Перейти до змісту
  • Головна
  • Mas'ka

    Користувач
    • Постів

      549
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент Mas'ka

    1. яка різниця для чого. можна чи ні?
    2. а відновити особисті повідомлення ніяк не можна?
    3. а есть у кого-то словарь англо-укр?
    4. в кого є зе кукс? :smile:
    5. ні, не ревную. минуле, то минуле. Past Indefinite - часова форма дієслова, яка виражає дію, що відбулася в минулому і не пов*язана з теперішнім часом :pardon00: і взагалі, які ревнощі при коханні???
    6. пробачити? - можливо а от чи бути разом, то однозначно - ні! зрада - є зрадою. від неї страждають, а стаждання і кохання не сумісні.
    7. а навіщо фліртувати якщо в тебе вже є твоя половинка?
    8. Сергей Трофимов - Ветер в голове :smile: дайте плз :smile:
    9. справа в тому, що хлопець її кинув, коли дізнався, що вона від нього завагітніла.а коли про це сказала батькам, то вони від неї відвернулись, м*яко кажучи. хм. а людина в депресивному стані робить те, що перше спаде на думку
    10. а все сталось з за її "кохаюного кавалера" і нерозуміння батьків. шкода дівчинку(((
    11. невже ніхто нічого не знає. не бутьте такими байдужими
    12. я там була :happy: :happy: :happy: десь мо 5-7 разів найкращий легерь в якому я була. море спогадів... а його ж здається викупили хо-хоа на двох перших фотах я є! куль! :smile: десь і мені потрібно пошукати ці фооти...
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..