года назад (они там телевизор ещё смотрели и что то не поделили). И я уверен что часто в армии самоубийства оказываются как раз убийствами, ну деды просто перестарались малеха. Например вот первое что нашел. Для меня показателем маразма службы да и армии в целом является попадание ракеты в дом в Броварах и сбитый гражданский самолёт (хотя наша армия долго доказывала свою невиновность). А то что армия сделает из вас мужчин, так это бред. Ви либо мужчиной являетесь, либо нет, и армия этого положения никак не исправит. И не доказывайте мне что наша армия что-то значит и служба в ней почетна.
    4. ИМХО. Наша армія виховує дебілів, які стріляють один в одного, іще в нашій прекрасній армії багато самогубств та каліцтв через дідівщину. А у випадку серйозної війни наша армія не зможе зробити абсолютно нічого, бо немає технічного оснащення, кадрів, врешті-решт палива для літаків. А наші браві солдатики в перший же день розбіжаться по кущах. Бо на словах легко сказати, що він відслужив, то вже крутий і вміє вправно знущатися над новобранцями як справжній садист, а у випадку війни такі садисти як правило накладають в штани, бо знущатися і проливати кров це не одне і те ж саме. То постає резонне запитання: "Кому потрібна армія, якщо вона не в змозі захистити власний народ?". Відповідь очевидна - нікому. Щодо мене особисто, то у випадку війни захищати Батьківщину не збираюся, бо не бачу сенсу, так як рідна країна ніколи мені не компенсує втрат, які я зазнаю. Я 100% впевнений, що моя смерть на полі бою не буде оспівана у піснях та віршах, не матиме ніякого значення, мене просто використають як пушечне м ясо. А захистити своїх рідних та близьких я зможу і без служби в армії.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..