Перейти до змісту
  • Головна
  • gespenst_der_fantasie

    Новачок
    • Постів

      7
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення gespenst_der_fantasie

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. мені здається, що якби він навіть зміг цю вакцину до джин піднести (що мало імовірно), вона б не подіяла, адже в джин здібності не в генотипі, а в підсвідомості... але я не знаю, чи це правильно... в будь-якому разі, фільм мені дуже сподобався... а коли іксевієра вбили, я ледь не заплакала... але що мені подобається більш за все, так це те, що в картині мають значення лише головні герої, всі інщі - так, мотлох, пил (на що потім їх джин грей і перетворює). і щодо фільмів за коміксами: мені вони теж дуже подобаються. виходить легка фантастика з суперовими ефектами!!! але й самі комікси почитати цікаво... хтось знає, де їх в інтернеті знайти можна?????
    2. а ось я фантастику обожнюю. вона в мене стільки вражень викликає!!!!мені завжди цікаво побачити щось нове, небачене... особливо з яскравими спецефектами!!! звичайний світ завжди здається занадто сірим... тому і дивлюсь такі фільми як star wars, x-men, fantastic 4, men in black, the V element та інші... я навіть свої власні комікси малювати почала...
    3. ні, так вже не цікаво дивитись фільм, коли все знаєш... уся сіль в інтризі... а коли все вгадаєш, можна навіть розчаруватися...[/b]
    4. я від linkin park просто шаленію, особливо від шиноди. а тут ще й новий альбом його... просто супер!! мені особливо подобається трек petrified.
    5. gespenst_der_fantasie

      Evanescence

      гурт - просто клас!! дехто говорить, що в емі лі все на одній ноті, але кожна пісня по-своєму оригінальна
    6. переклад цієї пісні - іти муссоном. є варіант на англійській мові - through the monsoon. пісня - супер. мені навіть вдалося вивчити приспів оригіналу, хоча німецької не знаю. взагалі, гурт мені дуже подобається. а те, що вокаліст виглядає як дівчинка, - це не проблема. йому лиш 17, ще підросте!!!
    7. я від першої частини просто в шоці була!! не зрозумійте неправильно, але з моментів цього фільму мені більш за все подобаються кадри, коли останній лазер в коридорі проходу до червоної королеви розходиться у сітку. неочікуваний момент. а друга частина мені також сподобалась, але трохи менше. якась вона дуже хаотична. а з моментів люблю кадри, коли головна героїня, не пам'ятаю її ім'я, дивиться у камеру, а охоронцю погано стає.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..