Перейти до змісту
  • Головна
  • bassist

    Користувач
    • Постів

      66
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент bassist

    1. Воркс, я твій ріал-тру-фрут-лопс фанат. Пиши ще. Зайду в гості скатати. Не дозволяй душі лінуватись :wink:
    2. О! Привіт! Я, наприклад, бажаючий :biggrin: ДАЙ МАСДАЙ!!! :biggrin: Пліз :blush200:
    3. Льоха, ти один раз американський Фендер в житті побачив, а понту тепер вище криші. Нафіга, питається?
    4. Люди, може ван нормальні бази в Києві порадити? Повірте НЕ ПОЖАЛКУЄТЕ. Ася 33-250-16-16. З протестами не стукати. Хоча... :smile:
    5. bassist

      Web-сервер

      Хочу створити повноцінний веб-сервер на своїй машині. Вже задовбався справки читати та в настройках колупатись. Допоможіть, хто може.
    6. Ну, як зможеш - сфоткай чи запиши. Цікаво ж все-таки, що за звір)))
    7. Загадковий в тебе інструмент :biggrin:
    8. А звук записати не вийде?
    9. bassist

      Ария

      А тобі відомо, що цей альбом спочатку готувався для вокалу Кіпєлова (ПОВНІСТЮ)???
    10. Звучить весело. Може фотку кинеш?
    11. Ти якщо не знаєш, про кого пишеш, краще помовч. Це, як мінімум, неввічливо, а може бути й боляче та неприємно. Не сприйми як погрозу, просто ПОРАДА. Мені таке читати неприємно. Ти НЕАДЕКВАТНА людина.
    12. Я більш схиляюсь до еволюційної теорії, але тільки тому, що, як відомо, досконалості межі нема. Кожний живий організм доводить, що так чи їнакше наші предки були одноклітинними. І кожен з нас теж прийшов в цей світ одноклітинним (чи двоклітинним, але кожна з них окремо). Почитайте підручники по біології. От вам і сворення людини богом))))) Простіше ставтесь до життя і воно вам не робитиме складнощів. ТИ НАСКІЛЬКИ ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ДО ТЕБЕ ЩОСЬ БУЛО ЧИ ЩОСЬ БУДЕ ПІСЛЯ ТЕБЕ? ТИ В ЦЬОМУ ПРИЙМАВ БЕЗПОСЕРЕДНЮ УЧАСТЬ? НІ...
    13. Життя дане нам для насолоди. Звичайно ж, доки це не заважає іншим, в міру. Навіщо паритись щодо якихось там богів, духів, демонів, коли можна просто насолоджуватись життям та його дарами. Хтось там скаже, що це "земні втіхи". Тоді покажіть мені того, хто спробував "неземних", "небесних", "райських" абощо. Досить казками бавитись, бо все найяскравіше пропустите.
    14. Ну, я так помітив, що тут хто менше пише, той ближчий до істини. Цікавий варіант в безсиллі думки релігійні брошурки абощо цитувати. Так роблять оті приколісти, що від квартири до квартири ходять та про "бога-господа", чи що там ще, грузять. З.І.: Не стосується попереднього посту))))))))) Там дещо науково, хоча не думаю, що таким треба засмічувати собі голову.
    15. До речі, прайси на струни в Джазклубі http://www.jazzclub.com.ua/ernieball.php
    16. В Джазклубі за ці ж гроші Ернібал можна взяти. Не пошкодуєш - перевірено))
    17. Національні інструменти - це круто, але на них лише далеко не виїдеш. Я не критикую, але як на мене, то українська творчість не схильна плавно поєднуватись з таким західним та невластивим нам роковим напрямом. Справжній рок жорсткий та гострий, його вже виконали до кінця 20 століття, те, що роблять зараз - переливання з пустого в порожнє у спробі повторити геніїв. От і з"явилось купа "стилів" таких як блек, дез, дум (спочатку), готик, пауер і т.д. - такі собі гібридо-мутанти харду, хеві, панку (а все пішло з цього покоління) і сьогодні ця гібридізація сліпо продовжується. Домішаємо трохи репотні та попси, от вам і хардкор, і нью- та лірик-метал. Про фолк складнувато сказати лише, бо тут вже втіснюються національні особливості кожного народу, так би мовити, колядки модерністичного напряму :biggrin: . Скільки не крути, а такого бажаного українського року просто не може бути в силу національних особливостей нашого менталітету (Українці зрозуміють :wink: ). Виходить щось особливе. От пацани з ОЕ та ВВ вже намагались. Ну це ж не рок. Проте, щось таке особливе, НАШЕ. МОЖНА НАМАГАТИСЬ ПОВТОРИТИ ЧУЖЕ, АЛЕ НЕВДАЛО, ПРОТЕ зосередитись на СВОЄМУ і знайтиНАРЕШТІ ІСТИНУ.
    18. Вибачай, шановний, але поки ти будеш казати "украИнСКий" замість "украЇнСЬКий", ти не второпаєш. Та й не стали вони такими, а сформувались в такі...
    19. Та закривайте вже тему. Висновки прості: 1) буде нікому не потрібний Рокіт; 2) "слава" кумовству, яке дало Рокіту дорогу знову. І на завершення хочеться звернутись до груп, які потрапили на Рокіт (наша туди ПРИНЦИПІАЛЬНО не пішла): замість того, щоб підтримати всіх, ви повпихали свої зади на попсовий Рокіт (проте, сподіваюсь, ви хоч цю ситуацію зміните своїм виконанням). Так би могли показатись ВСІ, а декілька груп через ту "прослушку" розпадаються, люди з музики уходять. І це лише через чиюсь СУБ"ЄКТИВНУ думку. "Так тримати". :stop0000:
    20. bassist

      Ария

      Согоденна , так би мовити, "Арія" - це дует Холстінін-Дубінін (та підсоси тіпа жида Беркута - ненавиджу його поросячий зойк). Якби не авторське право на назву у Холста, ім"я групи не осоромилось би. Раніше з сарйозними людьми про цей гурт говорив, а тепер від гопоти та піонерів тільки й чую: "Крещение огнем (г**ном, блін)", "Колизей" і т.д. Малята, заспокойтесь, на тріумф групи ви вже не встигли і, тим паче, якщо будете слухати те лайно з Беркутом, не наздоженете. Кіпєлов професійний оперний вокаліст, він вів всю музику вокалом - це основна лінія в Арії (була). Беркуту хіба-що в метро "Мурку" хрюкати. ЯКЩО ВИ ПОЧАЛИ СЛУХАТИ З "ХРЕЩЕННЯ ЛАЙНОМ", ВАМ НІКОЛИ НЕ ЗРОЗУМІТИ, ХТО ТАКІ АРІЙЦІ. МОВЧІТЬ І НЕ СОРОМТЕСЯ.
    21. bassist

      Король и Шут

      Нє, я ж не кажу, що це не музика і що вини нічого не зробили, проте (зрозумійте мене правильно, я для порівняння), Алла Пугачова більше в цьому плані зробила. Це НЕ панк-рок.
    22. Ще раз повторюю - відварити, от вам і високі частоти (класичний, майже забутий "дідівський" метод). А зношуються швидше медіатори. А щодо професіоналів - зажрались вони, і не більше - стільки капусти, і ти б щотижня міняв би. Та й гітару раз в півроку, якщо не раз в місяць, хіба ні? При вмілому догляді струни набувають тонкої специфічної витримки з часом.
    23. bassist

      Король и Шут

      А що сказати про КИШ - нема вже справжньої панкухи ще з часів Союзу. Попсу в примочках панком називають. Ну не соромно? Тексти, правда, цікаві, та й ті не є заслугою музикантів цієї групи. Хоча як для попси - доволі якісно.
    24. Уточнюю - я на АКУСТИЦІ 4 роки не міняв. Просто вмію користуватись, їх доглядати треба, а не тільки користуватись. Та й марка хороша сама по собі. А раз в місяць-два, це дійсно - занадто. Або струни такі, або ти не поважаєш свій інструмент. Вїн не любить частих змін струн.
    25. ОСОБИСТО МОЯ думка - GP - попсова мідяха для ламерів. Встановіть Cubase, підключіть інструмент до компа та розвивайте слух, замість того, щоб калічити фальшивкою.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..