Перейти до змісту
  • Головна
  • dal'noboy

    Користувач
    • Постів

      10
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення dal'noboy

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Хочу поїхати до Англії.Моя найбільша мрія побувати на стадіоні таких футбольних команд, як Manchester United, Arsenal,Chelsea, Liverpool.Люблю футбол.
    2. А в мене є колекція чашок. Ніколи не збиралася їх колекціонувати. Першу подружка подарувала на День Народження, потім дарували інші.У дитинстві збирала обгортки від цукерок і морозива.
    3. Фантазії відображаються у наших снах. Це частина мрій, вражень отриманих протягом дня.
    4. Коли починається реклама, я переключаю на музичні канали і 10 хвилин дивлюся кліпи або Мегаспорт.Люблю смішну рекламу, наприклад, там, де на котика падає з дерева сніг, подобається красива природа.
    5. У майбутньому я планую працювати фінансистом, тому зараз здобуваю економічну освіту.У дитинстві мріяла бути дизайнером одягу (хотіла, щоб в Україні був одяг, який виробляється у нас), перекладачем, менеджером, а також вчителем англ.мови, географії або математики (швидко відмовилася від цієї ідеї)
    6. Дружба - це коли друзі завжди разом. А якщо вони живуть далеко, то телефонують, пишуть один одному листи і обов'язково інколи зустрічаються. Бажаю всім знайти справжніх друзів. :happy000: АНЮТКА
    7. Один з найкращих моментів для мене був у кінці 2007 року.Я вперше здавала сесію(отримала три четвірки і дві п'ятірки). Найкращий момент у житті - це коли вся родина збирається разом і проводить весело час, а також зустрічі з друзями. :happy000: АНЮТКА
    8. Євро 2012 - це шанс підняти рівень розвитку футболу у нашій країні.Показати все на що спроможна наша збірна і отримати досвід від більш сильних суперників.Футбол стане першим кроком для того, щоб Європа дізналася більше про Україну і сприймала її як рівну країну.Однак для нас важливіше, щоб життя стало краще(для цього потрібно розвивати соціальну сферу). Хто не хоче, щоб ЧЄ проходив в Україні, той, мабуть, не вірить у майбутнє нашої країни, яке залежить від нас. Щодо моїх планів я мрію побачити відомих футбольних зірок(завдяки їм я полюбила таку гру, як футбол, дивлячись ЧС 2006).Бажаю збірній України стати як не найкращою, то найулюбленішою командою для всіх українців. Завжди потрібно вірити у перемогу і йти до своєї мети. :happy000: АНЮТКА
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..