Перейти до змісту
  • Головна
  • Eos

    Користувач
    • Постів

      68
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент Eos

    1. Думаю,ми з чоловіком разом вирішили б це питання або в крайньому випадку знайшли компроміс.
    2. До вегетеріанства ставлюсь позитивно...Нічого не маю проти людей,які цим живуть.Але ж звісно я не вегетеріанець.. :dntknw00:
    3. Це дуже добре!Інтуїція є в кожного,тільки треба в потрібний момент її відкрити та довіритись.
    4. Ходи по землі,але думай про високе! Мрія- не втеча від дійсності,а засіб наблизитися до неї. Пустеля гарна тим,що в ній криються джерела. За старими оболонками нема чого сумувати. Кожна людина-художник власного життя,який черпає силу і натхнення в собі самому. Щоб досягти мети,потрібно насамперед йти!
    5. Чи вірите ви в це шосте відчуття?Чи покладаєтесь ви на нього? Адже на крилах цього почуття людина піднімається до високої гостроти та ясності свідомості,коли її погляд на речі стає максимально проникливим і вона може передбачати результат розумової роботи,миттєво перескакуючи через окремі її ланки.Інтуїції буває достатньо для бачення істини,але її не досить,щоб переконати в цій істині інших і самого себе.
    6. Ні.... мені ніхто нічого в голову не вбивав.Це мої власні переконання,на які є вагомі підстави.А хто хоче так думати,то хай думає...Кожна людина особистість і самій їй вирішувати в що вірити,а в що ні...
    7. Хто вбиває це нам в голову,можна узнати?В кожного свої погляди і переконання на речі.І ніхто щось в голову комусь НЕ МОЖЕ втовкмачити,якщо людина сама не хоче цього.
    8. Душа в моєму розумінні-це внутрішній світ людини...Без душі не може бути людини.Я вірю в душу та її силу ...Ніхто не знає,що після смерті з нею відбувається... :dntknw00:А може Вищі сили і не хочуть,щоб ми про це знали :dntknw00: Можливо вона переходить в інший чудовий світ...?.Але душа-безкінечність... Душа оживляє тіло і наповнює його життям,вона називається душею,оскільки виявляє бажання-волею;оскільки згадує-пам'яттю;оскільки розмірковує і розрізняє-розумом;оскільки споглядає-духом;оскільки отримує здатність відчувати- душа є почуття. А.Блаженний.
    9. Дивилась...було цікаво,а зараз...так собі :dntknw00: Голосувала за Зеленського :biggrin: .Зеленський The Best :laugh:
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..