Перейти до змісту
  • Головна
  • Kipo

    Новачок
    • Постів

      4
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Kipo

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. 192.168.6.1:/incoming/Games/Sport/попробуй це
    2. я б їх позакривав всіх, і всіх їхніх робочих відправив працювати на завод!!!!!!!!!
    3. Почуття ти не побачиш ,а почуствуєш
    4. Канешно любовь єсть, но кажний для себя уявляєт єйо по разному, одни говорят что любовь єто только занятса сексом і уйти кудато далеко чтоби невидеть свою партнершу, другиє - что любовь єто общениє двох людей которим скушно или одиноко. На мой взгляд любовь канешно єсть но єто очень глубокиє чуства коториє включают нетолько секс, общениє, но і уважениє к девушке, вниманиє к ней, ласку і нежность, єто на мой взгляд главниє качества коториє должни бить когда ти любиш
    5. Цікаво у мене все працює правда паршиво, але... ніхто у нас замок не зламував(такий замок важкувато ламать). Шось повитягували лише на першому поверсі з щитка.
    6. ну я з першого під"їзду Лагунової 10А. Сєтка працює паскудно уже 3 дня. І то шо тут украли в принципі нічого не поміняло. Принаймні я нічого не помітив. Швидкості як не було так і немає. І вона зникла не сьогодні.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..