Перейти до змісту
  • Політика
  • У метро Харкова встановили лавки по 8 тисяч доларів кожна


    nikon

    Рекомендовані повідомлення

    Харківська влада виділила 80 тисяч доларів на лавки у метрополітені, але вже два роки не може зробити для інвалідів пандус за 6 тис. гривень.


    http://city.brovary.net/portal/uploads/1292968955/gallery_16816_2346_25353.jpg


    Харківський метрополітен опинився в центрі скандалу. Стало відомо, що нову станцію "Олексіївська" обладнали лавками вартістю по 8 тисяч доларів кожна.

    Всього на станції встановили 10 лавок. Провінційний шик здивував навіть столичних чиновників, дізналися "Гроші". Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив меру міста Геннадію Кернесу, коли той сів на лавочку: "А потім розповіси журналістам, чому ці лавки вартують 63 тисячі".

    Утім, наказу віце-прем'єра Кернес так і не виконав. Питання журналістів про ціну лавок "не чує" вже місяць. Натомість його підлеглі божаться, що ці лавки - справжній витвір мистецтва.

    "Це не просто так. Це індивідуальне виготовлення, за повністю індивідуальною технологією", - стверджує Анатолій Кравчук, заступник директора Департаменту будівництва та шляхового господарства.

    Проектувальники станції "Олексіївська" переконують, що в початковому проекті сідла були інші, і за значно меншою ціною. "Вони там поміняли щось – це їхня прерогатива. Захотіли інші матеріали – їхня справа. Зробили іншу лавку", - заявив директор "Харківметропрект" Володимир Коровніченко.

    За початковим проектом, розповів він, планувалася металева лавка. Однак після гучного скандалу навколо підземних лавок свою початкову ціну директор "Харківметропрект" називати побоявся.

    Тим часом харків'яни з обмеженими можливостями вже кілька років домагаються від влади зробити пандус – за 6 тисяч гривень – щоб забезпечити інвалідам свободу пересування. Однак чиновники одповідають, що на це у них немає грошей.


    Видео: http://tsn.ua/bin/player/embed.php/383372812

    Источник: ТСН

    Змінено користувачем Nikon
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    вот скоты, смотрел про это по телику. если не хватает мозгов "прогнать воздух" зачем браться? нашли на чем отмыть - на лавочках, идиотизм
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..