Перейти до змісту
  • Головна
  • BrovaryNews

    Користувач
    • Постів

      11
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація

    • Національність: українець

    Відвідувачі профілю

    1 011 перегляд профілю

    Досягнення BrovaryNews

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Вчора у Броварах було поширено 30-тисячний тираж фальшивої газети "Маєш право знати". Псевдогазету було розкладено по поштових скриньках, під’їздах, на лавках, в парках та скверах, цілими стопками вішали навіть на парканах. За словами консь...єржів, з якими нам вдалось поспілкуватись, це робили кілька груп молодих людей у кількох районах міста. Нашу офіційну заяву про фальшиве видання ми вже ПРОХАННЯ ПОШИРИТИ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ СЕРЕД ВАШИХ ДРУЗІВ ТА ЗНАЙОМИХ! Будемо дуже вдячні за "лайки" та "перепости". Люди повинні знати правду.
    2. Вчора у Броварах було поширено 30-тисячний тираж фальшивої газети "Маєш право знати". Псевдогазету було розкладено по поштових скриньках, під’їздах, на лавках, в парках та скверах, цілими стопками вішали навіть на парканах. За словами консь...єржів, з якими нам вдалось поспілкуватись, це робили кілька груп молодих людей у кількох районах міста. Нашу офіційну заяву про фальшиве видання ми вже опублікували на сайті "Маєш право знати". ПРОХАННЯ ПОШИРИТИ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ СЕРЕД ВАШИХ ДРУЗІВ ТА ЗНАЙОМИХ! Будемо дуже вдячні за "лайки" та "перепости". Люди повинні знати правду.
    3. Як головний броварський регіонал Федоренко перед Великоднем роздавав електорату продуктові набори. Червоний хрест, священники, Багмут, бандити і бабусі - в НОВОМУ ВІДЕО від Андрія Качора на "Маєш право знати"
    4. Сьогодні під міськрадою мітингувала опозиція та влада. Два табори розділяв міліцейський кордон. В лавах опозиціонерів - юнаки, під прапорами Партії регіонів - освітяни в примусовому порядку. http://pravo-znaty.org.ua/wp-content/uploads/2012/04/IMG_2100-1024x561.jpg
    5. Журналісти "Афіша-Бровари" проникли на будівництво старого-нового магазину "БАЗИС", який згорів майже рік тому. Магазин планують добудувати на початку літа. Про те, як зміниться "Базис" і які сюпризи готують власники для броварчан http://afisha-brovary.net/pictures/bazis/8_bazis.JPG
    6. Культурне життя в місті набирає обертів: після презентації першого українського фільму, що пішов у прокат, - "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" була зустріч з письменником Сергієм Пантюком. А цього тижня - "Язикатий буккросинг" від броварської літературної спільноти "АВАЛІТ".
    7. У Броварах планують відкрити «Епіцентр»! Компанія «Епіцентр К», що розвиває в Україні мережу однойменних будівельно-господарських гіпермаркетів, планує в 2012 році розширити мережу в Україну до 50, відкривши 14 нових гіпермаркетів, у т.ч. у Броварах! Про це повідомив гендиректор компанії Петро Михайлишин. Як думаєте, де саме його побудують? І чи матиме "Епіцентр" у нашому місті попит?
    8. Виявляється минулого тижня сам Ахмєтов перевіряв броварчан на туберкульоз. На жаль, подія широко не анонсувалась, тому небагато мешканців взяли участь у акції. Але журналісти Афіши-Бровари бачили, як все відбувалося - детальніше читайте тут
    9. Після єдиного в Броварах показу нової української стрічки «ТойХтоПрйшовКрізьВогонь», що відбувся 21 березня в Концерт Холі за сприяння Громадської ініціативи «Лівобережна Київщина», з глядачами поспілкувались режисер Михайло Іллєнко та актори. Творці фільму затримались на зустріч з броварчанами, відтак поставити свої запитання режисеру Іллєнку та «українському Джоні Депу» Дмитру Лінартовичу змогли лише найбільш віддані шанувальники вітчизняного кінематографу. Для тих, хто не мав змоги поспілкуватись з героями вечора, наш портал підготував подарунок. Розлоге відеоінтерв’ю найвідомішого українського режисера — Михайла Іллєнка — ексклюзивно для «Афіші-Бровари»! Також дивіться фотогалерею з кінопоказу та фотосесію виконавця головної ролі Дмитра Лінартовича - тут.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..