Перейти до змісту
  • Політика
  • Моніторинг виборів


    Drok

    Рекомендовані повідомлення

    Завтра зранку почнеться твіттер-трансляція перебігу місцевих виборів в Броварах. Все про ситуацію на дільницях, порушення, підрахунок голосів, перші попередні результати. Хештег - #brov_vybory

     

    Прошу всіх активно долучатись до трансляції. Якщо комусь буде щось відомо про порушення чи інші інциденти - пишіть про них в твіттер з відповідним хештегом. Якщо комусь вдасться щось з подібного зафіксувати на відео чи фото - також пишіть і маякуйте мені на номер 068 125 30 81. Протягом всього завтрашнього дня в нас діятимуть кілька мобільних груп, котрі зможуть оперативно прибути на дільницю, де відбуваються порушення і протидіяти цьому.

     

    Також спробуємо організувати прямі відео-трансляції в Інтернет з кількож дільниць в різних округах. Посилання на них дам пізніше.

     

    Захисти свій вибір!

    Змінено користувачем Drok (Bezcenzury)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..