Перейти до змісту
  • Кіно
  • Святослав Вакарчук - Вночі. Концерт в театрі ім. Івана Франка (2008)


    lazio

    Рекомендовані повідомлення

     


    Информация о концерте
    Исполнитель: Святослав Вакарчук
    Название: Вночі. Концерт в театрі ім. Івана Франка
    Год выпуска: 2008
    Жанр: Джаз
    В ролях: Вакарчук, Глінін, Еліч, Чернявський та інші
    Описание: Четвертого листопада у Національному драматичному театрі імені Івана Франка відбувся концерт-презентація нового музичного проекту фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука "Вночі". На концерті було представлено одинадцять композицій, котрі ввійдуть до нового альбому. Його реліз заплановано на кінець листопада, тож поки що новими композиціями змогли насолодитися лише ті, кому пощастило дістати запрошення на концерт.

    Над здійсненням проекту ”Вночі”, окрім музикантів ”Океану Ельзи”, працювали запрошені виконавці джазу, класичної та народної музики: Олексій Саранчін, який заграв джазові фортепіанні партії, саксофоніст Богдан Гуменюк, гітарист Олексій Морозов, перша скрипка струнного квартету ”Колегіум” Кирило Шарапов. У запису й виконанні на сцені однієї з композицій взяв участь Національний симфонічний оркестр України, яким диригував клавішник ”Океану Ельзи” Мілош Єліч (він виступив головним саунд-продюсером проекту). Мілош також написав мелодію однієї з пісень платівки, а ще одну композицію Вакарчук створив разом із бас-гітаристом гурту Денисом Дудком. Решту написав сам. Платівку записували на студіях трьох країн: України, Бельгії та США. Як зазначили організатори, ”Вночі” — некомерційний проект, він не відповідає поп-формату і навряд чи буде надто популярним у широких колах слухачів. Це колективний внесок музикантів у розвиток актуальної української музики, пошук нового звучання, синтезу музичних стилів і напрямків. Сам Вакарчук стверджує, що програма ”Вночі” вийшла з творчої лабораторії, де музиканти могли писати ту музику, якої ще ніколи не створювали раніше.

    На концерт білетів не продавали, адже, як зазначив музикант, він не може продавати музику, якої ще ніхто не чув. Тож у фойє театру перед початком концерту прогулювалися Микола Вересень, Влад Ряшин, Роман Балаян, Юрій Хусточка та інші друзі музикантів.

    Одинадцять уперше виконаних на публіці композицій, сприймали позитивно. Було там багато знайомого: голос і манера виконання співака, мелодійна й моментами драйвова музика, якісне звучання.

    Сам Вакарчук напередодні презентації, спілкуючись із журналістами, зазначив, що він нині переживає момент такого собі самоусвідомлення, аналізуючи своє життя, події, що відбуваються, власну творчість. Як герой романів письменників-екзистенціалістів Камю або Сартра, музикант знаходиться у пошуку себе. Що й позначилося на композиціях, у міру ліричних, філософських, написаних небайдужою людиною. ”Поперед мене гори сині”, написана на відпочинку в Швейцарії, пісня-імпровізація ”Не йди”, ”Колискова”, лірична ”Така, як ти”, імпресіоністична композиція ”Вночі” — скрізь відчувається настрій, пульсуючий нерв і душа.

    Після основної програми, яку становили композиції з нового альбому, були виконані й усім відомі хіти. Проте й вони у новій інтерпретації зазвучали по-новому.

    Продолжительность: 01:24:40

    Треклист:
    » Нажмите, для отображения текста «
    Официальная часть:

    1. Ой, поперед мене гори сині
    2. Не йди
    3. Колискова
    4. Пізно вночі
    5. Не опускай свої очі
    6. Дзвони
    7. Там, де літо
    8. Wherever you are
    9. Бути з тобою
    10. Чайка
    11. Так, як ти

    Неофициальная часть:

    12. Етюд
    13. Кава - чай
    14. Ніколи


    Файл
    Качество: SATRip
    Відео: кодек: MPEG 2 TS, розмір кадру: 720х576, бітрейт: 4872 кб/с
    Аудіо: мова: українська, аудіокодек: PCM, бітрейт аудіо: 128 кб/с

    Скачать


    Релиз любезно предоставлен http://0day.kiev.ua/ Змінено користувачем raising downward
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..