Перейти до змісту
  • Головна
  • Bezcenzury

    Користувач
    • Постів

      84
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Bezcenzury

    Новобранець

    Новобранець (2/14)

    0

    Репутація

    1. да ну? а чому ж тоді придумали заклади харчування? всі ресторани, їдальні, кафе, бари, піцерії, суші-бари і т.п. - це все виключно для лінивих?а чому ж тоді, наприклад, існує таке поняття, як бізнес-ланч? Я можу підказати - тому що зайняті люди дійсно не можуть собі щоразу готувати їжу. фізично не встигають - вони займаються іншим. Наприклад, коли були вибори, мені доводилось майже виключно харчуватись в барах-ресторанах, хоча, звичайно, я смачно готую і більше люблю їсти зготоване самим. Але фізично часу не вистачало. А на роботі ти теж будеш готувати собі їжу? поставиш на робочий стіл примус, кастрюлю, і варитимеш картоплю? це в нас тепер так називають тих, хто відстоює свої права? "нєблагаразумниє скандалісти"?) ну звичайно, краще залишатись терпилой, яка мовчки спостерігатиме, як її розводять, да?)
    2. Є стандартні критерії оцінки фахівців в різних галузях. Якщо на твоєму разхунку є упсішно виконані проекти, якісні матеріали, в твоєму випадку - споруди, обєкти і т.п. - значить ти якісно виконуєш свою роботу, маєш певний досвід, маєш право давати поради або оцінювати інших - з висоти власного досвіду.В конкурсах краси, напрклад, в жюрі зазвичай займають місце власники модельних агенств, екс-міски і т.п. - жюрі оголошується ДО ПОЧАТКУ конкурсу і регалії членів жюрі оприлюднюються також до початку В спортивних змаганнях - видатні спортсмени, тренери і т.п. В літератирних конкурсах - популярні письменники і т.п. Теж саме стосується будь-якого конкурсу, в т.ч. і фото. Я зараз кажу не про масштаби - я не вимагаю присутності в складі жюрі фюрера асошиейтед прес - я маю на увазі принципи, модель. Юкрейніан щойно правильно сказав, і я ще перед цим звернув увагу: жюрі визначилось пост-фактум, вже після старту конкурсу, принципи оголошені не були, заслуги цих людей в галузі ніхто не знає - де підстави вважати членів жюрі обєктивними? Це все одно, що правила гри встановлюються або змінюються по-ходу гри. Єдиний правильний варіант, як на мене, для конкурсантів або потенційних конкурсантів - бойкот конкурсу, зняття власних кандидатур, з огляду на вищезазначене
    3. Хто оцінював її професіоналізм? Які у неї переваги над тією ж Психо, наприклад? Якщо людина обрана судити інших, вона має бути принаймні на голову вище в профільному питанні. Звідки ми це знаємо? Тому я і згадав пропублічність.щодо власної думки Neuvelle - Ксюша Собчак або якась Влада555 теж теоретично може мати власну думку, але ж це не дає нам підстав прислухатись до цієї думки і вважати її фаховою. Ще раз підкреслюю - не маю жодних особистих предьяв до жюрі - мене цікавлять принципи відбору А взагалі мене більше цікавить відповідь на першу частину запитання
    4. Знаю не всіх членів жюрі, в будь-якому випадку не маю до них жодних предьяв. Але: В усіх конкурсах жюрі представляється публічно до початку власне конкурсу. Це усталена практика, перевірена роками. Яка була мотивація адміністрації, коли вони прийняли рішення починати конкурс до обрання жюрі? А пізніше, вже коли воно було обрано - чому не називали імена суддів до кінця голосування? І ще: у мене немає підстав недовіряти тій же Luchik або Neuvelle. Але є нормальним, коли оцінювати конкурсантів запрошують людей публічних або хоча б тих, кого знає більшість конкурсантів\глядачів. Впевнений, що на порталі з легкістю можна було б назбирати таких персонажів. Чому ж тоді до складу жюрі включили осіб, порівняно невідомих для сбн-спільноти?
    5. Ну так практика подвійних стандартів стало вже тенденцією і доброю традицією адмінів СБН, якшо ви ще не помітили
    6. Bezcenzury

      DJ Kon'

      Ось, до речі, фоторепорт з його виступу в Броварах http://afisha-brovary.net/main/content/view/179/1/
    7. Дуже сумно було читати більшість постів в цій темі. Навіть тих людей, яких знав по форуму - в більшості з них розчарувався. "Не за современную Украину", "За государство, но не за людей" " За людей, но не за государство", Боже, ну хто вас такими зробив? Що може бути цінніше, ніж твоя земля-матір, ніж память своїх предків, ніжж. Дивно, що доводиться пояснювати такі очевидні речі. Ще більше дивно, що дехто, без сорому, називає себе непатріотом. Вибачте, але по-моєму це все одно, що сказати "я не люблю свою маму, свого батька, я не люблю себе" - це обмежені люди розумово та, напевно, генетично. Прсто мясо, яке рухається і споживає. Жодної духовності. Навіть тема парадоксадьна -"чи готовий ти віддати життя за свою честь, за своій дім, за своїх близьких, за майбутнє своїх дітей, за ЖИТТЯ нащадків" - і дехто каже НІ? Як це?
    8. А по моєму, не ти повинен в своїй країні підстроюватись під іноземну мову, а співрозмовник, особливо, якщо він знає українську. Треба мати гідність якусь національну.
    9. А я читав, що вже Росія, Китай, Японія та ЄС розроблять альтернативний інтернету принцип передачі данних. Основні принципи збережуться, але максимально удосконалять проблемні аспекти. Так що не все втрачено, а навпаки
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..