Перейти до змісту
  • Головна
  • Valera11

    Новачок
    • Постів

      3
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Valera11

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Продаю свердловинний насос, Педролло, б / у. Таким насосом я відкачувати воду з колодязя, щоб поливати город. Вода була чиста, тому агрегат подавав хороший натиск і легко пропускав через себе дрібне сміття. Насос продуктивно працює на глибині в 6 м, може трохи більше. Модель відповідає високим показникам європейської якості і поки ще є піврічна гарантія. При необхідності проведу детальну консультацію по використанню і настройці насоса. Ціну пропоную цілком адекватну. Зв'язуватися можна прям тут на форумі або телефонувати.
    2. Питання до власників невеликих котлованів на дачі. Чим можна відкачувати воду з котловану для поливання, простіше кажучи, хто може порадити який насос найкраще використовувати. Необхідно такий пристрій, який може швидко відкачати воду і подати її з потрібним напором, і це при тому, що у воді може міститися невелика кількість бруду, або листя, тому, краще використовувати такий насос яка не заб'ється і буде нормально з цим справлятися. Досвіду у мене в даному питанні немає, тому буду дуже вдячний тому, хто зможе дати грамотну пораду, які насоси використовувати, або може є інші способи відкачування води, менш витратні. Вдячний за підказки.
    3. Продам осьовий вентилятор, новий, модель ВЕНТС ОВ 4Е 300. Такий вентилятор можна встановлювати як в побутових приміщеннях, так і в приміщеннях дрібної промисловості. Модель відмінно очищає повітря, створює сприятливу атмосферу, нагнітає потрібний тиск, навіть при малому опорі системи. Вентилятор комплектується в міцний корпус, нестійкий до корозії. Купував собі, але вентилятор не підійшов за розмірами, тому все нове, з гарантією. Ціну даю нижче інтернетівський, якщо комусь цікаво, то можна дзвонити. Цена: 2490 грн. Тел: (098) 550–3–777
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..