Перейти до змісту
  • Головна
  • KITY

    Новачок
    • Постів

      9
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про KITY

    • День народження 30.08.92

    Інформація

    • Місто народження: Бровари
    • Інтереси: ФуТбОЛ))))!!!!!!!!

    Контакти

    Досягнення KITY

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Всім драстє) Я власне про 7 школу знаю не багато( Бо тілько другий рік там навчаюсь.. Раніше навчалась в киеві.. Багато хто думає що в киевських школах краще: навчання і взагалі..Так от що я Вам скажу: помиляєтесь..7 школа "рулит"..Тут народ хороший і рівень освіти кращий... Тож 7 школа 4еver і the best)) Я сподіваюсь всі зі мною погодяться??)) P.S.:Танька здаров)) Когда в асю вийдеш?
    2. Я вважаю що матерні слова просто допомагають амбіційним людям виразити свої емоції..Але наша українська мова така багата..чому б не висловити емоції нормальними словами...Сама ж я вживаю.. але все ж намагаюсь викорінювати ці слова зі свого спілкування)
    3. Так так...Тільки відвідати..Були б тільки гроші і я б...... :dntknw00: Ну а краще України погодьтесь немає країни..(О віршик вийшов)ГГ) Адже тільки в українців є душа...І це найголовніше)
    4. Раніше хотіла в США. Прям марила нею..Але зараз почула від подруги(вона там живе), що не так вже там і добре..У них нема душі..У них тільки робота..Їх робочий день:прокинувся поснідав пішов на роботу прийшов з роботи пішов спати; я все звичайно утрирую...Але в приципі все так і є... А зараз коли настав час мені задуматись про своє майбутнє,яке вже не за горами (я в 10 класі - скоро в інститут), дуже хочу в англію в лондон.. Але хочу там тільки навчатись...А жити хочу і буду в рідній Україні)))
    5. Раніше я ніяк не згоджувалась з цим стереотипом...Але зараз задумалась: адже у чоловіків і хлопців також є почуття і їм також буває боляче...Тож не треба бути категоричним в таких справах.. Тим паче цей стереотип зникає завдяки ЄМО.. Адже Ємо-киди особливо ємо-бої плачуть та навіть ревуть завжди і усюди... :dntknw00:
    6. Я проти російської мови як другої державної і взагалі..Хоча сама розмовляю нею, але це не мій вибір просто мої та й Ваші батьки жили в радянському союзі де російська мова "панувала"...От і привчили розмовляти російською... зараз же я можу обирати і обираю українську рідну і милозвучну мову..І намагаюсь говорити нею весь час і не тілки в школі..І навіть тут на форумі спілкуюсь з вами українською..)))
    7. Всім драстє)) :laugh: Щодо домових и всіх інших незвичайних істот - я не вірю...Принаймні не повірю поки на власні очі не побачу їх... Звичайно трапляється так що щось в будинку падає, шелестить тощо .. Але це все можна пояснити науково...Щось не правильно стоїть і падає..Тобто діє сила тяжіння.. А все що можна пояснити не є дивним... а от коли я побачу щось таке що не можна пояснити то можна казати що то якісь потойбічні сили.. а поки що не забиваю собі голову дурницями)) :pardon00: І Вам не раджу.. :stop0000:
    8. Я обожнюю Сашо... :biggrin: :tongue: .Вiн найкращий.. Адже вiн на мою думку один единий хто до кiнця грае....Ну ще Гусев i Мiлевський.... Беручи до уваги що наш захист зовсiм рiдко працюе на полi, то можна з впевненiстю казати що Сашо рятуе наше Динамо i нашу збiрну ...Хоча про збiрну мабуть треба все ж таки говорити як про зовсiм iншу команду.. Окремо..Ну а щодо Динамо я висловила свою думку.. СаШа завжди стараеться i не шкодуе себе...Доказом цього е нещодавнiй матч збiноi Украини з Литвою...Заради того щоб не пропустити гол вiн навiть випадково вивихнув ногу...Це заслуговуе принаймнi найменшоi поваги..:pardon00: Р.S:Вибачайте, що по "молдаванськи" написала ..нема украинськой мови в компi*...Щодо СаШо - це сугубо моя думка... :dntknw00:
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..