Перейти до змісту
  • Головна
  • Lita

    Користувач
    • Постів

      23
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Lita

    • День народження 11.04.90

    Досягнення Lita

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Lita

      Doom Metal

      дум внутри, как "Три внутри". Дум врос в сознание/тело/сущность.Не могу охарактеризовать своё отношение к нему, потому, что это уже часть меня. Инсайдатмосферика.
    2. Lita

      Zемфира

      Отличная исполнительница. Мегаталантливая, идеалистка, правда, но. Последние альбомы завораживают аранжировками. Радует, что меняется постоянно, экспериментирует. И чем дальше - тем удивительней. В постоянном прогрессе. О темах можно говорить бесконечно. "Любовь, как случайная смерть" с концертника "Зелёный театр в Земыире!, имхо, самая будоражащая по аранжировке/атмосферике вещь. Хотя бесспорно преклоняюсь перед очень многими композициями.
    3. Lita

      Metallica

      Поважаю цей гурт. Виросла фактично на ньому. Дійсно, в свій час це було "ВАУ!", зараз, на мою думку, "Металліка" стала класикою серед металу. І треба їй завдячити - завдяки їй велика кількість музикантів набраласяч технічного досвіду в композиції пісень та іншого. Чого вартий Кірк Хаммет! Та там всі герої-учасники незамінні, от тільки з останнім басистом гурт лажонувся. А про останній альбом я взагалі промовчу. Найкращий,як на мене, це період з "Masters of puppets" по "Reload", а взагалі у всіх альбомах є шедеври, окрім останнього, звичайно.
    4. Lita

      Pink Floyd

      Найгеніальніша річ "Shine on you crazy diamond" у двох частинах. Її можна слухати постійно, і вона НІКОЛИ не набридає. Глибоко атмосферно. "Wellcome my son, wellcome to the machine... ...what did you dream?... it`s allright, we told you what to dream..." Це вже, звичайно "Wellcome to the machine", але чим не геніально?...
    5. Lita

      Dolphin

      А мені Дельфін дуже подобається. Звичайно, музика в нього не досить професійно звучить, але тексти його я поважаю. Особливо "Тишина", "Открой мне двери, я войду"...Єдина людина, речетатив якої я поважаю.
    6. Lita

      Led Zeppelin and Robert Plant

      Цікаво...мене тежтатко десь в 6 років підсадив на Цеппелінів... А "Stairway to Heaven" - ноу комментс.
    7. Lita

      Led Zeppelin and Robert Plant

      Справа в тому, що Пєрпли - це теж непоганий гурт, класика жанру...але особисто мені до душі ближче Цеппеліни - вони атмосферніші, просто.
    8. Lita

      Led Zeppelin and Robert Plant

      Не варто ображатися, я просто шукаю однодумців...
    9. Lita

      Led Zeppelin and Robert Plant

      Блін... Банальна фраза, але "Поважааю"... Гурт, дійсно, професійних в усіх аспектах...
    10. Lita

      Placebo

      Не знаю, зовнішнісь його мені не сподобалась, а голос - цікавенький. ...я сиджу у Vicious і, вже шостий чи сьомий раз, слухаю "The Crawl"...
    11. Lita

      Led Zeppelin and Robert Plant

      Цікаво знати, сучасна молодь продовжує захоплюватись творчістю цього гурту, адже нещодавно їм було присуджено звання першовідкривачів хард-року з такою особливою сумішшю різних стилів. ...і чи вважаєте правильним вводити вивчення їхньої творчості у шкільну програму?
    12. Lita

      Placebo

      Мене, особисто, проперло від їхнього співробітництва з The Cure на пісню "If only tonight". Мені і до цього подобалась ця композиція, але таке враження, що Placebo надало їй особливої значимості.
    13. Да вот последняя работа цветочков, нужно будет что-то другое попробывать, а то всё цветочки да чветочки спасибо всем) Эт от Лаки
    14. Lita

      Fleur

      ЧЕсно говоря, я ожидала большего от нового альбома. Но у меня всё зависит от количества прослушивания... Надо ещё послушать...
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..