Перейти до змісту
  • Кіно
  • "Білоруська весна" в Броварах!


    Drok

    Рекомендовані повідомлення

    У четвер, 4-го червня, в актовій залі Економіко-технологічного університету, всупереч забороні міського відділу культури, відбудеться показ фільму «Уроки білоруської мови» в рамках програми Міжнародного кінофестивалю «Білоруська весна» та броварського кіноклубу «Інший формат» під егідою

     

    Незважаючи на системну протидію міського відділу культури, портал «Афіша-Бровари» спільно з МГО «Молодіжна рада міста», в рамках Міжнародного кінофестивалю «Білоруська весна», продемонструє кінострічку «Уроки білоруської мови» режисера Мірослава Дембінського.

     

    В дискусії з глядачами під час зустрічі будуть брати участь організатори та координатори фестивалю «Білоруська весна» Ольга Веснянка та Ілько Гладштент, а також представик Інтерньюз-Україна Віталій Мороз.

     

    Фільм «Уроки білоруської мови» - це публіцистична відео-історія про боротьбу білоруського студентства та молоді за свої громадянські права в умовах автократичного владного режиму. Фільм знятий молоддю і про молодь, а також про те, яким чином можна впливати на владу і власними діями продемонструвати сильним світу цього своє право на повноцінне життя в усіх його проявах.

     

    Рекомендовано «Афішєю-Бровари» для найширшого кола броварських глядачів як до болі схожа модель того, що наразі відбувається в місті в культурній та мистецькій сфері зокрема.

     

    Місце проведення: актова зала ЕТУ, вул. Щолківська, 2 (кінцева зупинка 403-ої маршрутки)

     

    Початок: 4-го червня о 15:30

     

    Вхід вільний

    Змінено користувачем Drok (Bezcenzury)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..