Перейти до змісту
  • Головна
  • Tempus

    Користувач
    • Постів

      22
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Tempus

    • День народження 21.07.86

    Контакти

    Досягнення Tempus

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Скоріше за все, турнір що був запланований на 30-те травня скасовується. Основна причина - один чиновник з спорткомітета зажадав, щоб зібралося більше ніж чотири команди.На скільки мені відомо у броварах стільки і нема, тому проведення чемпіоната Броварів переноситься на невизначений термін.
    2. згоден, але у вас все ще попереду, за умови якщо не залишите грати у цю гру. У нас також все зразу не виходило, але поступово набирали форму, і вийшли на деякий рівень, чого і Вам бажаєм.
    3. як на мене чим більше команд, тим цікавіша буде гра. Всі ми "любители", у профі ніхто не прагне, чим більше людей у Броварах буде займатися волейболом тим краще, чи не так?
    4. На 30 травня заплановано проведення турніру по волейболу. Орієнтована кількість команд - 5 (Калита, Семиполки, Калиновка, Бровари, "Бровари - 10 школа"). Місце проведення - 7 школа або літня площадка біля міської адміністрації. Початок турніру - уточняється.
    5. Травма така штука,що не знаєш коли на тебе нагряне. Розкажи,будь-ласка,як Ви на тренуваннях качали прижок і працювали над фіз.станом.
    6. «Оттава» - «Анахайм» - 2:3 (1:0, 1:2, 0:1) Голы: Альфредссон (П. Шефер, М. Фишер), 19:59 (1:0 - бол.). Энди Макдональд (Марчант, Перри), 30:06 (1:1). Энди Макдональд (Р. Нидермайер, О'Доннелл), 31:06 (1:2). Хитли (Ивз, Спецца), 38:00 (2:2). Пеннер (Селянне, Энди Макдональд), 44:07 (2:3). Таким образоа, счет в серии стал 3:1 в пользу «Анахайма».
    7. Tempus

      Волейбол

      «Локомотив» чемпіон України з волейболу За два тури до завершення чемпіонату України з волейболу харківський «Локомотив» відібрав чемпіонське звання у черкаського «Азот-Спартака». Харків’яни із рахунком 3:1 перемогли красноперекопську «Кримсоду» і, тим самим, гарантували собі золоті нагороди першості. Тепер уже екс-чемпіон країни, «Азот-Спартак», всуху переміг маріупольську «Азовсталь» – 3:0.
    8. Tempus

      Волейбол

      Cпасіба за совет,можна з Вами пограти,хоча б спробувати,дуже хочу навчитися ...
    9. Tempus

      Волейбол

      Якшо у когось завалялось волейбольне відео(аматорське,професійне) поділіться будь-ласка.Хочу навчитися грати у цю гру...
    10. При такій погоді як зараз спуск яхт вже не за горами,жду не дождусь
    11. Tempus

      Волейбол

      Щодо сьогоднішньої гри,з моєї сторони було дуже некрасиво не підійти до Вас(я був у зелених наколінниках)Наш колектив був дуже радий Вас бачити,класно що у Броварах крім 7-ї,10-ї шкіл,нас є ще ваша команда,якій не байдужий волейбол як самий масовий вид спорта у світі.
    12. Tempus

      Волейбол

      Вибачай за наглость,але ди ТИ хотів зібрати всіх бажаючих,у якому місці?Давай пограємо твоя команда проти нашої.Якшо зацікавився пиши Л.С. По-перше,не "какието тренировки",а волейбольні,і по-друге не "неплохой" зал --а найкращий у Броварах :stop0000:
    13. Розкажи будь-ласка де ти такі ціни взяв.По-перше,ці факти стосуються моторних елітних яхт,а не парусних,про які ти вище писав.По-друге,ціни у Києві за рік простою яхти набагато нижчі від наведених вище.Щодо підняття ,то тут і сперичатися не потрібно.
    14. На яхтах не катаються,на них ходять.І погода тут не причом
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..