Перейти до змісту
  • Головна
  • StarSpace

    Новачок
    • Постів

      6
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення StarSpace

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. 2 Satyr: Швидше за все у тебе версія не відповідає тій, яка на сервері. От тебе і бутає. :bye:
    2. Еще фаны нвн остались? Для тех, кто может себе позволить играть онлайн могу порекомендовать превосходный шард - sisls.kiev.ua Как по мне - лучший в рунете. Работает с 2004 года и до сих пор популярен. Сам выходец оттуда А вообще предлагаю создать свой сетевой шард. У меня есть хорощий нвн на двд с сиалы. Кто хотел бы принять в этом участие - стучите в асю 477-197-271
    3. Zhyrnalist і MZFK +1. Ще коли дівчина намагається бути схожою на портового вантажника своїм лексиконом. Як в анекдоті: "а Каляну и гавварю, что ты делаешь, убери паяльник, не видишь, что твоему товарищу раскаленное олово за шиворот капает!?". Що тут ще добавиш!? Головне щоб дівчинка була особистістю і впевненою в собі. Тоді вона цікава і сексуальна. А зовнішність?! Кожногму своэ ) Коли моя колишня просила мене розказати про щось, а у мене бажання говорити не було (втомлений після роботи і т.д) починав тему про двуконтурні турбореактивні двигуни високого ступеня двуконтурності. )) Вона надувалась і завжди обіцяла в неті найти інфу про це наступного разу адекватно відповісти. :biggrin:
    4. Був молодшим на 2,5 роки і старшим на 5. Різниця має значення тоді, коли людина з якою ти зустрічаєшся "не твоя", а інакше це не має жодного значення... :cool:
    5. Реально дружити потім. Знаю по собі. У мене є чудова подруга, дружим кілька років. До цього зустрічалися пів року (роман був дуже яскравий). Ми зараз знаємо один про одного все. Секретів не маємо. Головне при розлученні відпустити людину і пробачити (якщо є що пробачати), повністю. Це має бути двостороннім. Тоді дружба не тільки можлива, а вона буде міцною і серйозною. З.І. Справжнє кохання тоді, коли ти людині намагаєшся дати найкраще, (спробуйте спорити з очевидним) а не обмежуєш її чим би то не було, ревнощами чи іншим.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..