Перейти до змісту
  • Політика
  • Громадянська кампані я "РЕСТАРТ"


    Рекомендовані повідомлення

    Заява-заклик
    Броварської громадянської кампанії «РЕСТАРТ»


    У зв’язку з фактичним початком виборчої кампанії в міські органи влади Броварів; з огляду на низку резонансних подій, що відбулись останнім часом в Броварах за участі потенційних учасників місцевого виборчого процесу, а також реагуючи на посилений тиск міської влади в бік незалежних громадських ініціатив та систематичне порушення прав людини броварськими чиновниками, оголошується про початок загальноміської громадянської кампанії «РЕСТАРТ»


    Що являє собою ця кампанія?
    Броварська міська громадянська кампанія «Рестарт» є низкою громадсько-політичних заходів та проектів, направлених на моніторинг діяльності влади, дотримання прав людини та громадянина, а також спостереження за діяльністю всіх учасників виборчого процесу напередодні виборчої кампанії в броварські органи влади. Сьогодні міські чиновники повністю спотворили власну роль в системі взаємостосунків «влада-громадянин», міська влада перетворилась на диктатора для громади міста та займається виключно обслуговуванням інтересів кількох комерційних структур. Відтак кампанія «РЕСТАРТ» стане незалежним контролером міської влади на предмет:

    - законності діяльності будь-якого міського чиновника: від керівника ЖЕКу до міського голови
    - спостерігатиме за чесністю та законністю проведення виборчої кампанії в Броварах
    - вестиме власний моніторинг та аналіз законодавчих ініціатив міських органів влади
    - спостерігатиме за дотриманням прав людини в м. Бровари

    В разі виявлених порушень, «РЕСТАРТ» залишає за собою право реагувати будь-якими, передбаченими Конституцією, методами, вживати заходів прямої дії, публічно тиснути на владу, апелювати до судової та правоохоронної систем, а також до громадськості та преси на всіх рівнях.

    Яка мета Кампанії?
    Наша ціль: нагадати чиновникам, що вони є найманими працівниками броварчан і мають працювати виключно в інтересах мешканців міста. Ми маємо на меті «натиснути кнопку «РЕСТАРТ» у взаємостосунках влади та громади, перезавантажити цю систему і натомість встановити таку, яка є максимально справедливою та зручною для кожного мешканця Броварів. Наше завдання: використовуючи будь-які законні методи, змусити владу діяти виключно в правовому полі, провадити свою діяльність прозоро та відкрито, забезпечувати дотримання всіх прав людини та громадянина.

    Хто ви?
    Ми – це група броварчан, котрі критично оцінюють наявну соціально-політичну ситуацію в місті та мають власне бачення побудови стосунків між владою та громадськістю в м. Бровари. В нашій спільноті зібрались представники різних професій та сфер діяльності: громадські діячі, митці, журналісти, студенти, юристи, Інтернет-активісти, аналітики та інші. Всі ці люди не з чуток знають про нахабство, цинічність та беззаконня наявної міської влади, а відтак організувались задля захисту власних інтересів як громадян та інтересів усіх броварчан.

    Як побудована ваша Кампанія?
    Структура кампанії «РЕСТАРТ» є горизонтальною та базується на принципі безлідерності, де кожен її учасник має рівні права та можливості. Таке рішення було прийнято, аби не дозволити будь-кому використати діяльність Кампанії у власних інтересах.

    Хто вас підтримує?
    Ми не працюємо в ключі жодної політичної сили чи потенційного кандидата на посаду міського голови. Ми не отримуємо фінансування з жодної фонду чи іншої структури. Відтак ми сподіваємось, що нашу діяльність підтримають всі ті броварчани, котрі реально оцінюють ситуацію в місті в усіх сферах життя та прагнутимуть змінити цю ситуацію на краще.

    Як до вас приєднатись?
    Найближчим часом в нас має з’явитись свій сайт, котрий зараз розробляють наші однодумці. Цей сайт буде центральним джерелом інформації про нас та нашу діяльність, а також комунікаційним центром, де кожен охочий зможе приєднатись до кампанії «РЕСТАРТ» в найзручніших для себе спосіб. До моменту запуску сайту з нами можна спілкуватись та долучатись до кампанії через низку наших веб-представництв:

    LiveJournal

    Twitter

    Вконтакте

    Facebook

    Змінено користувачем Restart
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..