Перейти до змісту
  • Продам
  • Продам дрібнички під 8 березня

Рекомендовані повідомлення

Істотно в цьому році затарився, та як завжди взяв трохи більше ніж треба )

Тому за символічну плату можу поділитися з Вами:

1. Ілюзія свічки.

В пристрій вбудований датчик вітру. Тому ця штуковина загорається і тухне від вашого дмуху. Світиться різними кольорами по черзі. Мене і знайомих деже вразила, всі в захваті.

Раджу і вам.

Розміром як звичайна лампадка. Десь 5 см діаметром і 10 см по висоті.

ціна - 25 грн

Изображение

2. Трояндочка

Пластикова троянда діаметром 5-6 см. Світиться різними кольорами. Приємний сувенір.

ціна - 25 грн

Изображение

Пізніше викладу більше фотографій

Думаю штук по 5 кожної дурнички можу виділити на продаж.

Контакт

0937229197

simbukv@gmail.com

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

свечки работают от сети? и смогут ли две свечки при одновременном включении однообразно менять цвет (и не так что одна на синий вторая на зеленый) и какова освещаемость сможет ли две такие штуковины подсветить скажем небольшой стол, что бы вилкой в вареник попасть)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

свечки работают от сети? и смогут ли две свечки при одновременном включении однообразно менять цвет (и не так что одна на синий вторая на зеленый) и какова освещаемость сможет ли две такие штуковины подсветить скажем небольшой стол, что бы вилкой в вареник попасть)

В свічка три батарейки (таблетки, такі як в лазерках були). Колір змінююється рандомом, тому більш за все не спів-падатимуть. Стосовно освітлення то воно суто символічне і в вареник можна і не попасти )
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

В свічка три батарейки (таблетки, такі як в лазерках були). Колір змінююється рандомом, тому більш за все не спів-падатимуть. Стосовно освітлення то воно суто символічне і в вареник можна і не попасти )

дай полное название цацки, может что на гуглю а вдруг подойдет)

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Если б можна штук 17 заказать??=)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Если б можна штук 17 заказать??=)

можна, в приват
    Чтобы быть самим собой, достаточно веры в себя!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..