Перейти до змісту
  • Головна
  • hooligan

    Користувач
    • Постів

      178
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Весь контент hooligan

    1. И как бы ни было бонально но-Пауло Коэльо "Дневник мага"
    2. "міцик" або просто ейфорії у чистому вигляді...
    3. "Дом 1000 трупов" и "Дом восковых фигур",а еще "Готика" не плохой.
    4. Останній раз був на Короленка в підвалі,у червні місяці то було ще по 70 грн.Зараз мабуть десь 80-90грн.
    5. нас партія робила :biggrin: а по темі:батьки то повинні але ми живемо у такий час,коли батько може просто сказати:"Ну ти ж бачив там різні фільми,повинен знати як це все відбувається,якщо ні то подивись і все зрозумієш".Хоча мені сподобалось коли мені тато,у скільки ж...?здається у 16 розповідав,що таке презерватив,для чого він і НА,ЩО ЙОГО НАДІВАТИ :laugh: смішно?таки так :smile: хоча він мені і зараз постійно про них нагадує...і правильно робить.
    6. Я вважаю,що це не правильно,просто як це,жити в Україні де є державною мовою російська :dntknw00: хоча особисто я на вулиці розмовляю російською,вдома чистий українець,в університеті з ким як прийдется,так,що розмовляю на тій мові на якій до мене звертаються.
    7. І так:"Достучатса до небес","Бойцовский клуб","Хулиганы"Зеленой улицы"","Патриот","Храброе сердце","300 спартанцев","Реквием по мечте",майже усі фільми з Д.Керрі і ще багато чого іншого,згадаю напишу.
    8. Дуже подобаються пісні:Вічно жива,Впусти мене,Сам собі острів,Так мало тут тебе,Спи до завтра,Денніч,Твої слова і,і короче люблю їх слухати :biggrin:
    9. Так,і все ж таки Нафком-це,це,це,а ну його,просто піз*ец,бля*ь таке вимочить,просто крассссаучикі :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
    10. Все буде так як і зараз,можливо,тільки вид порталу поміняється,а ще,прийдуть нові юзери,це все.
    11. Устраювати сцену ревнощів без належного на те приводу!!!!
    12. Можливо тут десь є російська група "Tokio"?Хтось підскаже?
    13. В высшую лигу!? да нам и первая явно не светит.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..