Перейти до змісту
  • Головна
  • Русин

    Користувач
    • Постів

      21
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Русин

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Головне щоб бажання не пропало у тебе. Бо без таких любителів насіння як ти на стадіоні ми ніколи не виграємо!!!
    2. Великий RESP нашим футболістам за те, що вони влаштували для нас це свято!!!!
    3. Підтримую цю ідею і пропоную свою допомогу.
    4. Дякую. Нарешті ми побачили календар.
    5. Може комусь буде цікаво почитати.
    6. Запрещенных ударов нет, это тебе не бокс. А на щет синяков, дак это проблемы каждого по отдельности, кто как хочет так и об'ясняет. Но хочу тибе сказать что в Англии после футбольного матча не один десяток человек приходит на роботу с синяками, а то и хуже, и это учитывая то что Англия считается одной из самых благополучных и цивилизованых стран. И ничего, ходят, работают и никто с работы не выганяет.
    7. Дрались с Динамо. 8 на 8. Махач был дружеский, поэтому никого до конца не добивали.
    8. Мабуть треба розповісти для бідьшої ясності навіщо і для чого це треба, як я вперше побував на махачі. Можливо після цього комусь , щось стане зрозуміліше. За два дні до події. Перші відчуття після того як мені запропонували побувати на махачі в якості бійця були різноманітні. З однієї сторони страх за те ,що тебе можуть покалічити , з іншого неймовірна цікавість до того , що повинно було відбутися, яка з рештою і перемогла страх і я погодився. За день. Ні про що більше ти не думаєш, намагаєшся відвернути свої думки в інший бік, але нічого не вдається. Складаєш якісь плани нападу, вираховуєш всі можливі варіанти розвитку подій. За декілька хвилин до бою ти вже не думаєш взагалі ні про що, окрім того навіщо ти сюди прийшов, коли це все закінчиться і невже ти не міг перевірити свою мужність в якийсь інший спосіб. З якимось кіпішом одягаєш капу, знімаєш капу і нерозумієш що саме зараз повинно статися. Після того як роздався сигнал і почався бій ти взагалі не відчуваєш нічого. Навіть біль я відчував десь віддалено. Просинаються ті самі, наші чоловічі інстинкти з якими жили наші далекі предки, ті самі відчиття заради яких хтось стрибає з парашута, хтось грає в ,,російську рулетку,,( що доречі не менш небезпечно). Немає більше ніяких статегій, ніяких прорахунків за якими ми живемо все життя. Є тільки ти, та твої інстинкти. І ось бій закінчився . Хтось виграв, хтось програв. Перші думки які були в моїй голові після бою- це 1)як страшенно болить голова, 2) я більше ніколи сюди не прийду. Але біль минає, в голові прояснюється. І тут щось в тобі міняється , ти починаєш розуміти,що ти не склянний і що сьогодні все могло скінчитися для тебе фатально, ти починаєш відчувати ,що ти живий, починаєш деякою мірою відчувати сенс життя. І саме за цими почуттями того ,що ти живий , за цим єднанням з силою предків ти прийдеш і на наступний бій. І теперь ти будеш чекати наступних махачів, не для того щоб перевірити себе , а для того щоб просто відчути. (ХОЧУ ЗАЗНАЧИТИ, ЩО ТУТ Я ОПИСАВ СВОЇ ПОЧУТТЯ ВІД ПЕРЕЖИТОГО. КОЖНИЙ ХУЛ ПРИХОДИТЬ НА МАХАЧ ЗІ СВОЇМИ ІДЕЯМИ І ПЕРЕЖИВАННЯМИ. ЦЕ ТЕ ,ЩО ВІДЧУВАВ Я.)
    9. Сподіваюся на це. Нашій країні треба побільше ідейної, патріотичної молоді!!! :twisted:
    10. hooligan. А ти просто хул, чи також підтримуєш ідеї ?
    11. Вважаю хулів непоганими людьми (спілкувався з деякими). Особливо поважаю тих хулів які підтримують національні ідеї.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..