Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • Містер і Міс Інтернет Броварщини 2011


    Рекомендовані повідомлення

    http://img.brovary.net/pic_b/9f82d440a8322e7d402c1de723c6cc18.jpg


    Крокуй з нами!
    В теплій, дружній атмосфері відбулося фінальне свято, на якому були передані подарунки дитячому центру "Любисток" і міському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів від адміністрацій та студентів Броварського міжнародного університету розвитку людини "Україна", Поліцейської фінансово-правової Академії та ЕТУ.

    Задоволені своїми подарунками залишилися переможці інтернет-конкурсу "Містер і Міс Інтернет Броварщини 2011", адже поповнення мобільного або інтернет рахунку на суму 300грн., вечеря в ресторані "Террасса" на суму 500грн. та mp3 плеєр ipod nano вартістю 1200грн це прекрасна можливість для переможців спілкуватися зі своїми друзями, слухати улюблені мелодії, цікаво проводити вільний час.

    З коцертними номерами на святі виступили: Maxi Dance School , театр мод "Гармонія" професійно-технічного ліцею, гурт Damage Incorporated, танцювальний колектив ЗОШ №3.
    Ще раз вітаємо зі святом всіх молодих людей, які впевнені у собі, талановиті, завзяті, розумні, мають добре серце, з великим бажанням жити успішно!
    Будьте самодостатні та щасливі!


    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..