Перейти до змісту
  • Головна
  • Аннуська

    Користувач
    • Постів

      15
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Аннуська

    • День народження 23.12.89

    Контакти

    Досягнення Аннуська

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Работаю на двух прекрасных работах на "Героев Днепра"-менеджер по продажам,а в парикмахерской "Ирина"- мастер маникюра. :smile: :smile:
    2. Они просто супер!!!Их песни помогают расслабиться и забыть обо всём! :beach000: :smile:
    3. І хто ж нас напічкав,"дєточка"?! У кожного своя думка і коли вони збігаються - це не обов'язково говорить про те,що хтось за кимось повторив.Просто людей об'єднує бажання бути дійсно народом,який дійсно має свій прапор,герб і свою мову.Ці люди називаються ПАТРІОТАМИ.
    4. Я згодна з тими людьми,які проти проголошення російської мови,як другої державної.Скільки років нам чути відголоси російського ярма?Нас називали МАЛОРОСАМИ,ніколи не поважали і весь час нав'язували свою ідеологію.І по цей день ця ідеологія сидить в голові у деяких людей,які замислюються про Росію і її мову,пропагандуючи її введення.Ми проголошували себе незалежною державою не для того ,щоб вводити російську мову.Українська мова була і буде нашою державною.
    5. Любовь не умирает она остается с тобой всегда.А если типа твоя любовь умерла,то ето была не любовь,а самообман.
    6. Простить можно обман,но стоит ли?Человек который обманул один раз обманит еще раз.Вообщем простить можно все,но отрошения изменятся в худшую сторону.Рана и боль остаются и с етим ничего не поделаешь как бы не любил....
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..